Maalesef ki öyle biriAman yavrum diger yazdiklarini da okudum şimdi, korkunç biri.. resmen açık ilişki teklif etmiş.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef ki öyle biriAman yavrum diger yazdiklarini da okudum şimdi, korkunç biri.. resmen açık ilişki teklif etmiş.
Bu herifle duygulu sevisilmez.Ama yaparsam pişman olurum kendimi biliyorum ve ben akrep burcuyum duygusuz sevişemem
Cidden çocuğun duyguları alınmış gibi sıfır insani duygusu var mesajda.Ama yüz yüze de gayet olgun samimi saygılı anlamadım niye öyleBu herifle duygulu sevisilmez.
Onun burcu neydi?Cidden çocuğun duyguları alınmış gibi sıfır insani duygusu var mesajda.Ama yüz yüze de gayet olgun samimi saygılı anlamadım niye öyle
AkrepOnun burcu neydi?
O 27 Ekim doğumlu ben 2 Kasım onun ay burcu da akrep yükseleni de güneşi de benim güneşim akrepOnun burcu neydi?
Siz yan yana gelirseniz sıkıntılıO 27 Ekim doğumlu ben 2 Kasım onun ay burcu da akrep yükseleni de güneşi de benim güneşim akrep
Neden ki?Siz yan yana gelirseniz sıkıntılı
Baksana akrepler tutulması yasanırNeden ki?
Ahsjja benim venüsüm merkürüm de akrep güneşim de akrepBaksana akrepler tutulması yasanır
Günes basakAhsjja benim venüsüm merkürüm de akrep güneşim de akrep
Kuzum ayı güneşi bırak adam tam bir ıssız adamO 27 Ekim doğumlu ben 2 Kasım onun ay burcu da akrep yükseleni de güneşi de benim güneşim akrep
Ay valla öyle bi var bi yokKuzum ayı güneşi bırak adam tam bir ıssız adam![]()
Film olan ıssız adam.Ay valla öyle bi var bi yok
Seni engelledıgımde başka bırını buldu. İşler yolunda gıtmedı. Elınde sen vardın tekrar sana yöneldi. Ayık olmak lazımMerhaba herkese öncelikle,derdim şu,benim ortak gruptan tanıştığım bir çocuk vardı benden bir yaş büyük biz bunla Ağustosun başı veya ortasında tanıştık tam hatırlamıyorum.Neyse biz yine hatırlamadığım bir sebepten konuşmayı kestik,daha sonra ben adım attım çünkü aramızda bir çekim vardı yeniden konuşmaya başladık.Ama hep arkadaşız,sonra buluştuk biz aynı şehirdeniz bu arada buluşma gayet iyiydi sonra yine konuşmayı kestik ahshahsj çünkü ilgisizdi mesajda.Her neyse en son 13 Eylül gibi konuşmayı kestik tamamen,engelledi beni,bugün engelimi açıp nasılsın yazmış amacı ne bu çocuğun kafamı karıştırıyor.Şimdiden teşekkür ederim. -daha öncesinde de çok pişmanım yeniden deneyelim diye yalvarmıştı ben kabul etmemiştim arkadaş kalmıştık,sonra tartışma çıkardı öyle kestik konuşmayı-
Engellemesini ben istedim amaSeni engelledıgımde başka bırını buldu. İşler yolunda gıtmedı. Elınde sen vardın tekrar sana yöneldi. Ayık olmak lazım