Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de argan yağını da içeren Keratin Dip Bakım yağı kullanıyorum, hem dökülmeyi durdurdu hem de saçlarım çok daha hızlı uzuyor, üstelik çok daha kalın geliyor.İşine yarar mı bilmiyorum ama ben bakım için dün argan yağı aldım.Akşam yatarken saç diplerim de dahil tamamına sürdüm. Dökülmeye etkisi olduğunu bilmiyordum sabah taradığımda 2-3 tel döküldü sadece,normalde avuç avuç dökülüyor
Kızlar hepinize iyi akşamlar bu saç dökülmesine ne yapıcam bilemedim denediğiniz ve gerçekten işe yararyan önerileriniz var mı? Artık saçlarım döküldükçe gerçekten canım çok canım sıkılıyor önerileriniz bekliyorum..?
Benim de önceden saclarim cok dökülüyordu ve vitamin eksikliginden felan da degildi.sonra bitkisel bi sampuan aldim icinde paraben ya da slc yok kesinlikle ve gerçekten harika,saclarim hem güçlendi hem dökülmesi durdu cok az dökülüyor şimdi tavsiye ederim kesinlikleKızlar hepinize iyi akşamlar bu saç dökülmesine ne yapıcam bilemedim denediğiniz ve gerçekten işe yararyan önerileriniz var mı? Artık saçlarım döküldükçe gerçekten canım çok canım sıkılıyor önerileriniz bekliyorum..?
Canım ayrıca ben organik içerikli keratin şampuanını da kullanıyorum, set olarak aldım, çok süper memnun kaldım. Bir de Katkısız keratin yağı aldım ki, artık ürün araştırmaktan da kurtuldum.Canım, aynı dert hepimizde var, ama ben artık çaresini buldum diyebilirim. Ben de çok araştırdım neler kullanmadım ki, deneye deneye bıktık ve çok paralar da harcadım en sonunda Katkısız Keratin Dip Bakım Yağını kullandım. Hem dökülmem azaldı hem de saçlarım parlak ve canlı geliyor. Hızlı uzadığını da fark ettim.
Canım aleo vera ve argan yağı asıl yıpranmış saç tellerine yapılır. Oysa dökülme için saç derisine uygun yağlar lazım. Sarımsak ısırgan çamterebentin badem yağı vs. Ben bunları da içeren keratin dip bakım yağı aldım. saçlarım güçlendi ve dökülme geçti.Aleovera ürünleri de iyi geliyor, argan yağida,