doktorumun attığı kazık:(:(

oylum27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
206
19
98
İstanbul
alsanaalsanasmileya aklım almıyor medical park gibi bir hastanede çalışan bir doktor nasıl olur da bu kadar sorumsuz olur..5.haftamdan itibaren bahçelievler medical parkta nevin numanoğlunun takipli hastasıydım.şu an 21.haftamdayım ve cuma günü gittiğimde hanımefendinin hastaneden ayrıldığını duydum ve şok oldum..insan önceden uyarmaz mı yaa bi ihtimal gidebilirim falan diye..neyse gittim bu şok üzerine aradım bana eda hanımı tavsiye etti..o da çok şeker çok tatlı ama bana demesin mi şimdiden doğum tercihini yap ona göre doktorunu seç ben nırmal doğum yaptırmıyorum diye..ne yapacağımı şaşırdım ben şimdiden nasıl seçeyim...eyvahedigeldismile.

nasıl normal dogum yaptırmıyormus ne sacma medıcaldeki butun doktorlarmı bırakıyor ya bi arkadas daha yazmıstı sanki doktorum ayrılmıs ordan diye

belki son anda olan bir gelişmeydi de öyle ayrılmak durumunda kaldığı için haber veremedi doktorun ? böyle bir ihtimal olamaz mı ? ben de daha kötü bir şey var sandım...

:hulya:başak bir drla devam eteksinizz yapcak bişe yok yada özell bi dr bulup dogum için onala görüşceksinnnn

ya tayini çıkmış bu herhalde önceden planlanmış bi durumdur değil mi aniden olan bişe diildir..bu benim için ciddi bir sorun sizin için olmasa da ...çünkü benim ve çocuğumun hayatı söz konusu ve her doktora kolay kolay güven olmuyor..

bu arada evet bir arayışın içindeyim ama hala bulamadım içime sinen bir yer ve bir doktor..Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın..

tabi tayin durumu varsa tabiki tercih süreci falan en az 1 ay önce belli oluyor
hakkınızda hayırlısı daha doğuma çok var içinize sinen birini bulursunuz umarım

bu arada evet bir arayışın içindeyim ama hala bulamadım içime sinen bir yer ve bir doktor..Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın..

ben 25 ağustosta medicalpark bevlerde doğum yaptım. drumda suat süphan erşahin..1 yıldan fazladır duzenlı hastasıyım..ben cok memnunum tavsiyede ederim istersen bidene. bazen cok ilgisizmiş gibi gelebilir ama hastalarını ıyı takıp ediyor..ben normal doğum ıstemiştim vajina kemiğinde sorun var olmayabilir ama yinede denicez demişti hemen sezeryan demedi gerci 9 saat normal doğum için uğrastıktan sonra oğlumda bazı problemler olunca(zorlanmadan kafada sekıl bozukluğu kordon dolanması falan) mecburi sezeryan oldum.. hala suphan beyle devam ediyorum.. iyi dr aklında olsun

arkadaşım eksik ve sonradan anlatırsan senin anlattığın kadarıyla değerlendiririz tabiiki...doktorun yaptığı kazık atmak değil,sorumsuz ve düşüncesizce davranmak...
hamileliğinin % 85 ini hastanede yatarak kalan kısmını da evde yatarak ,bebekleri yaşamının ilk 2 haftası küvezde geçirmiş biri olarak sorunun ciddisini hayli hayli yaşamış biriyim...

demek ki seçtiğin doktor birlikte yola çıkılacak biri değilmiş...
hem tek bir doktora bağlı kalmamak en iyisi..her zaman bir alternatif olmalı diye düşünüyorum...istanbul da seçenek çok,burada da sana arkadaşlar içine sinebilecek kadın doğum dr u tavsiye edeceklerdir..
Eğer istanbul da yaşıyor olsaydım tercihim prf.dr.Yücel Karaman olurdu ama medikal parkta çalışmıyor,kendi hastanesinde çalışıyor,brüksel kadın sağlığı merkezinde..

yani hastaneyle kavga edip ani ayrılmış olsa bile hasta dosyalarında tüm hastaların tlf numaraları mutlaka vardır ve hamilelik takibi infertilite tedavisi gören hastalarına mutlaka durumu bildirmesi gerekir sorumsuz bir doktormuş doğumuna daha var iyi olmuş inş içine sinen bir doktor bulursun ve baştan peşin peşin konuş doktorunun attığı kazığıda anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…