- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız ne suyu çarpılacak kız iyiceevde ametist taşınız varsa elinizde oynayın biraz..
duş alın su da iyi geliyor..
en güzeli toprakta çıplak ayak yürümek ama bu kış günü imkansız sanırım.
yünlü bişeyler giyorsanız çıkarın.
Hahaha dün annemle eşimi öldürüyordum bende...çat cut çarptım ikisinide..
tabiki de çarpılmaz.. su iletkendir, üzerindeki statik elektriği alır...kız ne suyu çarpılacak kız iyice
toprağa bas çıplak ayaklakızlar dünden beri vücudum da elektrik var dün aksam esin dokundu cızzzz görünmez bi sey ama nasıl garıp bi duydu
sonra bugun bütün gün laptopa dokundum 4 kere kapandı tabi yine elektrik carparak annem geldi az once onada oldu nasıl gecer bilen varmı
ciddiye aldığına inanamıyorumtabiki de çarpılmaz.. su iletkendir, üzerindeki statik elektriği alır...
off pardon yaa...ciddiye aldığına inanamıyorum
tabi toprak bulabilirse . . hava buz gibi evde saksı maksı varsa oradaki toğrağı kullanabilirsinHerkes yazmış zaten in sahile çıkart ayakkabıyı çorabı 2 dakika yürü bir çimde ellerinle toprağa dokun .
olur böyle şeyleroff pardon yaa...
Ben izmirliyim burada yağmur kar olmadığındantabi toprak bulabilirse . . hava buz gibi evde saksı maksı varsa oradaki toğrağı kullanabilirsin
toprağa temas yaparsan vücudunda ki fazla elektriklenmeyi çeker,benimde oluyor arada :)kızlar dünden beri vücudum da elektrik var dün aksam esin dokundu cızzzz görünmez bi sey ama nasıl garıp bi duydu
sonra bugun bütün gün laptopa dokundum 4 kere kapandı tabi yine elektrik carparak annem geldi az once onada oldu nasıl gecer bilen varmı
ohh ne güzel :)Ben izmirliyim burada yağmur kar olmadığından