Doktorundan çok memnun kalanlar

Sultan2015

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
292
40
48
40
Doktorundan memnun kalanlar ve yeni ameliyat olanlar doktorunuzun ismi fiyat aralığı ve eski yeni resminiz lütfen

İsmi tüm yazar misin canım böylece ameliyat amacıyla doktor hakkında bilgi edinmek isteyenlere kolaylik olsun bu arada doktorlarinizin şimdiki güncel fiyatları hakkında bilginiz varsa mükemmel olur çoğunun durumu misal 6000 ile 10000 arasi yetmeyebilir boşa o isimleri araştıracak vakit kaybetmekten kendilerine uygun olana yönelme şanslari oluşur

6 bin diyor fiyatı ama yardımcı oluyor.dr. hadi nural antalyada ünlü bir doktor zaten.biraz araştırın

istanbuldan gidip amelıyat oldum.istanbulda doktor mu kalmadı diyenler oldu ama ona güvendim cunku 4 arkadaş yaptırmıştı

Ben doktorumdan cok memnunum samsunda ismail kucuker ameliyat fiyati da uygun :KK56: fotograflara album yaptim bakabilirsiniz yorumlarinizi bekliyorum 15. Gündeyim

6000- 8000 fiyatlar baya artış yapmış bende yeni cvp aldım Ayşe Öztürk ten istanbulda yapilicak işlemler size 4750 eder dedi bunu bile çok buluyorum açıkçası çünkü bu forumda ki bir hastası sayesinde ona yönelmiştim yeni ameliyat oldu sayilir kendisi 3000 ödemiş

peşın verırsenız ve bıraz ugraşırsanız yuzyuze fıyat düşürüyorlar.bunda bile pazarlık var:)

Back
X