Merhaba arkadaşlar. Eşimle 4 yıldır evliyiz. Çocuğumuz yok. İkimiz de çalışıyoruz. Bu süre zarfında bana maddi konularda bazı yalanları oldu. Benden habersiz ufak miktarlarda da olsa krediler çekmiş. Bu kredileri tesadüfen öğrendim. Sorduğumda bütük kavgalar ettik . Parayı çeşitli borçlarını ödemekte kullandığını söyledi. Evlenmeden öncebana anlatmadığı bazı borçları varmış. Kardeşi ile ortak iş yapıp batırmışlar. Ve üstüne borç kalmış. (bu durumu belgeledi). Bunlar dışında başka yalanları da oldu ve genellikle maddi konularda. Mesela arabamızı satmış benden habersiz parasını alamamış. Araba hacizliymiş ve polis çevirmesinde elimizden alınınca öğrendim. Çok kavgalar ettik. Arabanın parasını da zar zor alabildi sattığı kişiden. Ayrıca benden habersiz bir telefon almış. Faturasından gördüm. Trafik cezası çıktı onun borcunu kapatmak için telefon alıp sattım şeklinde açıklama yaptı. En son yani bardağı taşıran damla da şu: Kardeşime araba alması için aracı olmuştu. Fakat arabanın fiyatı hakkında kardeşime yalan söylemiş. Arabanın fiyatını 2000 lira fazla söylemiş. Satış sözleşmesini gördüm. Araba eşimin üzerine bu arada.Kardeşim böyle istedi. Ve gerçeği bilmiyor.Arabanın eski sahibi ile konuşup gerçekten ne kadara aldığını da öğrendim yani elden para verme gibi bir durum da yok. Sonra önüne koyunca itiraf etti . O ara kendi arabamızla kaza yapmıştım. Ona harcadığını söyledi. Kardeşine söyleyemedim arabayı satarken de üstüne koyup kardeşine olan borcumu ödeyecektim diyor.

. Beynimden vurulmuşa döndüm. Çok ağladım. Resmen dolandırmış kardeşimi.

Sizce ne yapmalıyım? Boşanmalı mıyım? Lütfen fikir verin bana nasıl davranayım? Bu adamdan koca olur mu olmaz mı?