Dokunamıyor korkuyor

Bilerek kalmadım 6 haftalık oldugunda öğrendim yaş dan mıdır nedir hamilelik degilde menopoza girdim diyerek gittim hastaneye baktım hamileyim eşimi earım söyler söylemez aldır dedi doktor ben almam dedi söyleyince başka yede yap ben yapmam dedi eşim zorladı özel hastaneden gün aldı ama ertesi gün berat kandili idi bende günaha girip bir gün sonra tövbesi etmen ben aldırmadım dedim büyü bozuldu

Hayır aksine daha çok istekliy di bana karşı sevgisi çoktu 4 çocukta hamileligimde ilk zamanlar bebek düşsün diye hergün ilişki kurdu anlayın işte baktı olmuyor 5 açımdan itibaren uzaklaştı 40 cıkınca iyi gibiydi kordonlarımı başlatması öğrenince bitti bebegim 7 aylık kordonlarımı niye başlatmayın diyeceksin hamile kaldıktan sonra adam bana para verme konumaz aşerdim sorması birikime yok hiç birsey alamadım bebeginiz kıyafetlerini kızların hatlarıyla aldım bebek dolana kadar sakladım görüşte evde huzursuzluk cıkmısım diye 7 eşim gelir eve ben 8 yatarım beni görüp ta laf canımsın diye hastaneye tehdittir doguma cagırmıcaktım ama o anlık psikoloji aradım o gelene kadar sezeryan oldum kordonlarımı için eşimin imzası gerek ama biz 9 ay hiç konuşmadık bebekle olan mevzuyu onun hariç konuştuk evin eksiğini kotirdonarın balanmadıgını öğrendiğin de bittik

eşiniz kesinlikle bu bebeği istememiş.

bu kadar bebek istemeyen biri korunulduğu konusunda mutlaka emindir.

acaba sizin korunduğunuzu mu sandı ? ve bunu neden sandı ?

bence sizin eksik anlattığınız kısımlar var, bu bebeği bilerek yaptığınızı düşünüyorum.

evde sıkıldığınızdan bahsetmişsiniz. evin neşesi yoktu demişsiniz.

suçlu psikolojisindesiniz ve durumu düzeltmeye çalışıyorsunuz.

madem o korunuyordu siz niye bu suçlu psikolojisine girdiniz ?

ve eşiniz size artık kesinlikle güvenmiyor.

Hem ilk zamanlar düşsün diye her gün ilişkiye girerdi diyorsunuz hem de bebek 31 haftalık olana kadar sakladım diyorsunuz???

eşiniz kesinlikle bu bebeği istememiş.

bu kadar bebek istemeyen biri korunulduğu konusunda mutlaka emindir.

acaba sizin korunduğunuzu mu sandı ? ve bunu neden sandı ?

bence sizin eksik anlattığınız kısımlar var, bu bebeği bilerek yaptığınızı düşünüyorum.

evde sıkıldığınızdan bahsetmişsiniz. evin neşesi yoktu demişsiniz.

suçlu psikolojisindesiniz ve durumu düzeltmeye çalışıyorsunuz.

madem o korunuyordu siz niye bu suçlu psikolojisine girdiniz ?

ve eşiniz size artık kesinlikle güvenmiyor.
Evet güvenmiyor evliyseniz eşiniz korunurken siz demi korunuyorsunuz biz yapmadık sadece eşim korunuyor du ve oldu can sıkıntısından bebek dogurulmaz evet can sıkıntısı oluyordu ama aktif bi insanın şu anda akşam oynuyorum bebeğimle neşeleniyorum onun için iyiki olmuş dedim sıkıntıdan yapmadım

Peki eşine açık açık sormayı düşünmüyor musun?
Sordum kabullenemiyorum diyor bu yaşta olmamalıydı diyor oldu yapacak birşey yok dedim adam aramıza mesafe koydu kendini kapadı bana çabam ise evde huzur bulamayanlar dışarda arar ben evdeki huzuru bulmamıza dışarda araması önleyecek istiyorum onun içi yardım istedim sizlerden

Bugün halam vefat etti 7 saatlik yol bebekle gidemedim o da götürmedi bana bebekli olursa istedigin zaman gidemezsin dedi bebegin oldugundan pişman olmamı sağlamaya çalışıyor ama pes etmek yok acımı içimde yaşarım gitmem bende allah büyük bugün bana yarın ona ilahi adalet yarına kalır yanına kalmaz kimsenin

Bugün halam vefat etti 7 saatlik yol bebekle gidemedim o da götürmedi bana bebekli olursa istedigin zaman gidemezsin dedi bebegin oldugundan pişman olmamı sağlamaya çalışıyor ama pes etmek yok acımı içimde yaşarım gitmem bende allah büyük bugün bana yarın ona ilahi adalet yarına kalır yanına kalmaz kimsenin
sen elinden geleni yaptın madem bundan sonra sen trip at.
beni evlat verdiğim için istemeyeni ben de istemem de, hiç muhatap olma.

beraber yeme içme, aynı odada oturma, kapıda karşılama, uğurlama.

al çocuklarını diğer odada onlarla vakit geçir.
bebeği de sevmesine izin verme bundan sonra.

sen onu pişman et.

Sordum kabullenemiyorum diyor bu yaşta olmamalıydı diyor oldu yapacak birşey yok dedim adam aramıza mesafe koydu kendini kapadı bana çabam ise evde huzur bulamayanlar dışarda arar ben evdeki huzuru bulmamıza dışarda araması önleyecek istiyorum onun içi yardım istedim sizlerden
sırf onun evladını doğurdun diye dışarı gidecekse, bence cehenneme kadar yolu var.

sen elinden geleni yaptın madem bundan sonra sen trip at.
beni evlat verdiğim için istemeyeni ben de istemem de, hiç muhatap olma.

beraber yeme içme, aynı odada oturma, kapıda karşılama, uğurlama.

al çocuklarını diğer odada onlarla vakit geçir.
bebeği de sevmesine izin verme bundan sonra.

sen onu pişman et.
Pişman etmek isterim de sonra ben pişman olmayayım dile kolay 25 yıl bunca yılın hatrı var ben uzaklaşsam sorun yok o uzaklaştırılan kadınlık gururu bunca yıl geldigini güzelliğimi harcadım şimdi benden uzaklaşması gururuma dokunuyor sindiremiyorum içimdekini kelimelere yanansıtamıyorum kelimeler yetmiyor

Pişman etmek isterim de sonra ben pişman olmayayım dile kolay 25 yıl bunca yılın hatrı var ben uzaklaşsam sorun yok o uzaklaştırılan kadınlık gururu bunca yıl geldigini güzelliğimi harcadım şimdi benden uzaklaşması gururuma dokunuyor sindiremiyorum içimdekini kelimelere yanansıtamıyorum kelimeler yetmiyor
eşya değil ki iade edilsin, sorun çözülsün.
eşin başta istememiş, tamam.
ama olan oldu, neyin tribi daha?

ben olsam "çocuğu evlatlık verip, seni de boşayacağım. bekar kalınca çocuksuz, eşsiz rahatlarsın" derdim.

üsteledikçe abartmış, işi şımarıklığa dökmüş gibi.

sırf son çocuk için aldatacaksa, boşayacaksa yaptığı en hafif tabirle adilik olur.
sonuçta sen adamın inadına, yuva yıkılsın diye tuzak kurarak doğurmadın bu çocuğu değil mi?

bence rest çekme zamanı gelmiş.

halanız öldü ve eşiniz götürmedi diye gitmediniz
göbek bağınız mı var adamla
bebek varsa da var uçak varsa 2 saat bile sürmez yolculuk
bir de akşama adama hizmet edersiniz

Pişman etmek isterim de sonra ben pişman olmayayım dile kolay 25 yıl bunca yılın hatrı var

siz bu zihniyetle devam ederseniz
adam da sizi böyle parmağında oynatır
25 yıllık evliliğin onun gözünde hatırı yok görmüyor musunuz

Bebek den dolayı beni çecalandırmiş oluyor kendince bebek yokken her şeye her yere yetiştirdim şimdi bebegi one sürerek engelliyor fevri davranmak istemiyorum akıllıca davranıp kocamı doğruyu bulmasına yardımcı olacagım evet ucak la 45 dakka sürecek yolculuğa izin vermiyorum demedi engeller sürdü önüme bebegi zarar diye hava değişimi vesaire gibi tamam dedim cenazeye gitmedim bebegim için ama Şok bebek için neleri göze. Aldığımı görüyor ve dün çok farkli idi eşimin tutumu bebegi karşı bana karşı bugun aradı birşeyler yapalım dedi ben şok oldum yinede tedbiri elden bırakmayacacım

Back
X