Dolandırıcılık ne yapmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Wings06

mirim
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2020
4.029
4.400
83
Dolandırıldım arkadaşlar bi hesaptan gördüm üç dört gün umursamaz bi şekilde hesap çalinmiş paylaşimlara devam edildi bende boşluğuma geldi numaralar var dekontlar var gerisi yok bu konuda halada dolandırmaya devam ediyorlar gerçekten bu kadar başarmış adalet sistemi para gitti saten evle ilgili sorunlar bitmiyor bebeğim hasta eşle sorunlar bide bu iyice sarstı yapabileceğim bir şey varmi bu konu hakkında bilgisi olanlar ve mağdurlar yazabilir mi kimsenin benim gibi düşeceğini sanmıyorumda ben de ihtimal vermezdim işte oluverdi nasıl onu bile anlamadım. Telefonla kandırmaya devam ediyorlar insanları yalandan bi suç duyurusu geçiştirilen o kadar. Gerçek suçu olmayanlarda insanlarda yıllarca yatar anlamak zor.

Ben kefilim sizde faydalanın gibisinden hesaptan paylaşim ile sonra vergi ücreti vs
Valla aslında canım o kadar sıkkınki hiç açmak istemiyorumda yapılacak bi şey olabilir mi onu merak ettim.
Şikâyetçi oldunuz mu?

Instagramdaki covid yardimi, banka hesabindan yatirim gibi seylerle mi dolandirildiniz?
Yatırım diye kendime o kadar kızgınım dalgınlığıma geldi uykusuz kızın başinda bekliyodum sonra istemeye devam ettiler şu kadar daha diye diye iki defa gönderdim sonra bu instagramdaki kişi ile iletişime geçtim aslında onunda hesabı çalinmiş nasıl olduysa tabi üç dört gün ortalarda yok ulaşamıyor paylaşimlar devam onada inanmıyorum

Dolandırıldım arkadaşlar bi hesaptan gördüm üç dört gün umursamaz bi şekilde hesap çalinmiş paylaşimlara devam edildi bende boşluğuma geldi numaralar var dekontlar var gerisi yok bu konuda halada dolandırmaya devam ediyorlar gerçekten bu kadar basitmiş adalet sistemi para gitti zaten evle ilgili sorunlar bitmiyor bebeğim hasta eşle sorunlar bide bu iyice sarstı yapabileceğim bir şey varmi bu konu hakkında bilgisi olanlar ve mağdurlar yazabilir mi kimsenin benim gibi düşeceğini sanmıyorumda ben de ihtimal vermezdim işte oluverdi nasıl onu bile anlamadım. Telefonla kandırmaya devam ediyorlar insanları yalandan bi suç duyurusu geçiştirilen o kadar. Gerçek suçu olmayanlarda insanlarda yıllarca yatar anlamak zor.
Ana diliniz Türkçe mi? Hiçbir şey anlaşılmıyor. Kim, nasıl dolandırdı?

Ana diliniz Türkçe mi? Hiçbir şey anlaşılmıyor. Kim, nasıl dolandırdı?
Sizin merakınızda giderilmeyiversin.

Meraktan gelip okuyanlardansınız belli ki meraklı ablası sizsiniz sanırım forumun nasıl olduğunu ayrıntılarıyla anltmak zorunda değilim bu konuda genel olarak soruyorum ayrıca dekont telefon dedim yeter bence canın sıkılıyorsa yakınlarınınara dedikodu yap türkçen gelişir o vakit.

Son düzenleme:
Yatırım diye kendime o kadar kızgınım dalgınlığıma geldi uykusuz kızın başinda bekliyodum sonra istemeye devam ettiler şu kadar daha diye diye iki defa gönderdim sonra bu instagramdaki kişi ile iletişime geçtim aslında onunda hesabı çalinmiş nasıl olduysa tabi üç dört gün ortalarda yok ulaşamıyor paylaşimlar devam onada inanmıyorum
Geçmiş olsun.

Bu saatten sonra resmi ilerlemeyi takip etmekten başka seçenek yok ı zaman
Ama tahminim bu tarz dolandırıcılar kolay kolay yakalanmıyor
Umarım çok paea kaybetmemişsinizdir 🤷‍♀️
Anladiysan bana da anlatsana
Uğraşıyorum
İnstagramdan bazen hesaplar çalınıyor da reklam yapıyorlar ya siz de kazanın şunu yapın filan gibi
Öyle dolandırılmış
Bir de şikayetçi olmuş

Meraktan gelip okuyanlardansınız belli ki meraklı ablası sizsiniz sanırım forumun nasıl olduğunu ayrıntılarıyla anltmakmzorınsa değilim bu konuda genel olarak soruyorum ayrıca dekont telefon dedim yeter bence canın sıkılıyorsa yakınlarınınara dedikodu yap türkçen gelişir o vakit.
Tamam.

Meraktan gelip okuyanlardansınız belli ki meraklı ablası sizsiniz sanırım forumun nasıl olduğunu ayrıntılarıyla anltmakmzorınsa değilim bu konuda genel olarak soruyorum ayrıca dekont telefon dedim yeter bence canın sıkılıyorsa yakınlarınınara dedikodu yap türkçen gelişir o vakit.
Kusura bakmayın ama tam olarak anlayan kimseyi okumadım ben yorumlarda
Bu kadar kişi anlamadıysa sorun tamamen bizde olabilir mi gerçekten?

Konunuza yardımcı olalım tamam da tek tek cımbızla detay almak zorubda da değiliz

Bu saatten sonra resmi ilerlemeyi takip etmekten başka seçenek yok ı zaman
Ama tahminim bu tarz dolandırıcılar kolay kolay yakalanmıyor
Umarım çok paea kaybetmemişsinizdir 🤷‍♀️

Uğraşıyorum
İnstagramdan bazen hesaplar çalınıyor da reklam yapıyorlar ya siz de kazanın şunu yapın filan gibi
Öyle dolandırılmış
Bir de şikayetçi olmuş
Sagol Gigglescıım

Agziniza sağlık.
Ne insanlarsınız ya olaydan bile nemalanıyosunuz hadi gidin kendinizle dalga geçin şu an sıfır uykuyla bunca derdin arasında senin merakını gideremedim kusura bakma amaç yardım değil belli yoksa genel olarak sordum size dedikoducu teyzeler gibi eğlendirecek değilim istemiyorsanda yorum yapma.

Ne kotusunuz öyle .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X