Dolandırıcılık ne yapmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gecmis olsunn
Suc duyurusunda bulunduysaniz belki yakalanirlar polis falan bisey dedi mi size

Sen önce bi yazdiğini baştan sona oku, kendi okudugundan bisey anliyosan ne âlâ, Ayrica uykusuzlugun da, dolandirilman da kimseye saydirma hakki vermez, biz ne nemalanicaz, zaten nemalanan, nemalanmis, yardim istiyosan derdini düzgün anlat. Anlamayip sorana da şarlama. Aaaaa bu ne be.

Sizin merakınızda giderilmeyiversin.

Meraktan gelip okuyanlardansınız belli ki meraklı ablası sizsiniz sanırım forumun nasıl olduğunu ayrıntılarıyla anltmakmzorınsa değilim bu konuda genel olarak soruyorum ayrıca dekont telefon dedim yeter bence canın sıkılıyorsa yakınlarınınara dedikodu yap türkçen gelişir o vakit.
Konu açmak zorunda değilsiniz ama konuyu actiysaniz detay vermek zorundasınız . İnsanlar detay bilmeden nasıl yardımcı olabilir? Dolandırılmanın acısını burdan çıkarmaya çalışıyorsunuz sanirim.

Kusura bakmayın ama tam olarak anlayan kimseyi okumadım ben yorumlarda
Bu kadar kişi anlamadıysa sorun tamamen bizde olabilir mi gerçekten?

Konunuza yardımcı olalım tamam da tek tek cımbızla detay almak zorubda da değiliz
Detay vermek zorunda mıyım genel olarak alamazsınız, alırsınız bulamazlar diyebilirler yoksa dedektif gibi mesaj beklemiyorum ki. bilmem kaç saatten beri uykusuzum elimde telefon forum forum gezip kimle dalga geçsem diye bakmıyorum üstün körü yarım yamalak anlatmış olabilirim klavye çevirmiş olabilir bir sürü hengamede yazdım , Bu benle dalga geçme hakkı vermez kimseye hele ki kötü bir durumda ise ben kimseye bu üslup ile konuşmam yorum yapmak zorunda değil kimse yazmasın yeter bu da insanlık.

Sizin merakınızda giderilmeyiversin.

Meraktan gelip okuyanlardansınız belli ki meraklı ablası sizsiniz sanırım forumun nasıl olduğunu ayrıntılarıyla anltmakmzorınsa değilim bu konuda genel olarak soruyorum ayrıca dekont telefon dedim yeter bence canın sıkılıyorsa yakınlarınınara dedikodu yap türkçen gelişir o vakit.
Neden kızıyorsunuz ki konuya balıklama daldınız ve bunca kişi anlamaması ben de dahil cok normal

Giriş gelişme sonuç :) sıra ile olacak

Detay vermek zorunda mıyım genel olarak alamazsınız, alırsınız bulamazlar diyebilirler yoksa dedektif gibi mesaj beklemiyorum ki. bilmem kaç saatten beri uykusuzum elimde telefon forum forum gezip kimle dalga geçsem diye bakmıyorum üstün körü yarım yamalak anlatmış olabilirim klavye çevirmiş olabilir bir sürü hengamede yazdım , Bu benle dalga geçme hakkı vermez kimseye hele ki kötü bir durumda ise ben kimseye bu üslup ile konuşmam yorum yapmak zorunda değil kimse yazmasın yeter bu da insanlık.
Sizinle dalga geçen olmadı ki
Farklı yorumları mı okuduk biz?

Takdğr edersiniz ki hepimiz yan yana değiliz
Uykusuz musunuz, keyfiniz mi yok bilemiyoruz
Ha bilsek de bize ne zaten
UYkunuzu alamamış olmanız kafanıza göre insanlara çatma hakkı vermiyor bildiğim kadarıyla
Üstelik de sizin konunuza yardım etmek için gelen insanlardan bahsediyoruz

Dolandırılmanızın detayı da aynı durumda olan var mı diye sorduğunuz için önemliydi
Her dolandırılma aynı muameleyi görmüyor aynı mağdura yol açmıyor
ÖzÜr dileriz gerçekten size yardımcı olmak amacıyla detay sorduğumuz için
"Soğuk su iç yeea" desek daha makbulmüş
Sıfır detaya ancak bu olur çünkü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X