Doktorunuz İdrar testi istedi mi

beyaz kelebek88

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2016
164
48
18
37
Kızlar merhaba.geçen hafta kontrolüm vardı doktorum simidye kadar hiç idrara testi isetmedi halbukı istemeliyiz. Sizlerden istedi mi idrar testi?

Basit tahliller sağlık ocağında bakılıyor. O yüzden istememiştir. Aile hekimliğinin haberi var mı gebeliğinden?

sağlık ocağınıza gidip hamileliğinizi bildirin. bu gibi testler orada yapılıyor ve bazı aşılar.

19 haftalik hamileyim saglik ocaginda hic test yapmadilar sadece hastanenin sonuclarina bakiyolar 20. Haftada tetanoz aşisi yapilacak saglik ocaginda ...hastanede idrar testi yapildi.20 haftaya kadar saglik ocagina kaydini yaptir asi yapacaklar

Pek çok Dr sağlık ocağına bırakıyor bu işi. Hastanede yapılan sonucu gösterebilirsiniz de. Dr un isteğine bağlı. Bazen sağlık ocağı numuneleri çok bekler ve yolda sallanır merkeze giderken. Aile hekiminizin içine sinmezse hastaneye de yollayabilir.. Siz en kısa zamanda asm ye gidin. 20. Hafta çok geç bir dönem 10. Hafta sonuna kadar vaktiniz var sadece. Maalesef bakanlık böyle bir durumda gebeden neden haberin yok diyerek savunma istiyor aile hekimiz ve ebesinden.

devlet hastanesine gidiyorum. şehir içinde özel hastane yok o yüzden. doktorum kötü değil çok şükür benden 7. haftamda kan hormon ve idrar testi istedi. bence istemese de sen iste. vermeyecek değildir sanırım.

devlet hastanesine gidiyorum. şehir içinde özel hastane yok o yüzden. doktorum kötü değil çok şükür benden 7. haftamda kan hormon ve idrar testi istedi. bence istemese de sen iste. vermeyecek değildir sanırım.
Teşekkür ederjm doktorum da çok bilmiş hemen susturuyor beni degstjrmej dusunuyorum

Back
X