Doktorunuz?

_DURU_24

BÜYÜK VE KÜÇÜK AŞKNA AŞIK
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
1.660
18
158
43
İstanbul
Slm Arkadaslar....doktorunuzun Adi Soyadi Ve Hangi Hastanede Görev Yaptigi Birde Memnuniyetiniz...?

Benim Tülin Kocatepe Medical Park Bahcelievler...yeni Başladim Tam Anlayamadim Nasil Oldugunu.

Tahir Özgüder
Buca ssk
Çok memnunum doktorumdan.
zaten doktorundan memnun olmayan cıkmaz heralde memnun olmayan neden gıtmeye devm etsın ki aynı doktora...

geçen haftaya kadar drum haluk TUĞRAN'dı,özel yaşam polikiliğinde görev yapıyordu fakat emekli olduğu için doğumuma giremeyecekti.çokta iyi birisiydi hem anlayışlı hemde sevecendi.

şimdiyse epiduralli normal doğum yapacağım için dr murat ALAN.şansıma bu dr çok iyi genç ve komik..gerçi doğum anında nasıl olur onu bilemem...devlet hastanesinde görev yapıyor.

emine değirmenci haznedar cad meltem hstanesi.yarın kontürülüm var.çok heycanlıyım bebişimin drumu nedir diye.doktorum iyi bi bayan inş herşey iyi olur

gökmen iyigün medical park göztepe ben yakın bir arkadaşımın tavisiyesiyle gittim adet olamıyordum ve bebek istiyordum ilk defa gitmeme rağmen ona güven duymamı sağladı şimdi yeni hamileyim erken lduğu için henüz gitmedim zaten bu 3. gidişim olacak tek sorun bana çok uzak olması :(:(

benim doktorumda TAHİR ÖZGÜDER.Buca ssk doktorudur kendisi ben memnunum .doğumumuda onun yaptırmasını istiyorum kısmetse.

benım doktorumda ismail küçükerdoğan zubeyde hanım doğum evınde ben çok memnunun çok ıyı sorduğum sorulara cevap alabılıyorum kendısınden

benimde defne dilek dağlar istanbul şafak hastanesine gidiyorum... çok iyi bi doktorum var...herşeyi söylüyo zaman geçtikçe arkadaş gibi olduk zaten....

henüz hamile değilim ama benimde kontrollerimi yürüten doktorum avrasya hospital Opr.Dr.İstepan Suna.......çok iyi doktor olmasının yanısıra çok iyibir insan.....sanırım bu kadar rahatlatan konuşmalar yapan başka biri yoktur.....inşallah bu ay odasına ben ahmileyim diye girmeyi nasip eder rabbim......beklemedeyim....12 gün sonra inşallah güzel haberler veririm

canım doktorum oglumdada ona gştmştim çok memnundum bu bebeklerimdede ona gidiyorum... opr.dktr Esra Çabuk.... bölge hastanesii.... sarıgazii.. ve çok memnunum ayrıca uzaklardan bile ona gelenler oluyo..

medical park göztepe... mehtap hanım.. bir kere görüştük yeni değiştirdim bu doktora geldim.. şuan için çok memnunum..

canım doktorum oglumdada ona gştmştim çok memnundum bu bebeklerimdede ona gidiyorum... opr.dktr Esra Çabuk.... bölge hastanesii.... sarıgazii.. ve çok memnunum ayrıca uzaklardan bile ona gelenler oluyo..

merhaba canım bende oralaraa yakın otuyorumm doktorundan vee hastaneden memnunmusun?daha ben hangii hastanede dogum yapacagım karar veremedimdee...erdem hastanesi funda demir e gidiyordum oda doğum yapıcakmıss izne ayrıldı vee ortada kaldımm...bilgi verirsen sevinirim

BENİM DOKTORUM BURSA ÖZEL JİMER HASTANESİNDE OP.DR JALE GÜRLÜLER.........a.s.
MÜKEMMEL Bİ DOKTOR.İLGİLİ ,BİLGİLİ VE ÇOK SICAK KANLI.MÜKEMMEL DOKTORLUĞUNUN YANISIRA 4/4 LÜK BİR KİŞİLİĞİ VAR.HERŞEYİYLE HAYATIMDA TANIDIĞIM EN MÜKEMMEL DOKTOR...:nazar:a.s.

Merhaba durucum,
bende bir doktor arıyorum aslında.
Ben bir çok kişiden Şirinyer Buca Tıp nerkezinden Aylin hanımı duydum.
Çok ilgili bir bayanmış bende bu cmtesi için randevü aldım bakalım.istersen sana tel vereyim.Tel 438 14 14

Benim doktorum Prof. Fatih Durmuşoğlu, Marmara Üniveristesi Hastanesinde , ama ben özel muayenehanesine gidiyorum. Çok memnunun, çok bilgili ve insanı rahatlatan bir doktor.

canım benim doktorum Ahmet Seçkin Önoğlu
tepecik doğum da görev yapıyor (yanlız orda doğuma girmiyor)ayrıca ssk anlaşmalı olarak çınarlı da doğum yaptırıyor(ben orda doğum yapıcam kısmetse)
bütün ilaçlarım ve testlerim tepecikte yapıldığı için ücretsiz dr umu 24 saat arayabiliyorum herzaman da çok kolay ulaşıyorum kendisine.
memnuniyetimi soruyorsan:
doktoruma hayranım bir erkek olmasına rağmen benimle bir abi gibi her derdimi biliyor yeri geliyor bana psikologluk bile yapıyor zaten dalında uzman ve tüm proflar tarafından tavsiye edilen bir doktor.kimi götürdüysem hayran kaldı kendisine.çok değerli bir insan ve hertürlü kolaylığı da yapıyor(mesela bebeğimin hayatından endişe ederek gittim geçen cuma panik halinde benimle konuşup sakinleştirdi ultrasona sokup bebişimi gösterdi bana ek vitaminler yazıp gönderdi 5 kuruş da almadı)
herkes kendi doktorunu çok sever ve en iyisi olduğunu düşünür ama ahmet bey cidden dalında gerçekten uzman ve ünlü bir doktor diğer doktorlara sorun isterseniz:))

Back
X