bu olayın psikolojiyle ne alakası varmış doktorlarda başından mı savmaya çalışıo hastaları anlamadım gittibal gibi enfeksiyon mantar durumu var yani.cok garibime gitti valla
doktor dediyse doğrudur canım ondan iyi bilemeyiz ya gene de yahlil yapmış zaten bakalım sonuçlarda belki bir enfeksiyon ya da iltihap çıkabilir sonuçları alınca öğrenirsin
ALLAH sağlık versin kötü hastalıklardan korusun cümlemizi
geçmiş olsun
kadın doğumcu da mı olayı psikolojiye bağlıyor hayret doğrusu!
aile hekiminin bile şöyle bir bakıp antidepresan yazdığı bir ülkedeyiz,şaşırmamak lazım.
neyse ki tahlil istemiş en azından.
Seni başından sallamış gibi geldi bana.
Psikolojiyle ne alakası var allah aşkına...
Benden önce bi siz görünseniz psikoloğa deseydin..
Neyse benimde bi ara aşırı derecede tuvalete çıkma sorunum vardı ve yaparken çok canım acıyordu ve hafif kan geliyordu idrar yollarında enfeksiyon çıktı sonra. Belki senin de öyle olabilir.. Kokunun sebebide büyük ihtimal mantardır.
Doktorlar bazen başında atmak için resmen saçmalıyorlar...
Hormon bozukluğundan dolayı lise yıllarımda tedavi görmüştüm.. Tabi aradan uzun yıllar geçince tekrardan kontrol amaçlı gitmek istedim şikayetlerimi söyledim kıllanmam var falan dedim kadın ne dese beğenirsin aman kıllanmama herkesde var canım benim çocuklarımda kıllı doğduu boşveeeerrrr dedi . Kaldım böyle
Ultrasona sokmuştu o gün birde pozisyon aynen şu şekil: ultarason cihazı kapının dibinde kadının çanta omuzunda ayağının biri kapının dışında bi eliyle aleti tutmuş bakıyor bi yandanda yok bişey yok bişeyy hiç bi şeyciğin yokk deyip uçak hızıyla yanımdan çıkmıştı.
Sinirimden ölcem sandım o gün amma çok söylenmiştim arkasından böyle mallarda var işte. Senin çıktığın doktorda o hesap...
off ne biçim doktormuş o öyle ya. birde gitmeden önce hep dua ettim inşallah iyi bir doktordur diye hep böyle doktorlar beni buluyor malesef. senınde dediğin gibi resmen salladı beni. İnsan sağlığı bu kadar ucuzmu ya ciddi bişey varsa ya ilerde çocuğum olmazsa bunları hiç düşünmüyorlar. canım bende kan ve yanma yok ama sürekli şişlik var ve 5 dk bir wc gidiyorum. tuttuğumdada kasıklarım çok ağrıyor. akıntıda bazen koyu kahve bazen sarı ve kötü kokuyor. kıllanma dediğin şey bendede var canım ya heryerimde var ve kaşlarımı mesela yada bıyıklarımı aldırdığımda 2 gunde tekrar çıkıyor sinir oluyorum.
Kızlar merhaba benim aşırı şekilde wc çıkma ve koyu bir şekilde akıntıyla birlikte koku sorunum vardı. bu sabah kadın hastalıkları ve doğum uzmanına gittim. Şikayetimi söyledim ve bana dediği şu oldu bende baş dönmesi ve bulantı olup olmadığını sordu olduğu için var dedim ve doktor şikayetimin stresten üzüntüden olabileceğini aşırı düşünce yüzünden olabileceğini bir psikolog ile görüşmem gerektiğini söyledi ama yinede kan ve idrar tahlili yapalım dedi. sonuçlar cuma günü çıkacak. kızlar bu doğru mudur anlamadım ki ben ne olcak şimdi psikolog neden?
Bazı doktorlar için acı ama gerçek ki insan hayatı ucuz oluyor.
Ne kadar kötü biz kendimizi onlara emanet ediyoruz ve böyle tavırlarla karşılaşıyoruz..
Bence sonuçları aldıktan sonra başka bi doktora daha gitmelisin ben o doktora güvenemedim açıkçası..
Bence sende sistit falan çıkacak,bende de var,ordan biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?