Doktorumu değiştirmeli miyim?

Bimola

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
125
65
28
32
Arkadaşlar herkese selamlar.
Bebek istediğimize karar verdiğimizde doktora gitmiştim. Bebek istediğimizi ve bu sebeple genel muayene olmak istediğimi söyledim. Doktor alttan muayenemi yaptı, enfeksiyon olduğunu söyledi ve ilaç verdi. Tüm ilaçları bitirdim ve denemelere başladık.
Geçtiğimiz günlerde arkadaşımla sohbet ederken kan değerlerimin nasıl çıktığını sordu, bende kan vermediğimi söyledim. Şaşırdı, bebek istediğini söylediysen hem vajinal muayene etmeli hem de kan değerlerine bakmalıydı dedi.
Kafam çok karışık, uzun bi zamanda olmadı daha ama sizce başka bir doktora gitmeli miyim? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim 💜

Arkadaşınız muhtemelen hormon testlerinden bahsetmiş baksa iyi olurdu hormonlar duzgun calismayinca da gebelik olusmuyor ama ilk gidisimde benden de istememisti doktorum vajinal muayene yapmisti

Arkadaşınız muhtemelen hormon testlerinden bahsetmiş baksa iyi olurdu hormonlar duzgun calismayinca da gebelik olusmuyor ama ilk gidisimde benden de istememisti doktorum vajinal muayene yapmisti
Beşinci aydayız, sizce erken mi? Yoksa bir seneyi beklemeyi miyiz yeni bir doktor için?

Bebek istediğimize karar verdiğimizde doktora gitmiştim. Bebek istediğimizi ve bu sebeple genel muayene olmak istediğimi söyledim. Doktor alttan muayenemi yaptı, enfeksiyon olduğunu söyledi ve ilaç verdi. Tüm ilaçları bitirdim ve denemelere başladık.
Geçtiğimiz günlerde arkadaşımla sohbet ederken kan değerlerimin nasıl çıktığını sordu, bende kan vermediğimi söyledim. Şaşırdı, bebek istediğini söylediysen hem vajinal muayene etmeli hem de kan değerlerine bakmalıydı dedi.
Kafam çok karışık, uzun bi zamanda olmadı daha ama sizce başka bir doktora gitmeli miyim? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim 💜
Yumurtalıklarin rahmin durumuyla birlikte hormon testleri de önemli mesela progesteron

Yumurtalıklarin rahmin durumuyla birlikte hormon testleri de önemli mesela progesteron
Kafam gerçekten çok karıştı 😕 başka bir doktora gidip meslektaşını kötüler gibi de olmak istemiyorum açıkcası. Gitmeli miyim bilemiyorum hiç.

Ben bir yil dolunca gitmistim canim erken oldugu icin istememistir doktor
Anladım canım çok teşekkürler. Ama açıkcası beklemek yormaya başladı ve kafamı da karıştırdı bu konu. Sorun varsa da bilip tedavisini olmak ve ona göre denemeye devam etmek istiyorum ferah bi kafayla.

Bende ilk gittiğimde kan istemedi alttan muayane etmişti beni

Enfeksiyon öncelikli bir durum olduğu için doktorunuz önce onu çözmek istemiş hepsi bu. Çünkü enfeksiyon gebeliği engelleye de biliyor veya gerçekleşen gebelik düşükle sonuclanabiliyo

Back
X