Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ama safra kesemde tas var belki o yapmış olabilir mi diye arastirdum internette pek birsey bulamadim brde dahiliye endokrn gitmeyi düşünüyorum bu kadar ileri düzeyde olması bence bir sıkıntı olmalı umarım bir sıkıntı bulunur saçlarım seyreklik kapanır tek dilegimBen doktora gideceğim ama çözüm bulacagimi sanmıyorum. Benim de tepemde doğru düzgün saç kalmadı.![]()
Çok gittim ama bir care bulamayinca cok fazla ugrasiyorum diye bıraktım 4 yil evlilik iş hayati okul bebek derken bir baktım ki bu hale dönmüş yani cuma gunu.endokrin bölümden randevum var tek oraya başvurmadı sac elini kadınlara çok fazla tutmayan birsseymis araştırdım orada da caresizim belki endokrin gittiğimde ins bir sıkıntı çıkar da ona göre tedavi uygularımCanim hic gitmedin mi doktora. Yani cok gecikmissin. Demir eksikligi , hormanlar falan hersey olabilir . Eger bi cözüm yoksada ve maddi durumun elveriyorsa sac ektir
Inş bulurum sanmıyorum ama bol bol dua yapmaktan başka birşey gelmiyorErkek tipi dökülme galiba. Geçmiş olsun kolay gelsin. Umarım çözüm bulursunuz
Insallah canim. Benim de seyreklik var biraz ve cok caresiz kalirsam ektiririm diye düsünüyordum ama kafami karistirdin bak... ama ben hamile olunca saclarim bayagi cikiyor ve suanda yine hamileyim biraz sac konusunda moralim düzeliyor . Umarimsen de bi care bulursun tez zamandaÇok gittim ama bir care bulamayinca cok fazla ugrasiyorum diye bıraktım 4 yil evlilik iş hayati okul bebek derken bir baktım ki bu hale dönmüş yani cuma gunu.endokrin bölümden randevum var tek oraya başvurmadı sac elini kadınlara çok fazla tutmayan birsseymis araştırdım orada da caresizim belki endokrin gittiğimde ins bir sıkıntı çıkar da ona göre tedavi uygularım
Canım özelden yaz saçlarım çok kötü durumdaydı bulduğum bir kaç seyi anlatayım
e bize de söyleseniz niye özeldenCanım özelden yaz saçlarım çok kötü durumdaydı bulduğum bir kaç seyi anlatayım
Konu açtım profilimden bakabilirsiniz.e bize de söyleseniz niye özelden