- 30 Mart 2017
- 142
- 184
- 23
- 36
Bilerek kalmadım 6 haftalık oldugunda öğrendim yaş dan mıdır nedir hamilelik degilde menopoza girdim diyerek gittim hastaneye baktım hamileyim eşimi earım söyler söylemez aldır dedi doktor ben almam dedi söyleyince başka yede yap ben yapmam dedi eşim zorladı özel hastaneden gün aldı ama ertesi gün berat kandili idi bende günaha girip bir gün sonra tövbesi etmen ben aldırmadım dedim büyü bozuldu
Hayır aksine daha çok istekliy di bana karşı sevgisi çoktu 4 çocukta hamileligimde ilk zamanlar bebek düşsün diye hergün ilişki kurdu anlayın işte baktı olmuyor 5 açımdan itibaren uzaklaştı 40 cıkınca iyi gibiydi kordonlarımı başlatması öğrenince bitti bebegim 7 aylık kordonlarımı niye başlatmayın diyeceksin hamile kaldıktan sonra adam bana para verme konumaz aşerdim sorması birikime yok hiç birsey alamadım bebeginiz kıyafetlerini kızların hatlarıyla aldım bebek dolana kadar sakladım görüşte evde huzursuzluk cıkmısım diye 7 eşim gelir eve ben 8 yatarım beni görüp ta laf canımsın diye hastaneye tehdittir doguma cagırmıcaktım ama o anlık psikoloji aradım o gelene kadar sezeryan oldum kordonlarımı için eşimin imzası gerek ama biz 9 ay hiç konuşmadık bebekle olan mevzuyu onun hariç konuştuk evin eksiğini kotirdonarın balanmadıgını öğrendiğin de bittik
eşiniz kesinlikle bu bebeği istememiş.
bu kadar bebek istemeyen biri korunulduğu konusunda mutlaka emindir.
acaba sizin korunduğunuzu mu sandı ? ve bunu neden sandı ?
bence sizin eksik anlattığınız kısımlar var, bu bebeği bilerek yaptığınızı düşünüyorum.
evde sıkıldığınızdan bahsetmişsiniz. evin neşesi yoktu demişsiniz.
suçlu psikolojisindesiniz ve durumu düzeltmeye çalışıyorsunuz.
madem o korunuyordu siz niye bu suçlu psikolojisine girdiniz ?
ve eşiniz size artık kesinlikle güvenmiyor.