Bebek Beslenmesi doktorumuz 3+1 aylik bebegime ek gida baslatiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tigris_

Guru
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
45
11
288
Arkadaslar merhaba. 3 ayini dolduran bebegim emmiyor sagarak sut ve mama veriyorum. Doktorumuz bu hafta ek gidaya baslatiyor. Bu hafta meyve puresi 2. Hafta yogurt olarak baslayacagiz. Henuz erken oldugunu dusunuyorum. Bu ayda ek gidaya baslayanlar var mi?

Doktorla konuşmadım ama bnde senle aunı dertteyim çok üzülüyorum ilk iki ay dolu dolu emzirdim sütüm çok iyiydi snra iş yerinde sorunlar oldu raporluyken başlamak zorunda kaldım..ee on saat mesai bi saat süt kalan dokuz saatte napsın çocuk sağılmak lazım hep oda işde ne kadar fırsat bulursan bu durumda mecburen bizde devam sütü veriyoruz sağıyorum sütüm var şükürki ama her zaman olmuyo dolu dolu rabbim sağlık sıhhat versin her anne ister ama bazen herşey yolunda gitmez.

Doktorla konuşmadım ama bnde senle aunı dertteyim çok üzülüyorum ilk iki ay dolu dolu emzirdim sütüm çok iyiydi snra iş yerinde sorunlar oldu raporluyken başlamak zorunda kaldım..ee on saat mesai bi saat süt kalan dokuz saatte napsın çocuk sağılmak lazım hep oda işde ne kadar fırsat bulursan bu durumda mecburen bizde devam sütü veriyoruz sağıyorum sütüm var şükürki ama her zaman olmuyo dolu dolu rabbim sağlık sıhhat versin her anne ister ama bazen herşey yolunda gitmez.

Maalesef oyle. Gogus ucum yok bebegim tutamadi. Ebeler yapacak bisey yok herkesin her istegi olmuyor emmez diyip kestirip attilar.nasil uzuldum anlatamam. Ama sonradan ogrendimki belkide emermis ama is isten gecti. Cok ahım var boyle diyen ebeye ☺. Bebegimin doktoruda rahat bir insan. Ama bebegim cok kucuk bilemedim erkenmi degilmi

çok küçük değil mi yaa ek gıda için, bağırsakları sindirebilir mi, gereken besinleri alabilir mi. bence başka doktora da danışın, mama neden önermedi ki

çok küçük değil mi yaa ek gıda için, bağırsakları sindirebilir mi, gereken besinleri alabilir mi. bence başka doktora da danışın, mama neden önermedi ki

Mama veriyorum zaten. Bende baslamama kararı aldim. Birdahaki ay yavas yavas baslayacagim

Maalesef oyle. Gogus ucum yok bebegim tutamadi. Ebeler yapacak bisey yok herkesin her istegi olmuyor emmez diyip kestirip attilar.nasil uzuldum anlatamam. Ama sonradan ogrendimki belkide emermis ama is isten gecti. Cok ahım var boyle diyen ebeye ☺. Bebegimin doktoruda rahat bir insan. Ama bebegim cok kucuk bilemedim erkenmi degilmi
Benmi bu hafda doktora gidicem 4 aylik olacak emmeyen bebeklerde evet ek gidaya erken başlanabiliyo...üzmememiz lazım kendimizi elimizde olan sebepler değil benim kardeşim iki ay hasdanede yattı bir damla bile anne sütü almamış özel o zamanki mamalarla sonrasında çorba püre derken öyle beslenmiş..şuan yirmi yaşında çok sağlıklı ve güzel bir genç kız senede bi grip olur o kadar...demek isdedim rabbim kalbimizi halimizi bilir korur yavrularımızı..biz yeterki elimizden gelenin en iyisini yapalım..

Back
X