dokunduguma elektrik çarpıyor

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
kızlar dünden beri vücudum da elektrik var dün aksam esin dokundu cızzzz görünmez bi sey ama nasıl garıp bi duydu
sonra bugun bütün gün laptopa dokundum 4 kere kapandı tabi yine elektrik carparak annem geldi az once onada oldu nasıl gecer bilen varmı

evde ametist taşınız varsa elinizde oynayın biraz..
duş alın su da iyi geliyor..
en güzeli toprakta çıplak ayak yürümek ama bu kış günü imkansız sanırım.
yünlü bişeyler giyorsanız çıkarın.

evde ametist taşınız varsa elinizde oynayın biraz..
duş alın su da iyi geliyor..
en güzeli toprakta çıplak ayak yürümek ama bu kış günü imkansız sanırım.
yünlü bişeyler giyorsanız çıkarın.
kız ne suyu çarpılacak kız iyice :KK53::KK54:

kızlar dünden beri vücudum da elektrik var dün aksam esin dokundu cızzzz görünmez bi sey ama nasıl garıp bi duydu
sonra bugun bütün gün laptopa dokundum 4 kere kapandı tabi yine elektrik carparak annem geldi az once onada oldu nasıl gecer bilen varmı
toprağa bas çıplak ayakla

dönem dönem bana da olur kendiliğinden geçer .Kafaya taktıkça daha çok elektrikleniyorsunuz .

Herkes yazmış zaten in sahile çıkart ayakkabıyı çorabı 2 dakika yürü bir çimde ellerinle toprağa dokun .

toprağa temas yaparsan vücudunda ki fazla elektriklenmeyi çeker,benimde oluyor arada :)

X