doktorunuzu siz yönlendirin........

pelinela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
11
0
36
Gaziantep
slm kızlar. gebe olan kadınlara tek tavsiyem doktorunuzu iyi seçin. çünkü bu çok önemli. ben doktorumun küçücük bir ihmali yüzünden 1 aylık kızımı kaybettim...! ve benim kızımın daha neden öldüğü bile tam belli değil. çünkü her doktor farklı birşey söylüyor. ama pes etmiğcem kızımın neden öldüğünü bulucam. kızım hastanelerde gözlerimin önünde eridi gitti ve ben hiçbirşey yapamadım. çünkü hep iyi olucak dediler. sonra 30.gün kızımı aldı yanına allah. allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın... mutlaka bütün testlerinizi yapın. doktor istemese bile.....

tatlım başın sağolsun . meleğin nur içinde yatsın. tabii pes etme açıklama ypmak zorundalar.hangi hastane bunu yapan isterse özelden msj.at söyle.Allah sabırlar versin sana

cok uzuldum arkadasım.. basın sag olsun.. cıdden doktor cok onemlı..bızımde daha 20 gunlukken yanlıs ılaca baslatıp ısrarla kullandırmıstı bır doktor.. bu arada cok uzulerek soruyorum canım, bebegınde ters gıden neydı?

canımm Allah sabır versin. çok üzüldüm

Allah iyi kişilerle karşılaştırsın ne diyeyim ki...

herkeze çok teşekkürler iyi dilekleriniz için. bebeğimin ölüm raporunda hepatit yazmışlar. ama hetatit değilmiş bunu öğrendim. kan testi verdim araştırdım ve asla sonucu bulmadanda yılmıycam. ve kızımı artık geri getiremesemde suçluyu çıkarıcam. çok az kaldı sonuçlardan belli olucak. ben aslında buldumda emin olmam lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…