• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dolandırıcıyla mı evliyim?

Boşanır mısın bilemem de kocan çok adi ve yalancı bi adam ve belli ki böyle olmaya da devam edecek

Sanki maddi sikintilardan dolayi bunalip yapmis gibi. kardesine yaptigi disinda bi dolandirma yok zaten sadece senden gizlemis. Kardesine yaptigi da hani iki bin lira acaba gercekten cok mu sikismisti sonradan odeyecek miydi? Ne borcu olursa olsun ne satarsa satsin bundan sonra asla gizlememelisin yoksa bu evlilik yurumez diye ciddi sekilde uyarin bir sans daha?

Merhaba arkadaşlar. Eşimle 4 yıldır evliyiz. Çocuğumuz yok. İkimiz de çalışıyoruz. Bu süre zarfında bana maddi konularda bazı yalanları oldu. Benden habersiz ufak miktarlarda da olsa krediler çekmiş. Bu kredileri tesadüfen öğrendim. Sorduğumda bütük kavgalar ettik . Parayı çeşitli borçlarını ödemekte kullandığını söyledi. Evlenmeden öncebana anlatmadığı bazı borçları varmış. Kardeşi ile ortak iş yapıp batırmışlar. Ve üstüne borç kalmış. (bu durumu belgeledi). Bunlar dışında başka yalanları da oldu ve genellikle maddi konularda. Mesela arabamızı satmış benden habersiz parasını alamamış. Araba hacizliymiş ve polis çevirmesinde elimizden alınınca öğrendim. Çok kavgalar ettik. Arabanın parasını da zar zor alabildi sattığı kişiden. Ayrıca benden habersiz bir telefon almış. Faturasından gördüm. Trafik cezası çıktı onun borcunu kapatmak için telefon alıp sattım şeklinde açıklama yaptı. En son yani bardağı taşıran damla da şu: Kardeşime araba alması için aracı olmuştu. Fakat arabanın fiyatı hakkında kardeşime yalan söylemiş. Arabanın fiyatını 2000 lira fazla söylemiş. Satış sözleşmesini gördüm. Araba eşimin üzerine bu arada.Kardeşim böyle istedi. Ve gerçeği bilmiyor.Arabanın eski sahibi ile konuşup gerçekten ne kadara aldığını da öğrendim yani elden para verme gibi bir durum da yok. Sonra önüne koyunca itiraf etti . O ara kendi arabamızla kaza yapmıştım. Ona harcadığını söyledi. Kardeşine söyleyemedim arabayı satarken de üstüne koyup kardeşine olan borcumu ödeyecektim diyor. :KK43: . Beynimden vurulmuşa döndüm. Çok ağladım. Resmen dolandırmış kardeşimi. :KK43: Sizce ne yapmalıyım? Boşanmalı mıyım? Lütfen fikir verin bana nasıl davranayım? Bu adamdan koca olur mu olmaz mı?
Canım bu adam profesyonel dolandırıcı. Allaha yat kalk dua et çocuk olmamış.
Bizim böyle bi damadımız vardı. Aman Allahım yok böyle bi dolandırıcı, neyse bu çalıştığı şirketi dolandırıyormuş, fakat bu esnada ne hayat uuuuu. Anlaşıldı kovuldu işten. Geldi yalvar yakar bizden borç para aldı büyük bi miktar değil ama evlilik arifesindeyim para lazım istedim, paranın yarısını verdi. Karısı olacak uyanık akrabanda bana nikahımda altın taktı. Yani borcunu kapattılar akılları sıra.
Boşan canım, bu nedir böyle HALLEDERİZ KADİR masum kaldı kocanın yanında.
Üzme kendini zararın neresinden dönülürse kardır.
Ayrıca kardeşini uyar arabayı başka birinin üzerine yapsın. Yoksa senin koca tekin adam değil, kardeşine mahçup olursun.

Bence de bir dolandiriciyla evlisin.

Bosanir misin bilemem ama esin tehlikeli.

Daha basiniza cok is acar bu adam.

Eşinizin yaptığı tam bir şark kurnazlığı.. 2000 lira için eşinin ve akrabalarının gözünde dolandırıcı durumuna düşmek nedir allasen!

Allah yardımcın olsun. Yani yalanın boyutları inanılmaz seviyede bence bu adamdan sana koca olurda nasıl olur?
Tehlikeli isler pesinde eşin, bunlar yakaladıkların ya yakalamadigın yalanlar.
Umarım hakkında hayırlı olacak şekilde karar verirsin esine de Allah akıl fikir versin

Hem dolandırıcılık yapacak, üstüne canım ciğerim kardeşime bu pisliği yapacak, ben de hala bu adama kocam diyeceğim. Mümkün değil. Adamın dolandırıcılık falan yapmasını geçiyorum, bana saygısı yok. Kardeşimi dolandıracak kadar yüzsüz, saygısız biri. Ben böyle biriyle ömür geçirip sadakat yemini falan edemem.

Hazır çocugunda yokken kurtarmalısın kendini.herşey bi yana böyle biriyle huzurun olmaz yazık günah

Öncelikle arabanin devrini kardeşine yaptir sonrada iyi bir boşanma avukatı bul

Merhaba arkadaşlar. Eşimle 4 yıldır evliyiz. Çocuğumuz yok. İkimiz de çalışıyoruz. Bu süre zarfında bana maddi konularda bazı yalanları oldu. Benden habersiz ufak miktarlarda da olsa krediler çekmiş. Bu kredileri tesadüfen öğrendim. Sorduğumda bütük kavgalar ettik . Parayı çeşitli borçlarını ödemekte kullandığını söyledi. Evlenmeden öncebana anlatmadığı bazı borçları varmış. Kardeşi ile ortak iş yapıp batırmışlar. Ve üstüne borç kalmış. (bu durumu belgeledi). Bunlar dışında başka yalanları da oldu ve genellikle maddi konularda. Mesela arabamızı satmış benden habersiz parasını alamamış. Araba hacizliymiş ve polis çevirmesinde elimizden alınınca öğrendim. Çok kavgalar ettik. Arabanın parasını da zar zor alabildi sattığı kişiden. Ayrıca benden habersiz bir telefon almış. Faturasından gördüm. Trafik cezası çıktı onun borcunu kapatmak için telefon alıp sattım şeklinde açıklama yaptı. En son yani bardağı taşıran damla da şu: Kardeşime araba alması için aracı olmuştu. Fakat arabanın fiyatı hakkında kardeşime yalan söylemiş. Arabanın fiyatını 2000 lira fazla söylemiş. Satış sözleşmesini gördüm. Araba eşimin üzerine bu arada.Kardeşim böyle istedi. Ve gerçeği bilmiyor.Arabanın eski sahibi ile konuşup gerçekten ne kadara aldığını da öğrendim yani elden para verme gibi bir durum da yok. Sonra önüne koyunca itiraf etti . O ara kendi arabamızla kaza yapmıştım. Ona harcadığını söyledi. Kardeşine söyleyemedim arabayı satarken de üstüne koyup kardeşine olan borcumu ödeyecektim diyor. :KK43: . Beynimden vurulmuşa döndüm. Çok ağladım. Resmen dolandırmış kardeşimi. :KK43: Sizce ne yapmalıyım? Boşanmalı mıyım? Lütfen fikir verin bana nasıl davranayım? Bu adamdan koca olur mu olmaz mı?
Huyluhuyunu terk etmez canim. Hayati firit cevirmekle gecer bu adamin. Bazi tanidiklarim var oyle nerdeyse 50 yasini gectiler hala karisi cocuklari yalanlarini borclarini kapatmaya calisir. Bence yapman gereken en temel sey oyle bir adamdan cocuk sahibi olmamak. Bosanip bisanmamak sana kalmis ama sonu yok gibi bu isin.

Evet bir dolandirici Ve yalanci ile evlisiniz, asla koca (baba) olmaz, altindan kalkamayacaginiz durumlarla karsi karsiya kalmaniz cok yakindir. Bosayin....

Ne demiş atalarım "alışmış kudurmuştan beterdir" bence bu adamda öyle. Yol yakınken ve daha büyük zararlar görmeden kaaaaçççç

Herşeye bi bahanesi var ve ağzı iyi laf yapıyo gibi.Haksız kazanç yiyosa ve size de yediriyosa çok yazık.

Yalancı ve sahtekar, hak yiyen birisi. Bence kendini düşün, daha sonra da çocuk sahibi olmayı istiyorsan bu adamın nasıl bir baba olacağını çocuklarına neler çektirecegini düşün. Hem beceriksiz hem üçkağıtçı. Bir yere gelemezsiniz.

Eviniz barkiniz birikiminiz olmaz, olsa da kaptırır. Ona kefil oldum, buna borç verdim zart zurt hiçbir şeyinizin bereketi olmaz. Ancak bu adamın aptalliklarina çalışır durursunuz.

Evet insanlar hata yapar, evlilik iyi niyetli hatalardan dolayı sarsilmamali, eşler iyi günde kötü günde birlikte olmalı ama kocanda zerre iyi niyet yok. Adam olamamış. Hangi lafına guvenebileceksin onun, yaptığı ortaya çıkınca nasıl baktı yüzüme hiç kızarmadı mı, şeytana uydu yaptı desen normal insan yerin dibine girerdi. Ama önce Allah korkusu olması lazım, o yok belli.

Yalancı biri belli ki bunu Alışkanlık haline getirmiş bilmiyorum düzelir mi

Ay bu ne? Bosan. Adi bir insan. Komsum olsa selam vermem koca mi olur bundan?

Back
X