Doktorun terbiyesiz davranışları

Okumuş ama adam olamamış tabiri sanırım bu tarzda kişilere söyleniyor olsa gerek.

Adam Değil iişte bu! ARAYIP tarayıp kadın doktor bulacaksın bu jinekoloji işlerinde bekarım ama evlensem utangaçlıgımdan değilde sırf bu lafları duymamak için kadın doktor arardım...Ş*refs*z!

Arkadaslar konunun basligi degistirilmis neyse artik... Yanlis anlasilma olmasin DOKTOR BAY DEGIL BAYAN di kadin oldugu halde böyle terbiyesizce bir davranisi sinir etmisti zaten beni daha cok.. erkek olsa hani biz müslümanlari yabanci ülkelerde resmen terörist gözüyle görüyorlar onun icinmi böyle yaklasti derdim... benim kendi doktorum zaten baska burda hamile bir bayan ayda birkez kadin doktoruna ve yine ayda birkez veya iki ayda bir olmak üzere dogum yapacagi hastanede kontrole gitmek zorunda. Benim doktoru degistirmemle hastaneyi de degistirmem gerekicek yani okadar kolay degil malesef

Gecenlerde hamileligimden dolayi hastaneye Jinekoloji bölümüne kontrole gittim ki bilirsiniz hastane siralari ve bekleme saatleri uzun olur o migde bulantisi ve bas dönmeleriyle tam 4 saat sira bekledim yanimda kapali tahminimce filintisli bir bayan var benden önce sirasi geldi doktor kapiyi acti bayani iceri cagirdi... bekleme salonunda nereden baksaniz Bay-Bayan 30-40 kisi var, tam kapidan iceri girecegi sirada okadar insanin icinde ``iceri giriyorsun ama bakabilirmiyim orana üstünü cikaracaksin heralde´´ gibi alayli bi tavirla sesli sesli :53: kadin ``ben esimle geldim´´ diye cevap verdiginde ``sen bakire degilsin yani kocan orana baktik diye olay cikarmaz demi´´ demesinmi :53: okadar sinir oldum ki kalkip iki tane yapistirmamak icin kendimi zor tuttum okadar insanin icinde sirf kapali diye sen ne hakla böyle konusabilirsin :20::20:

Simdi ayda birkez bu doktorla randevum var okadar zoruma gitmiski sinirden aklimdan cikmiyor beni bukadar etkilemisken yazik o bayani düsünemiyorum hadi ben kalkip birsey söyleyemedim insan kendisi bir karsilik vermezmi yaa.. o gün oldu hala aklima geldikce moralim bozuluyor

Bu şekilde ifade edip konuyu başka yerlere götürmenin manası yok...
Zaten son 10 yıldır yapılanın aynısını yapıyorsunuz..."sırf kapalı diye, baş örtülü diye"...
Yapmayalım bunu...Amaçları zaten bu olan, iç ve dış düşmanların aşikar amacına bir de biz hizmet etmeyelim...

Hastanın kapalı olmasından değil, doktorun cücük beyninden kaynaklanıyor bu edepsiz davranış...
Allah'ın bize lütfettiği en değerli şeyi, "aklını" kullanabilen insan, en önemlisi de insan olan insan, ne başı kapalıyı baş örtüsüyle, ne de başı açığı kıyafetiyle değerlendirir...
Bu insanlar emperyalistlere hizmet eden zihniyet...

Back
X