Döküman bilgisi.

Kulolurum

Allah'ım kızımla birlikte güzel bi hayat nasipEt🙏
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2021
135
91
13
37
Herkese hayırlı kandiller.
Kendi hattım için 20 25 gün öncesine ait mesaj, arama veya whatsap dokümanı çıkartabilirmiyim bilgisi olan varmı?
Müşteri hizmetleri bilgimiz yok dedi kayıp bı miktar parayla ilgili ulaşmam gerekiyor bu bilgilerime belki daha önce böyle birşeyden haberdar olan yardımcı olur diye konu açmak istedim.

What up başka bir firma bunu operatörden alamazsınız. Arama geçmişini operatörden sanırım alınır.

Teşekkür ederim.

Aylık detayda Mesaj görünüyor ama içeriğı yok, sadece şu numaraya mesaj. Uygulamadan bile bunu görebiliyorsunuz.

Herkese hayırlı kandiller.
Kendi hattım için 20 25 gün öncesine ait mesaj, arama veya whatsap dokümanı çıkartabilirmiyim bilgisi olan varmı?
Müşteri hizmetleri bilgimiz yok dedi kayıp bı miktar parayla ilgili ulaşmam gerekiyor bu bilgilerime belki daha önce böyle birşeyden haberdar olan yardımcı olur diye konu açmak istedim.
Whatsapp dökümanı çıkartamazsınız tabi ki. Ayrıca hangi müşteri hizmetleri bilgimiz yok dedi? Net olarak sorduğunuzu sanmıyorum yoksa mutlaka söylerlerdi. Zira mobil uygulamadan bile 3 ay öncesine kadar arama mesaj dökümanı çıkartabiliyorsunuz (hangi numaralar saat kaçta vs) 🙄 mesaj içeriklerine ve konuşmalara ulaşamazsınız ama. Sadece saatleri numaraları görürsünüz.

Back
X