Dokunamıyor korkuyor

canım özür dileyerek soruyorum normal dogummuydu sarkma felan oldumu . bazen erkekler oranın genişlediğini düsünüpte yaklasmıyorlarda
İki normal iki sezeryan var 4 sezeryan yok öyle birşey olsada bunun carsi var daraltma ameliyatları ona bileyaptırmayı nüşündüm ama bizim iletişim sorununu çözmeliyiz cinsellik daha sonraki aşamada
aynen caresi var . ama neden böyle yapıyor acaba

Bilmem duydunuzu ama koridorlarında baglatıp hamile kalanları yinede haklısın daha sıkı önlemler almalıydık spiral hap igneli çözüm bulmalıyım ama olan oldu bundan sonra nağcam ona bakayım 5 olmasın diye allah korusun öyle birşey olsa kadın sığınma evine giderim heralde ayyy alla olmayanlara versin inş
Prezarvatif kullanın. Ya da kocan ameliyat olsun.

Maddi sorumluluk hariç hiç bir şekilde bebeginiz sıkıntısını cekmiyor anladığı zaman başka odaya geçiyorum daha ses verirken uyanıp ses etmesin diye yapmadığım kalmıyor daha ağlarken görmedi sırf şikayetlenmesin diye sürekli diken üstündeyim benden çinsellikten soğuyacak etkileri kaldırmaya çalışıyorum 3 aya 22 kilo verdın sıkıntı uykusuzluk anne oldum ama ben ben de bittim yinede çabalıyorum ama o kendini kapatarak çözüm buldu ben yapamam ben anneyim ilgilenmem gereken 4 evladım var
Durumunuza çok üzüldüm. Bin takla atmak zorunda değilsiniz, kendinizi bu derece baskı altında hissetmeyin, sırf bebeğinizi istediniz diye bunları yaşatmaya hakkı olmadığını düşünüyorum. Ama bir yandan da sizi anlıyorum çünkü benzerini ben de yaşadım. Bebek yapma kararı almıştık eşimle ve tam birbuçuk yıl korunmadan ilişkiye girdik. İkimizde istiyorduk, yani öyle konuşuyordu, keşke bir çocuğumuz olsa falan diyordu, sonra hamile olduğumu öğrendim, ben çok mutlu oldum ama eşim aldıralım diye tutturdu. Bende deneme tahtası olmadığımı kararımdan vazgeçmeyeceğimi söyledim. Bebeğimi doğurdum ama bir yıl boyunca başıma kaktı. Bebek ağladıkça bende hep tedirgin oldum. Sonra kendine geldi bir yıl sonunda ama şimdi düşünüyorum bu tedirginlik bazen hala depreşiyor asla tamamen gitmiyor. Kendinize bunu yapmayın.

İsteseydi
Durumunuza çok üzüldüm. Bin takla atmak zorunda değilsiniz, kendinizi bu derece baskı altında hissetmeyin, sırf bebeğinizi istediniz diye bunları yaşatmaya hakkı olmadığını düşünüyorum. Ama bir yandan da sizi anlıyorum çünkü benzerini ben de yaşadım. Bebek yapma kararı almıştık eşimle ve tam birbuçuk yıl korunmadan ilişkiye girdik. İkimizde istiyorduk, yani öyle konuşuyordu, keşke bir çocuğumuz olsa falan diyordu, sonra hamile olduğumu öğrendim, ben çok mutlu oldum ama eşim aldıralım diye tutturdu. Bende deneme tahtası olmadığımı kararımdan vazgeçmeyeceğimi söyledim. Bebeğimi doğurdum ama bir yıl boyunca başıma kaktı. Bebek ağladıkça bende hep tedirgin oldum. Sonra kendine geldi bir yıl sonunda ama şimdi düşünüyorum bu tedirginlik bazen hala depreşiyor asla tamamen gitmiyor. Kendinize bunu yapmayın.[/QUOTE istesem de anlatamıyorum 31 haftalık bebegi komşular ögrendi hepsi şok nazarmı dikkatsizlik mi karnım üzerine düştüm kimseye söylemedim ağrılar dayanılmaz olunca hastaneye götürdü eşim bebek düşecek diye beklerken Dr.bebek iyi ama bu ağrının sebebini bulamadım dedi eşimin rengi attı bebek saglıklı dıye buncayıllık kocam böyle yıkılış. Görmedim ağrılarım oldugu içi Dr hastaneye yat dedi eşimin halini görüp te yatmadım söyleyemedim düştüğümü bir hafta cektim doguma gittiğim akşam sabaha kadar sancıları ama ah diyemedim sesimi duymasın diye bu tedirginlikler hala var bebek ağlamasın diye yapmadığım kalmıyor.

Hayır aksine daha çok istekliy di bana karşı sevgisi çoktu 4 çocukta hamileligimde ilk zamanlar bebek düşsün diye hergün ilişki kurdu anlayın işte baktı olmuyor 5 açımdan itibaren uzaklaştı 40 cıkınca iyi gibiydi kordonlarımı başlatması öğrenince bitti bebegim 7 aylık kordonlarımı niye başlatmayın diyeceksin hamile kaldıktan sonra adam bana para verme konumaz aşerdim sorması birikime yok hiç birsey alamadım bebeginiz kıyafetlerini kızların hatlarıyla aldım bebek dolana kadar sakladım görüşte evde huzursuzluk cıkmısım diye 7 eşim gelir eve ben 8 yatarım beni görüp ta laf canımsın diye hastaneye tehdittir doguma cagırmıcaktım ama o anlık psikoloji aradım o gelene kadar sezeryan oldum kordonlarımı için eşimin imzası gerek ama biz 9 ay hiç konuşmadık bebekle olan mevzuyu onun hariç konuştuk evin eksiğini kotirdonarın balanmadıgını öğrendiğin de bittik
Bebeğinizin doğumuyla zaten büyük olan sorumlulukları biraz daha arttı . Bunun altında eziliyordur ve sizden uzaklaşarak bir nevi kendince içini rahatlatıyor olabilir . Konuştuğunuzda da tepki vermiyorsa biraz zamana bırakın . Kendinize daha fazla zaman ayırmaya çalışın eğer mümkün olursa tabii . Biraz kafanız dağılır böylelikle , aksi halde siz de düşüne düşüne kötü olacaksınız .
Tedavisi ne kadar sürecek belli mi ?

Evet konuştum doktora gitti antideprasan vermiş onu kullanıyor oda uyku yapıyor ve durgunlaştı zaten iletişim sıfır ilaçda tuzu biberi oldu
İlaç isteksizlik yapar

Okudum uyku problemi yapar demiş uykusuz luk yar diyor uyku yapar demiyor ama bana göre eşim benden uzak kalmak için bünysi uyku yapıyor 7 ye kadar zor dayanırdı erkenden kalkardı şimdi öglen 1 zor uyandırıyorum kendini bana kapatıyor
Uyku yapmıyor tam tersi daha dinç yapıyor, bu üçüncü ilacım, diğerleri iştah vs sebebinden değişti.

Ama herkeste aynı etkiyi yapmaz ki o sebeple pek çok antidepresan var sana yarayan bana yaramaz bana yarayan senin tansiyonunu oynatır vs

Prozacla ben 16dan aşağı düşüremedim tansiyonumu mesela, ama arkadaşım takıntı sebebiyle oğluna kullanıyo onda sıkıntı yok

Bilmem duydunuzu ama koridorlarında baglatıp hamile kalanları yinede haklısın daha sıkı önlemler almalıydık spiral hap igneli çözüm bulmalıyım ama olan oldu bundan sonra nağcam ona bakayım 5 olmasın diye allah korusun öyle birşey olsa kadın sığınma evine giderim heralde ayyy alla olmayanlara versin inş
Eşinizle konuşun tüpleri bağlatın en temizi

Ama herkeste aynı etkiyi yapmaz ki o sebeple pek çok antidepresan var sana yarayan bana yaramaz bana yarayan senin tansiyonunu oynatır vs

Prozacla ben 16dan aşağı düşüremedim tansiyonumu mesela, ama arkadaşım takıntı sebebiyle oğluna kullanıyo onda sıkıntı yok
Doğrudur. Efoxor kullandım. İştah yaptı sonradan. Sayesinde 7 kilo aldım. Stilizan la beraber kullandım. Şimdi lustral +aripa kullanıyorum iştahım yok.

Doğrudur. Efoxor kullandım. İştah yaptı sonradan. Sayesinde 7 kilo aldım. Stilizan la beraber kullandım. Şimdi lustral +aripa kullanıyorum iştahım yok.

Prozacla ben 18 günde 3 kilo verdim tansiyonum düşmedi, sonra bıraktım zaten yoga yapacam en azından bedava akarı kokarı yok

Konu sahibi cinselligi değil sevgisizligi şefkatsizliği dert ediyor.
Adam korkuyordur diyenler, kadın kendi başıma hamile kalmamış, adam korunurken kalmış. Bu kadar istemiyordu madem , deseydi sende korun çift korunma olsun diye.
Yap et sonra da uzaklaş ne güzel dünya!
Adam haklı falan değil, kadın kendini paralıyor ilişki düzelsin diye el insaf.

Prozacla ben 18 günde 3 kilo verdim tansiyonum düşmedi, sonra bıraktım zaten yoga yapacam en azından bedava akarı kokarı yok
İlk başta bende verdim 3 kilo . Sonra tam tersi iştah arttı. Siz bırakmışsınız devam etseniz değişebilirdi etkisi. İlk bir hafta on gün baş dönmesi mide bulantısı mahvetmisti beni.
Öfke kontrolü için kullanıyorum, ilaç şart bana. Kafam güzel böyle :KK66:

Back
X