Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Dökülme..?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

mltmnurse

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
11
1
6
30
Kızlar hepinize iyi akşamlar bu saç dökülmesine ne yapıcam bilemedim denediğiniz ve gerçekten işe yararyan önerileriniz var mı? Artık saçlarım döküldükçe gerçekten canım çok canım sıkılıyor önerileriniz bekliyorum..?

İşine yarar mı bilmiyorum ama ben bakım için dün argan yağı aldım.Akşam yatarken saç diplerim de dahil tamamına sürdüm. Dökülmeye etkisi olduğunu bilmiyordum sabah taradığımda 2-3 tel döküldü sadece,normalde avuç avuç dökülüyor

İşine yarar mı bilmiyorum ama ben bakım için dün argan yağı aldım.Akşam yatarken saç diplerim de dahil tamamına sürdüm. Dökülmeye etkisi olduğunu bilmiyordum sabah taradığımda 2-3 tel döküldü sadece,normalde avuç avuç dökülüyor
Ben de argan yağını da içeren Keratin Dip Bakım yağı kullanıyorum, hem dökülmeyi durdurdu hem de saçlarım çok daha hızlı uzuyor, üstelik çok daha kalın geliyor.

Kızlar hepinize iyi akşamlar bu saç dökülmesine ne yapıcam bilemedim denediğiniz ve gerçekten işe yararyan önerileriniz var mı? Artık saçlarım döküldükçe gerçekten canım çok canım sıkılıyor önerileriniz bekliyorum..?

Benim de önceden saclarim cok dökülüyordu ve vitamin eksikliginden felan da degildi.sonra bitkisel bi sampuan aldim icinde paraben ya da slc yok kesinlikle ve gerçekten harika,saclarim hem güçlendi hem dökülmesi durdu cok az dökülüyor şimdi tavsiye ederim kesinlikle

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım, aynı dert hepimizde var, ama ben artık çaresini buldum diyebilirim. Ben de çok araştırdım neler kullanmadım ki, deneye deneye bıktık ve çok paralar da harcadım en sonunda Katkısız Keratin Dip Bakım Yağını kullandım. Hem dökülmem azaldı hem de saçlarım parlak ve canlı geliyor. Hızlı uzadığını da fark ettim.

Canım, aynı dert hepimizde var, ama ben artık çaresini buldum diyebilirim. Ben de çok araştırdım neler kullanmadım ki, deneye deneye bıktık ve çok paralar da harcadım en sonunda Katkısız Keratin Dip Bakım Yağını kullandım. Hem dökülmem azaldı hem de saçlarım parlak ve canlı geliyor. Hızlı uzadığını da fark ettim.
Canım ayrıca ben organik içerikli keratin şampuanını da kullanıyorum, set olarak aldım, çok süper memnun kaldım. Bir de Katkısız keratin yağı aldım ki, artık ürün araştırmaktan da kurtuldum.

Aleovera ürünleri de iyi geliyor, argan yağida,
Canım aleo vera ve argan yağı asıl yıpranmış saç tellerine yapılır. Oysa dökülme için saç derisine uygun yağlar lazım. Sarımsak ısırgan çamterebentin badem yağı vs. Ben bunları da içeren keratin dip bakım yağı aldım. saçlarım güçlendi ve dökülme geçti.

Kerastase diye ampul kullandı arkadaş 60 ampul kadar tepesinde çıkmaya başladı ama fiyatı bana göre pahalı recapin de tavsiye ederim

Belucha Kozmetik Fitoterapi doğal kozmetik ürünlerini tavsiye ederim. Ginseng şampuan ve 35 çeşit bitkisel ekstreler ile yapılan saç yağı inanılmaz sonuç veriyor. CNR Expo Sağlık Fuarına ve Merkezefendi Tıp festivaline katılan şeffaf bir firma , sattıkları ürünlerin arkasındalar . Saç dökülmesi problemlerine karşı etkili,yeni saçların çıkmasını teşvik eden ve saç kalitesini arttıran saç beyazlamasını durduran ,kafaderisi bakımı yapan ve kafa derisi damarların kan dolaşımı sirkulasonunu dengelediği için baş ağrılarına bile etkili olan inanılmaz ürünler var.

Merhaba kizlar, kendi kullandigim maskeyi yazmak istiyorum, benimde kivircik saclarim var ve maalesef o magdurlardan biride benimyani kuaför magduru. Saclarimin kivircikligi gittikce benimde ömrümden ömür gidiyordu sankiama sonra internete dadandim, ne kullanabimirim ne maskesi yapsamda kestirmeden, kendi dogalligina dönse. Önce karar verdim , ve basladim,
1 avakado rondodan krem seklini alana kadar ezsin,sacin uzunluguna göre bildircin yumurtasi, ben 2 tane kiriyorum omuzlarimda cünkü saclarim, sonra iki yemek kasigi mayonez, 4-5 yemek kasigi zeytinyagi, susam yagi, varsa eger hazir karisim yaglar keyfinize göre, bal 2-3 yemek kasigi, istediginiz markada serum kirin birde, sonra hepsini bir kapta iyice bilesene kadar karistirin ve saclariniza yatmadan sürün ve strec filme sarin ve yatin, haftada 2-3 kere yapin bunu inanin saclarin kendini nasil toparladigini görceksiniz, ve bir sey daha söylim sac dökülmesi olanlar, daha ilk yikadiklarinda %70 azaldigini farkedecekler, ve saclari asiri saglikli yapiyor, hani yikarken saclari yanmis olanlar bilir, ölmüs gibi hafif oluyor saclar bu maskeden sonra elinize canli bir sac geldiginizi hissedeceksiniz, bol bol dua edin banaj

Canım ben redist 40 çeşit yağını kullanıyorum haftada bir yada iki haftada bir yapıyorum baya iyi geliyor sonra saçıma her duş sonrası keratin argan karışımı olan bir yag sürüyorum o da iyi yapıyor tavsiye ederim... Bir de arada parmak uçlarınla başına masaj yap duşta da iyi gelir

saç dökülmesi malesef benim de bir sorunum doktora gittiğim de kan testi sonucum da bir şey çıkmadı bir minoxil verdi ama kullanmak istemedim artık ne yapacağımı bilmiyorum

Back
X