Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Dokulmede en son nokta resimli

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Mltstmn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2018
14
0
1
34
Merhaba bu şekilde dokulme özellikle 28 yaşında olmak caresiz olmak çok zor bu şekilde dokulme tek benimdir eminim ama belki bir iki kişi de yaşıyorsa çözüm bulabilmislerse yardımcı olabilir mi

Ben doktora gideceğim ama çözüm bulacagimi sanmıyorum. Benim de tepemde doğru düzgün saç kalmadı. :(

Ben doktora gideceğim ama çözüm bulacagimi sanmıyorum. Benim de tepemde doğru düzgün saç kalmadı. :KK43:
Bilmiyorum ama safra kesemde tas var belki o yapmış olabilir mi diye arastirdum internette pek birsey bulamadim brde dahiliye endokrn gitmeyi düşünüyorum bu kadar ileri düzeyde olması bence bir sıkıntı olmalı umarım bir sıkıntı bulunur saçlarım seyreklik kapanır tek dilegim

Canim hic gitmedin mi doktora. Yani cok gecikmissin. Demir eksikligi , hormanlar falan hersey olabilir . Eger bi cözüm yoksada ve maddi durumun elveriyorsa sac ektir

Canim hic gitmedin mi doktora. Yani cok gecikmissin. Demir eksikligi , hormanlar falan hersey olabilir . Eger bi cözüm yoksada ve maddi durumun elveriyorsa sac ektir
Çok gittim ama bir care bulamayinca cok fazla ugrasiyorum diye bıraktım 4 yil evlilik iş hayati okul bebek derken bir baktım ki bu hale dönmüş yani cuma gunu.endokrin bölümden randevum var tek oraya başvurmadı sac elini kadınlara çok fazla tutmayan birsseymis araştırdım orada da caresizim belki endokrin gittiğimde ins bir sıkıntı çıkar da ona göre tedavi uygularım

Çok gittim ama bir care bulamayinca cok fazla ugrasiyorum diye bıraktım 4 yil evlilik iş hayati okul bebek derken bir baktım ki bu hale dönmüş yani cuma gunu.endokrin bölümden randevum var tek oraya başvurmadı sac elini kadınlara çok fazla tutmayan birsseymis araştırdım orada da caresizim belki endokrin gittiğimde ins bir sıkıntı çıkar da ona göre tedavi uygularım
Insallah canim. Benim de seyreklik var biraz ve cok caresiz kalirsam ektiririm diye düsünüyordum ama kafami karistirdin bak... ama ben hamile olunca saclarim bayagi cikiyor ve suanda yine hamileyim biraz sac konusunda moralim düzeliyor . Umarimsen de bi care bulursun tez zamanda

Kadinlar da tutmuyormus diye bisey yok o Kisiden Kisiye degisir, Istanbulda bir Hastane kendi Ekibinden Anestezi uzmani kadina sac ekimi yapti Televizyonda yayinlandi ve Videosuda var internette bakabilirsiniz. Inanmayan Hastaneye gelip bizzat kendisiyle görüsebilir bakabilir filan demislerdi.
Dökülmeniz son raddeye gelmis bu zamana kadar keske bütün tetkikleri yaptirsaydiniz en azindan emin olur bi adim atardiniz. Psikolojiniz etkilenecegine medikal Peruk veya Sac Ekim gibi yollari deneseydiniz keske Allah yardimciniz olsun cok zor kendimden biliyorum 23 yasindayim ve o yolda ilerliyorum suan son care Endokrinin verdigi Finasterid hapini kullaniyorum ise yaramaz ve dökülme durmazsa bende ektirecegim.

Benimde saç dökülme problemim var.
Ancak benim genetik olarak saçlarım ince ve seyrek.
Dökülme de eklenince, kelleşmeye kadar yolu var diyorum.

Bir bakım videosunda izlemiştim.
1 baş sarımsağı soyup rondodan geçiriyorsun, bir kavanoza (yarım lt) zeytinyağı koyup (yarısına kadar) bir baş sarımsağı da (rondodan geçip ince kıyım haline gelmiş) içine koyuyorsun. kapağını sıkıca kaldırıp Yaklaşık olarak 15 gün bunu loş, nemli olmayan bir ortamda bekletiyorsun.
Elinde sarımsak yağı geçmiş oluyor.

Zeytinyağının kalitesi önemli. Sızma, natürel olanlardan olmalı.
Bu kürü haftada 1 maksimum 2 kere yapmanız gerekiyor.
Saç diplerinize ve saçlarınıza sarımsak yağını ortantılı bir şekilde yaydıktan sonra 1-2 saat saçlarınızı bir havluya sararak veya bone takarak bekletiyorsunuz.

Ayrıca, sarımsak kokusuna karşı şöyle bir önlem var.
Saçlarınızı yıkarken yağdan güzelce arındırdıktan sonra, son yıkamayı kahve telvesi ile (bir avuç) yapıyorsunuz ancak diplere sürmemeniz önemli. duruluyorsunuz telveleri, sonrasında da bir kere daha şampuan (veya krem kullanıyorsanız krem) ile bir daha yıkayıp çıkıyorsunuz.

Prp mezoterapi gibi yöntemler denedin mi hiç Mayonez kürü öneriyorlar birde bana durmadan ben nasıl onunla uyurum bilmediğimden yapamadım

Evet arkadaslar hiçbir sorun yokmuş tüm tahliller yapıldı biopsi sonucunda genetik dökülmeye de rastlanmadı sadece stres kaynaklı yaglanmaya bağlı dökülme dedi özel doktorum inceleyince sac kökleri olduğunu söyledi ve birtakım spreil verdi ben emzirme dönemine olduğum için bitkisel.bir spreildi emzirmeyi kestim daha etkili ilaç kullanmaya geçeceğiz bu kullandigimda sonuç aldim denilebilir 4 5 ay oldu ama gözle.görülür bir sonuç yok hala seyrelik var eskisi gibi değil umudumda çoğaldı bitkisel sampuan kullanıyorum biraz da pahalı tabi doktor ekim işine bazı şeylere para tuzağı dedi bana bakalım birde şu sarımsak içimde kaldı birkaç ay denemek istiyorum belli bir kısıma sadece onuda deneyeceğim birçok kişi sac çıktığını söylüyor doktoruma göre gerek yok zarar bile verebilir dedi ama ben bir kısmına deneyeceğim ins fayda bulurum ilaçları haftada üç kere kullanıyorum geriye kalan günde ise sarımsak deneyeceğim ins yaz ayına düzelir bu arada tepelik peruk sac aldim bir suru para verdim gerçek sac bir milyar kusure ama kullanamadim doğal duruyor aslında ama o kadar para verip kullanmamak da uzuyor borcu yeni bitti

Canım özelden yaz saçlarım çok kötü durumdaydı bulduğum bir kaç seyi anlatayım

Back
X