Doktorunuzdan memnunmusunuz?

starii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
50
26
103
Balıkesir
doktorunuzdan memnunmusunuz? Muayeneleriniz kaç dakika sürüyor? Herkesin memnun kaldigi, oldukça popüler ve bulundugum yerin bilinen en basarili doktorlarindan birinin özel muayenehanesine gitmekteyim.ama çok kalabalik olmasindanmidir yoksa normali böylemi bilmiyorum sanki biraz az ilgileniyor yeterli açiklama yapmiyor sanki ne sorsam normal bisey bunlar diyor neden olabilecegini söylemiyor.sizin doktorlariniz nasil? iki doktora ayni anda giden varmi?

doktorunuzdan memnunmusunuz? Muayeneleriniz kaç dakika sürüyor? Herkesin memnun kaldigi, oldukça popüler ve bulundugum yerin bilinen en basarili doktorlarindan birinin özel muayenehanesine gitmekteyim.ama çok kalabalik olmasindanmidir yoksa normali böylemi bilmiyorum sanki biraz az ilgileniyor yeterli açiklama yapmiyor sanki ne sorsam normal bisey bunlar diyor neden olabilecegini söylemiyor.sizin doktorlariniz nasil? iki doktora ayni anda giden varmi?

Memnunum. Eşim hastaneden memnun olduğu için gidiyoruz. yani özellikle doktoru araştırıp gitmedim. 2 bayan kadın doğumcu vardı. rastgele birini seçtim ve doğru seçim yapmışım. muayene ortalama 15 dk sürüyor. ama istesem daha da uzar. hiç sıra beklemedim bugüne kadar. rndevu olayı da yok zaten. usg cihazı iyi. doktorum konuşmaya açık. sorularıma cevap veriyor. daha ilk gidişimde hemen numarasını verdi. gerçi ben hep hastaneyi arayıp öyle konuşuyorum. her konuda yardımcı oluyor.bu arada ben bazen test için (idrar kültürü-2li test) devlet hastanesine de gidiyorum. oraya giderken de aynı doktordan randevu alıyorum. tabi beni hatırlaması zor oluyor ama ben o doktoru da seviyorum.

2 doktor da orta yaşın üstünde cici bayanlar :)

ben hiç memnun değilim ve bugün itibariylede değiştireceğim. geçenlerde evde konserve yapıyordum her yıl acı biberde doğrarım ama bu sefer sanırım hamilelikten ellerim felaket bir şekilde yanmaya başladı.Bende eldiven takmayı akıl edemedim :43: sonra 3-4 saat acısını çektikten sonra eşim beni acile götürdü, acil doktoru anestol kullanın dedi ama anestol için doktorunuzun onayı olması lazım dedi, tabi bizim doktor hanım kendi numarasını paylaşmadığı için soramadım acil doktoru elinizi o zaman suda bekletin dedi. o halde elime buz torbası yapıp acıdan sarhoş bir şekilde resmen sızdım sabah da kırmızı ve şiş ellerle uyandım... üstüne 2 gündür de ayağımda problem var, üstüne basamıyorum. devlet hastanesine gitmemek için bugün kendini aradım bana bir 5 günlük rapor yazarmısınız dedim yazamam dedi iyice dellendim. zaten normalde muayeneye gittiğimdede 5 dk ltrasona bakar omuz ayak mesafesi kilosu şu der gönderirdi beni, kendimi banknot gibi hissediyorum bu muamele karşısında

ben memnunmuyum değilmiyim ondan bile emin değilim.randevulu gittiğim halde her seferinde en az 1 saat geç alıyor.yaklaşık 15 dk sürüyor kontrol ama insanı germeyen bir yapısı var ama herşeye normal gözüyle bakıyor doktorum.aklımda bir ton soruyla gidiyorum ama hiç birini soramadan geri dönüyorum.sezeryancı bir doktor olarak bilinmesinden de tedirginim gerksiz sezeryan yapar diye. bu saatten sonra değiştirmek istemiyorum açıkçası

Back
X