• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dolandırıcılık yardımm

ballparmak

Guru
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2011
214
32
318
kızlar ismi lazım bir siteden bir krem aldım ancak sahte çıktı iade ettim site yetkilisi satıcıyla görüştü ancak iade işlemi açıp kargo bilgilerini girmeme rağmmen pazar günü birden onaylanmış ve param satıcıya geçmiş. siteye ve satıcıya hangi kanunlar çercevesinde dava açarım hiç bi bilgim yok! ortada kremde yok suan paramda :(

kargo geldiğinde bakıp mı sahte olduğunu naladınız... o esnadamı iade ettiniz yoksa kargo bırakıp gittikten sonramı açıp baktınız

Kaymakamlık ve / veya valilik bünyesinde tüketici hakem heyetleri var. Oraya gidip Dilekçe ile şikayetinizi bildirin . Onlar sizin adınıza Islem baslatirlar.ucretsizdir.

önce fırma ıle gorus ıade ederler konusursunuz .sıstem otomatık gecırmıstır fırmaya onlarda ıade ederler bence bır gorus davadan once

kızlar ismi lazım bir siteden bir krem aldım ancak sahte çıktı iade ettim site yetkilisi satıcıyla görüştü ancak iade işlemi açıp kargo bilgilerini girmeme rağmmen pazar günü birden onaylanmış ve param satıcıya geçmiş. siteye ve satıcıya hangi kanunlar çercevesinde dava açarım hiç bi bilgim yok! ortada kremde yok suan paramda :KK43:

Şikayetvar.comdan şikayetini ayrıca bildirmeni tavsiye ederim.
Benim de birkaç defa sorunum olmuştu, çözümünde faydası oldu.

Yanlış hatırlamıyorsam 150 liraya kadar olan ( Fiyat artmış olabilir ama 1.000 değil ondan eminim) alışverişleriniz için Tüketici haklarına şikayet ediyorsunuz.

şikayetvara yazdım satıcıylada görüştüm ancak satıcı iletişime geçmiyor ürünü teslim aldım baktım sonrasında aynı gün kargo ile iade ettim satıcıyada durumu anlattım site yönetimide ısrarla yardımcı olmamak konusunda direniyor bu durumda sitede hatalı değil mi

Back
X