Prensesss Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2014 595 9 118 4 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Prensesss #1 Arkadaşlar aranızda bana yardımcı olabilecek var mı? Dokuz eylül ortamı hocaları nasıldır ayrıca hazırlık muafiyet sınavı ne zaman bilen var mı ??
Arkadaşlar aranızda bana yardımcı olabilecek var mı? Dokuz eylül ortamı hocaları nasıldır ayrıca hazırlık muafiyet sınavı ne zaman bilen var mı ??
nemesis17 Guru Kayıtlı Üye 19 Mart 2013 180 11 318 25 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Prensesss #2 Prensesss .!.: Arkadaşlar aranızda bana yardımcı olabilecek var mı? Dokuz eylül ortamı hocaları nasıldır ayrıca hazırlık muafiyet sınavı ne zaman bilen var mı ?? Genişletmek için tıkla... Uzun bi vakit önce açmışsın bu konuyu merak ettim acaba yatay geçiş yaptın mı ?
Prensesss .!.: Arkadaşlar aranızda bana yardımcı olabilecek var mı? Dokuz eylül ortamı hocaları nasıldır ayrıca hazırlık muafiyet sınavı ne zaman bilen var mı ?? Genişletmek için tıkla... Uzun bi vakit önce açmışsın bu konuyu merak ettim acaba yatay geçiş yaptın mı ?