Doktorunuz size daha önce yaptıklarım kadar güzel yapamam derse ameliyat olurmuydunuz

adigegms

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
232
52
13
43
Kızlar ben artık vazgeçtim ama istemeden soruyorum size eğer gittiğiniz her doktor size daha önce yaptığı hastaların hiçbiri kadar güzel görünmeyecek deseydi ne düşünürdünüz? ben çok üzüldüm vazgeçtim yoruldum:( Sizede böyle diyen doktorlarınız oldumu? Allah hayırlısıyla karşılaştırsın. saygılar..

Kızlar ben artık vazgeçtim ama istemeden soruyorum size eğer gittiğiniz her doktor size daha önce yaptığı hastaların hiçbiri kadar güzel görünmeyecek deseydi ne düşünürdünüz? ben çok üzüldüm vazgeçtim yoruldum:KK43: Sizede böyle diyen doktorlarınız oldumu? Allah hayırlısıyla karşılaştırsın. saygılar..

Açıkçası ben olmazdım ve kendine güvenen bir doktor bulana kadar aramaya devam ederdim sanırım. Doktorun güven vermesi çok önemli, güvenemeyecekseniz yaptırmanın anlamı yok.

Kızlar ben artık vazgeçtim ama istemeden soruyorum size eğer gittiğiniz her doktor size daha önce yaptığı hastaların hiçbiri kadar güzel görünmeyecek deseydi ne düşünürdünüz? ben çok üzüldüm vazgeçtim yoruldum:KK43: Sizede böyle diyen doktorlarınız oldumu? Allah hayırlısıyla karşılaştırsın. saygılar..
Nedeni neymiş peki ?

Ben sebebini sorardım ancak cevap ne olursa olsun başka bir doktor arardım. Kendimi rahat hissetmezdim çünkü.

Ben sebebini sorardım ancak cevap ne olursa olsun başka bir doktor arardım. Kendimi rahat hissetmezdim çünkü.
Haklısınız bende şok oldum birde yanımda arkadaşım vardı nasıl üzüldüm o gün anlatamam birde bunu türkiyenin en iyi en pahalı en şöylesi böylesi denilen doktorlarından biri dedi artık vazgeçtim onun yüzünden kredi çekecektim neredeyse o kadar borca girecektim birde .Sebebini sondum bir sürü aptalca bahane saydı şunuda söyleyim kendisi yaptığı burunların birçoğunu sosyal medyada koymadığını çünkü hastaların bazılarının bu nasıl burun beni eski halime çevir deriğini bile söyledi kısaca instagramda şöyle güzel yaparım böyle güzel yaparım diyenlerin çoğu reklamdır ben dahil dedi yuhh dedim bu kadarına çok yazık.Birde bazı doktorlar hasta seçiyor ünvan isim para arıyorlar şöhret peşindeler kanmayın kızlar bunlara pahalı semtlerde pahalı fiyatlarla ağır bedeller ödemeyin hiç gerek yok bu tarz adamlar duygusuz oluyor.Hastanın psikolojisini düşünmüyorlar.

Haklısınız bende şok oldum birde yanımda arkadaşım vardı nasıl üzüldüm o gün anlatamam birde bunu türkiyenin en iyi en pahalı en şöylesi böylesi denilen doktorlarından biri dedi artık vazgeçtim onun yüzünden kredi çekecektim neredeyse o kadar borca girecektim birde .Sebebini sondum bir sürü aptalca bahane saydı şunuda söyleyim kendisi yaptığı burunların birçoğunu sosyal medyada koymadığını çünkü hastaların bazılarının bu nasıl burun beni eski halime çevir deriğini bile söyledi kısaca instagramda şöyle güzel yaparım böyle güzel yaparım diyenlerin çoğu reklamdır ben dahil dedi yuhh dedim bu kadarına çok yazık.Birde bazı doktorlar hasta seçiyor ünvan isim para arıyorlar şöhret peşindeler kanmayın kızlar bunlara pahalı semtlerde pahalı fiyatlarla ağır bedeller ödemeyin hiç gerek yok bu tarz adamlar duygusuz oluyor.Hastanın psikolojisini düşünmüyorlar.
Bence en azından dürüst olduğuna şükredin :)
Umarım en kısa zamanda uygun bir doktor bulursunuz.

Açıkçası ben olmazdım ve kendine güvenen bir doktor bulana kadar aramaya devam ederdim sanırım. Doktorun güven vermesi çok önemli, güvenemeyecekseniz yaptırmanın anlamı yok.
Aynen sana katılıyorum bana söylediklerini yazmadım bile beni muayene dahi etmeden ameliyata alıyordu itiraz etmesem ayrıca türkiyenin en pahalı en iyi denilen doküoruydu bu ne özgüven yahu dedim daha muayene etmedin diyecek oldum ki boşver dedim.Kızlar hiç gerek yok burnunuz gerçekten sorunluysa yaptırın ama böyle piyasa doktorlarına değil. Doktorunuzu pahalı sözde sosyete doktorları içinden değil her işine aynı özeni gösteren hasta seçmeyen reklam peşinde karnı ağrımayan derdi para olmayan adam gibi adam olan doktorlardan seçin.

Şunuda söyleyim ben rezil rüsva oldum çevreme çünkü bana bir çirkinlik abidesi demediği kaldı adamın.Yazıklar olsun böyle doktor parçalarına.Sen kimsinki Allahın yarattığına çirkin yaşlı şöyle böyle diyorsun.Seni adam bilip gelene yazıklar olsun bunlara para kazandıranlarada yazık üzücü.Yakında pofff diye söneceklerdir çünkü güneş balçıkla sıvanmaz.Sana estetik burun için gelene ileri geri konuşmak adamlık değildir.çok afedersiniz bi tarafı kalkmışlara asla tahammülüm yok ben 2 üniversite bitirdim haya cahilim ama bunlar bir tıp okuyunca kendilerini ilah sanıyorlar zavallılar.Bunların malum yerlerini kaldıran reklamcı fenomenleri var sakın inanmayın çoğu doktorun sosyal medyada yorumculerı hep aynı kişilerdir özellikle birinin öyle.Önce insanı dinlemeyi onun psikolojisini anlamayı öğrensinler.Herşey parayı kazanıp gezmek olmamalı bir doktor için önce insan olmalı politikaları.

Bir Ajda Pekkana böyle diyebilir mi yada Bülent Ersoya yada 55ini geçen Hülya Avşara yada Burcu Asmersoya 42 yaşında kadın.Bunlar estetiğe gitse ayakta karşılar aman ifinim ifinim diye biz halktan birileri gidince hakarete maruz kalıyoruz yemediğimiz laf kalmıyor paramızla rezil oluyoruz. Ben düştüm bu duruma siz düşmeyin biraz ezik karakterim var ondan dolayı kolay hancıyorlar beni bu tarz terbiye yoksunu kişiler.Siz siz olun kaşı gözü oynayana gitmeyin.Allah kötülerle karşılaştırmasın ameliyat işi zor Allaha inancı olanları tercih edin haraya inancı olanları değil.

Merhaba doktorun dediklerine çok şaşırdım ve üzüldüm, ama eminim siz para peşinde olmayan gerçek bir doktorla karşılaşırsınız :) ben de buradaki doktorların biraz abartıldığını düşünüyordum sanki Türkiye'de işini düzgün yapan başka doktor yokmuş gibi bi algı oluşmuştu bende de. Tabii ben burayı ameliyat olduktan sonra keşfettiğim için şanslıyım kafam karışmadan düzgün para peşinde olmayan bir doktora ameliyat oldum. O doktor belki herkese yaptığı hokka vs. yaklaşık aynı şekillerde burundan yapamayacağından söz etmiş olabilir. Emin olun o her yüze kesinlikle yakışmıyor ve yapay durabiliyor. kendi burnunuz çok değişmeden kusurları düzeltildiğinde hem çok doğal hem de yüzünüze çok yakışan bir burun oluyor öncesinden daha iyi oldu diye düşünmek lazım hep. Moralinizi asla bozmayın derim :) umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.

Merhaba doktorun dediklerine çok şaşırdım ve üzüldüm, ama eminim siz para peşinde olmayan gerçek bir doktorla karşılaşırsınız :) ben de buradaki doktorların biraz abartıldığını düşünüyordum sanki Türkiye'de işini düzgün yapan başka doktor yokmuş gibi bi algı oluşmuştu bende de. Tabii ben burayı ameliyat olduktan sonra keşfettiğim için şanslıyım kafam karışmadan düzgün para peşinde olmayan bir doktora ameliyat oldum. O doktor belki herkese yaptığı hokka vs. yaklaşık aynı şekillerde burundan yapamayacağından söz etmiş olabilir. Emin olun o her yüze kesinlikle yakışmıyor ve yapay durabiliyor. kendi burnunuz çok değişmeden kusurları düzeltildiğinde hem çok doğal hem de yüzünüze çok yakışan bir burun oluyor öncesinden daha iyi oldu diye düşünmek lazım hep. Moralinizi asla bozmayın derim :) umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.
Size katılıyorum sizi anlıyorum, ben zaten hokka yada benzeri görünüm için değil başta nefes için gittim hani öyle çoğu kişinin yaptığı gibi ünlü birinin resmini alıpda gitmedim ama adam bana direkt böyle yapmışım gibi yukarıda yazdığım gibi yaptı muayene etmeden ameliyata girecektim anlatabiliyorumdur inşallah ne denli para odaklı olunduğunu bu doktorların bakış açısını..İnsan hayret ediyor bu doktorları nerelere getirdik şişire şişire dediğiniz gibi. İyi dileklerin için teşekkür ederim senin başarılı ameliyatın ve akıllı a seçimin içinde tebrik ederim:) ben dahil herkes senin kadar şanslı olur umarım.Yoksa cidden maddi manevi yıkım.Ben bir süre daha beklemede kalacağım.Doküorunuda merak ettim eğar özelden yazarsan sevinirim:) güzel düşüncelerin için çok sağol.

Aynen sana katılıyorum bana söylediklerini yazmadım bile beni muayene dahi etmeden ameliyata alıyordu itiraz etmesem ayrıca türkiyenin en pahalı en iyi denilen doküoruydu bu ne özgüven yahu dedim daha muayene etmedin diyecek oldum ki boşver dedim.Kızlar hiç gerek yok burnunuz gerçekten sorunluysa yaptırın ama böyle piyasa doktorlarına değil. Doktorunuzu pahalı sözde sosyete doktorları içinden değil her işine aynı özeni gösteren hasta seçmeyen reklam peşinde karnı ağrımayan derdi para olmayan adam gibi adam olan doktorlardan seçin.

Bende tıpkı bahsettiğin gibi kendini birşey sanan ün yapmış doktorlara gittim önce, ama açıkçası adam yerine bile koymuyorlar insanı. Dünyanın en güzel burnunu da yapsalar ben gelemem öyle insana, gittim başka doktor araştırdım ve alanında çok iyi ama henüz ün yapmamış bir doktor buldum, yaptığı işleri instagramdan inceledim ve randevu aldım gittim görüştüm hem çok gerçekçi hemde içime sinen cevaplar verdi, benimle ilgilendi oturdu dinledi, tüm istediklerimi not aldı, beraber tasarım yaptık, muayene etti, 3-4 kere tekrar görüşmeye çağırdı, ailemi de getirmemi onlarında fikirlerini almak istediğini söyledi. Muayenesi de ücretsiz. Doktoruma çok güveniyorum, perşembe günü ameliyatım var. Allah kimseyi utandırmasın.

Bende tıpkı bahsettiğin gibi kendini birşey sanan ün yapmış doktorlara gittim önce, ama açıkçası adam yerine bile koymuyorlar insanı. Dünyanın en güzel burnunu da yapsalar ben gelemem öyle insana, gittim başka doktor araştırdım ve alanında çok iyi ama henüz ün yapmamış bir doktor buldum, yaptığı işleri instagramdan inceledim ve randevu aldım gittim görüştüm hem çok gerçekçi hemde içime sinen cevaplar verdi, benimle ilgilendi oturdu dinledi, tüm istediklerimi not aldı, beraber tasarım yaptık, muayene etti, 3-4 kere tekrar görüşmeye çağırdı, ailemi de getirmemi onlarında fikirlerini almak istediğini söyledi. Muayenesi de ücretsiz. Doktoruma çok güveniyorum, perşembe günü ameliyatım var. Allah kimseyi utandırmasın.
Hayret ettiğim şey hem o kadar para alıyorlar hem lafa gelince eğitimleri sanatları üstüne yok hemde trip atıyorlar dinlemiyorlar çok afedersinde sen kimsin ya diyesim var bunlara kimsin ya kimsin şurda 3-5 yıl sonra seni kim takar bir sürü genç tıpçı yeni tekniklerle gelecek senin yerini alacak senin esamen kalmayacak diyesim var bunlara.Sakın sakın piyasa doktorlarıyla işiniz olmasın kimsenin asla canı parası gitmesin piskolojiniz bozulur bunlara birşey olmaz olan size ailenize olur.Kendini tövbe tanrı sanan bu doktorlardan uzak durun.Ne paranız ne canınızı emanet etmeyin.Bu işlerin raici maksimum 10dur o da maksimum üstüne çıkan piyasacı doktordur gitmeyin bırakın kendi çapında eğlesinler.

Kim olduğu konusunda ise forumda adı çokca geçen doktorlardan filan değil söylemeyeceğim lütfen benide anlayın ben sadece dikkatli olmanız için muayene dahi olmadan ameliyata girmemeniz için doktorunuza güvenmeden yola çıkmamanız için sırf piyasada adı var diye en iyisi odur dememeniz için naçizane başlığı açtım.Anlayışınız desteğiniz için teşekkür ederim kızlar.

Canım sana trip atan doküorda belki benim gittiğim doktorla aynıdır:) artık gülüyorum ağlancak halime neden çünkü açıkca bana sen güzel değilsin diye ima etti:)))syapu sanane benim tipimden sen burnu yapacaksın kendine model arıyosan söyle yok beceriksizsen onuda söyle ama sana gelen hastaya güzel değilsin yok şuran kötü buran kötü o güzel sen çirkinsin demeye hakkın yok. Yeni bulduğun doktoru merak ettim özelden sakıncası yıksa adını atarmısın.

Bu doktorun kim olduğunu merak ettim.

Dürüstlüğüne mi sevinelim dönen paralara, reklamlara mı yanalım bilemedim. Bazı doktorların sosyal medya hesapları tatil fotoğraflarından geçilmiyor oh hayat onlara güzel. Bir iki kestin mi tamamdır dünya senin ama... alınan ah'lar yakalarını bırakmaz. Insan böyle birine denk gelir korkusundan yıllarca ameliyat olamıyor. Allah sonumuzu hayır etsin.

Sizin doktorunuz kim merak ettim..özelden yazarmısınız

Back
X