Dolandıran Bir Firma mi ?

Kardelenn34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
72
13
88
40
Arkadaşlar ;

Bir iş arama sitesinden x bir firmaya başvuru yaptım .

Ertesi gün mail geldi iletişim bilgisi verilip detaylı bilgi gorusunuz yazılmış .

zaten firmaya başvuru yapmadan web sitesine vs baktım bütün web sitesini inceledim hatta firma referanslarina da baktım ama yoktu .

Neyse aradım .karşımdaki kişi idi detayları ilf anlatıp hatta iş şartlarina kadar anlattı .en son il dışından 10 gün sonra geleceğini ve gorusebelecegimizi vs dedi .

Sonra ben ilanda dikkatimi çeken birşey vardı .
Ehliyet ceza puanı 50 üzeri olanlar başvuru yapmasınlar diye not vardı .Bunu sorunca acıkladi vs .
On gorusmeye gelmeden ehliyet ceza puanı sabıka kaydı ve kredi puan bilgi dosyasını mail atmami soyledi .

Aklıma çarpıcı bir sahtekar mi bu firma acaba dedim .Hiç böyle bir durum ile karşılaştınız mi ?
Yorumlarınıza ihtiyacım var .

Siz basvurmussunuz ilana niye sahtekar olsun. Sahtekar olsa niye ehliyet ceza puani sorsun. Muhtemelen sirket araci verilecektir. Akli basinda surucu ariyorlardir.

Siz basvurmussunuz ilana niye sahtekar olsun. Sahtekar olsa niye ehliyet ceza puani sorsun. Muhtemelen sirket araci verilecektir. Akli basinda surucu ariyorlardir.
Ehliyet ceza puanımi öğrenebilir .Bunda bir sorunum yok .
Adam benim kredi puanımı ne yapacak ?
Acaba bu maaşlarda haciz oluyorya isvereninde sorumluluğu var icraya kesinti yaparak ödemesi işverenin acabz bundan dolayı mi ?

İlana siz başvuru yapmışsınız,karşı tarafda dönmüş size neden dolandirci olsunlar.

Muhtemelen şirket aracı vereceklerdir,daha önce trafikten ceza alinmissa temkinli yaklasiyorlardir.

Sabıka kaydını zaten istemiyorlar mi işe basvurunca istiyorlar.

Kredi puani kısmında belki icra vs var mı diye istemiş olabilirler,sonuçta işe başlayınca maaş kesintisi filan olacak bazı firmalar icra ile ugrasmak istemezler önden bilmek istemişlerdir.

İlana siz başvuru yapmışsınız,karşı tarafda dönmüş size neden dolandirci olsunlar.

Muhtemelen şirket aracı vereceklerdir,daha önce trafikten ceza alinmissa temkinli yaklasiyorlardir.

Sabıka kaydını zaten istemiyorlar mi işe basvurunca istiyorlar.

Kredi puani kısmında belki icra vs var mı diye istemiş olabilirler,sonuçta işe başlayınca maaş kesintisi filan olacak bazı firmalar icra ile ugrasmak istemezler önden bilmek istemişlerdir.
Teşekkür ederim .
Hiç karşılaşmadım böyle durumla .Kurumsal firmalar bile kredi puan vs hiç istememisti benden .İçim rahatladi .

Ehliyet ceza puanımi öğrenebilir .Bunda bir sorunum yok .
Adam benim kredi puanımı ne yapacak ?
Acaba bu maaşlarda haciz oluyorya isvereninde sorumluluğu var icraya kesinti yaparak ödemesi işverenin acabz bundan dolayı mi ?
Ee yani, sabika ve ceza puanini bende sofor alirken sormustum. Kredi puani hic ihtiyac duymadim ama mantikli geldi sahsen

Back
X