Ayy hic sorma yaaDolandırıcı gibi geldi bana.
Nijerya ne alaka yav
Yazık bee,seninki SEÇİLMİŞ ADAM olsa gerekAyy hic sorma yaabi kerede bu altin olaylari var ya tokatcilarin onun icin aradilardi benimkini saf gorduler ellam
Oda diyo eger gercekse ne reklam yaparim bee hemen facebooka atarim yurtdisi calisiyoruz diye yarildim gulerkennYazık bee,seninki SEÇİLMİŞ ADAM olsa gerek
Arayip soracakti dedim simdide diyo dur sen ben ona bi salatalik yollayim karho parasi versinBence bankaya gidip sormasin cikar cikmaz arkasindan gulerler..
Aynen duymayan varsa bilgisi olsun diye de actim konuyuDeğişik bi yöntem
Oda iyi fikir :)Arayip soracakti dedim simdide diyo dur sen ben ona bi salatalik yollayim karho parasi versin
Güzel çözümArayip soracakti dedim simdide diyo dur sen ben ona bi salatalik yollayim karho parasi versin
Bende buraya yazmadan once aynisini yaptim nijeryada telefon fiyatlari diye yazip bakiyim dedim hep demisler nijeryalilardan uzak durun hayir bizimkilerin dolandiriciliklari bitti bide Allahin nijeryalilisi tebelles oldunijerya ne alaka yahu..
sırf meraktan nijeryada telefon fiyatları diye google yaptım..
sizde yapın ilk kurban siz değilsiniz :))
Ben hic ugrasma bosver dedim de adamin hevesle gidip kutudan hiyar cikma sahnesini izlemek isterdimGüzel çözüm
Bende buraya yazmadan once aynisini yaptim nijeryada telefon fiyatlari diye yazip bakiyim dedim hep demisler nijeryalilardan uzak durun hayir bizimkilerin dolandiriciliklari bitti bide Allahin nijeryalilisi tebelles oldu
Arayip soracakti dedim simdide diyo dur sen ben ona bi salatalik yollayim karho parasi versin
Aaaay salatalik yiyisede baaak bide acarken aaaaaa diyo ya ne komikmis yarin izletcem bunu
Kocan bunu çok izlemiş galibatabiki dolancırı. Sanki nijerya'da telefon bitti.
Bizimkilerin domatesten muska cikarmalarindan daha mantikli onlerinde sapka cikarip egiliyorumyok nijeryalı değiller.. adam mesela ingilterede ama nijerya üzerinden yapıyormuş gibi gösteriyor banka işlemlerini .. o gönderdiği makbuzları falan nijerya bankası üzerinden yapıyormuş.. mutlaka orada tanıdıkları vardır ama çünkü ısrarla kargoyu nijeryaya gönder diyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?