doktorunuza ne hediye aldınız?

suuperisi

RABBİM ELA'MI KORU...
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
408
1
316
Ankara
merhaba kızlar..ben de tüp bebek ile çoookkk şükür hamile kaldım..doktoruma teşekkür için hediye almak istiorum..ama ne alacağıma karar veremedim..doktorum bayan...ve dünyalar tatlısı bi insannnn..ablam gibi oldu...doğumumu da inşallah ona yaptırıcam..bilgi verirseniz çoookk sevinirim:)

Son düzenleme:
merhaba kızlar..ben de tüp bebek ile çoookkk şükür hamile kaldım..doktoruma teşekkür için hediye almak istiorum..ama ne alacağıma karar veremedim..doktorum bayan...ve dünyalar tatlısı bi insannnn..ablam gibi oldu...doğumumu da inşallah ona yaptırıcam..bilgi verirseniz çoookk sevinirim:)

öncelikle hayırlı olsun tatlım
takı al bayanların en sevdiği şey ( kolye-küpe-yüzük farketmez )

teşekkürler canım..takı düşündüm aslında içinde değişim kartı falan koysam..altınbaştan falan ama bilmiorum hiç takı takmıo:( dikkat ettimde..

madem sade biri takı takmıyor
o zaman masasının üstüne koyabileceği obje al
hem şık hemde çokgüzel şeyler oluyor

bak aklıma geldi güzel bir tabloda olabilir

tablo düşündüm ama evinin dekorasyon rengini bilmeyince eşimle vazgeçtik..ne renklerde bişey alsak falan die..tıp bayramında masası için küçük bi fanus içine de 2 tane balık almıştım..çookk beğendi..evine çocuklarına götürdü..çocukları çok sevmiş:)

tablo düşündüm ama evinin dekorasyon rengini bilmeyince eşimle vazgeçtik..ne renklerde bişey alsak falan die..tıp bayramında masası için küçük bi fanus içine de 2 tane balık almıştım..çookk beğendi..evine çocuklarına götürdü..çocukları çok sevmiş:)

ozaman kenarları taşlı dekoratif aynalar varya onlardan al çok güzel duruyor

canım alakasız bi soru olacak ama doktorun kim ve hangi hastanede.benim tüp bebeğim tutmadı doktor arştırıyorum da:59::59:

home sweet home dan çok güzel acayip süper havlular var onlardan al....

takım olarak...

yanına da masasına koymsı için cerceve al...içine de yazı yaz güzel bir kağıda...

iyki tanıdık sizi bizim için yaptıklarınız için tesekkürler... filan yazabilrisniz:17:

Back
X