Gecenlerde hamileligimden dolayi hastaneye Jinekoloji bölümüne kontrole gittim ki bilirsiniz hastane siralari ve bekleme saatleri uzun olur o migde bulantisi ve bas dönmeleriyle tam 4 saat sira bekledim yanimda kapali tahminimce filintisli bir bayan var benden önce sirasi geldi doktor kapiyi acti bayani iceri cagirdi... bekleme salonunda nereden baksaniz Bay-Bayan 30-40 kisi var, tam kapidan iceri girecegi sirada okadar insanin icinde ``iceri giriyorsun ama bakabilirmiyim orana üstünü cikaracaksin heralde´´ gibi alayli bi tavirla sesli sesli

kadin ``ben esimle geldim´´ diye cevap verdiginde ``sen bakire degilsin yani kocan orana baktik diye olay cikarmaz demi´´ demesinmi

okadar sinir oldum ki kalkip iki tane yapistirmamak icin kendimi zor tuttum okadar insanin icinde
sirf kapali diye sen ne hakla böyle konusabilirsin

Simdi ayda birkez bu doktorla randevum var okadar zoruma gitmiski sinirden aklimdan cikmiyor beni bukadar etkilemisken yazik o bayani düsünemiyorum hadi ben kalkip birsey söyleyemedim insan kendisi bir karsilik vermezmi yaa.. o gün oldu hala aklima geldikce moralim bozuluyor