Kızlar doktorunuz size karşı nasıl davranıyor? Ben 15 gün önce ikili test yaptırdım. biz sizi arayıp haber vericez dediler. 5 gün sonra ben aradım doktoru sormak için , daha sonuç çıkmamıştır çıktığı zaman sizi ararlar dedi. Ama bir bilgisayarına bakıp ta kontrol etmedi. şimdi 15 gün geçince artık ben istedim sonucumu mail attılar. meğer 3 gün sonra hazırmış sonucum. doktoruma tam güvenemiyorum nedense ben mi kuruntu yapıyorum yoksa o mu öyle hissettiriyor bana bilmiyorum. :uhm:
ah kızlar ah bende aynı dertten muzdaribim ya ben çok stres yapıyorum.daha 7 haftalık hamileyim doktora 1 kre gittim yarın pazartesi yine gidicem ama ilk doktoruma degil kadın şöyle bir baktı hmm iyi tamam 15 gün sonra tekrar gel dedi çıkarttı bu ilk hamileligim ama duydugum kadarıyla kilo kontrolümü falan yapması gerekiyordu ben daha çok erken olmasına ragmen hiç bir kıyafetime girmiyorum ümraniye çevresinde oturupta iyi bir hastane ve doktor bilen varmı ben ilk konrolümü erdem hastanesine gitmiştim
begenmediysen hic düşünme degiştir derim benim doktorum cok iyi ayıma haftama göre bunları yaşıyormusun diyor unutugum soruları hatırlamama yardımcı oluyor cok sakin dinliyor anlat daha neler var diyor detayına kadar anlatıyorum cünkü karşılıgında iyi hissediyorum cok iyi morelde veriyor cok memenunun vallahi ne diyim
bende memnun değilim doktorumdan.varmı çok ilgili dediğiniz bi doktor ümraniye civarlarında??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?