hayır bir de doktorsun zaten yani, 200, 300 lira seni zengin mi edecekİlaç satan doktora vitamin takviyesi de olsa o doktora bir daha gitmezdim
evet önerebilir, bazı ilaçları da özellikle recete ediyorlar firmalarla anlaşıp bu zaten bilinen birşey ama kendisine eşantiyon verilen ilacı elden para alarak satmak da ne bileyim yani
o kadar az aldıklarını düşünmüyorum ama genelde kendi işlerini yaptırıyorlar mümessillere çocuğu okuldan al, havaalanına bırak, tatil ayarla gibi gibi. gözümle şahit olduklarım bunlarhayır bir de doktorsun zaten yani, 200, 300 lira seni zengin mi edecek
Devletse ücretsiz sağlar ama özelse satıyorlar.mrb arkadaşlar, bir doktorun , kendisine firma tarafından verilen bir vitamin ilacını parayla elden satması doğru mu?
Bu işi ilaç satma işini doktor yaparsa kıllanırım ben ilaç şirketiyle anlaşmadığı ne malum her işi ehline bırakmak lazım he muayenehanesinde hastasının kullanmadığı getirdiği ilaç vitamin olur kendisi de uygun görürse hastaya verir her işi ehlinin yapması gerek ilaç satma işi de eczacılara aittir doktor satamaz doktor da ilaç mümessillerinin anlattığı kadarıyla biliyorhayır bir de doktorsun zaten yani, 200, 300 lira seni zengin mi edecek
mrb arkadaşlar, bir doktorun , kendisine firma tarafından verilen bir vitamin ilacını parayla elden satması doğru mu?
Kesinlikle yasak. İlaçların eczane harici satışı kesinlikle yasak. Doktoru cimere şikayet ettiğiniz an hakkında soruşturma başlatılır. Hele bir de kanıtınız varsa dava bile kazanırsınız.mrb arkadaşlar, bir doktorun , kendisine firma tarafından verilen bir vitamin ilacını parayla elden satması doğru mu?
Hayır satamıyor kesinlikle, reçete edip eczaneye yönlendirebilir ancak. Çünkü doktorların yasal para kazanma hakkı muayeneden, Eczanelerin de ilaçtan. Dolayısıyla tamamen suç işliyor.Kendi muayenehanesinde ise,
ilaç degil, vitamin/Gıda takviyesi satabilir diye biliyorum.
Doktorların bazılarının belirli ilaç firmalarıyla anlaşmalı çalıştıklarını duymuştum. Doğru mudur, bilemem. Ama elden satış konusunda kesinlikle olumlu bir yorum yapamam. Suç işliyor.mrb arkadaşlar, bir doktorun , kendisine firma tarafından verilen bir vitamin ilacını parayla elden satması doğru mu?
Aynen çok ters benceDoktorların bazılarının belirli ilaç firmalarıyla anlaşmalı çalıştıklarını duymuştum. Doğru mudur, bilemem. Ama elden satış konusunda kesinlikle olumlu bir yorum yapamam. Suç işliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?