Dolandırıldık

Alya sultans

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2024
438
248
23
30
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık iki ay önce eşimle beraber başka şehre taşındık. Oradan eşyalı ev tuttuk. Kalan büyük eşyalarımı da satmak istedim. İleride yenilerini alırım diye. Zaten beğenmiyordum eşyalarımı da. Her neyse bir ikinci elçi ile görüştük falan eşyaları verdik adam eşyalarımı aldı 30 bini hemen ödedi fakat kalan 40 bini bir türlü ödemedi. Arıyorduk ilk başlarda ayın 15 ı falan dedi bize ayın 15 geldi adam ne telefonlarımıza cevap verdi ne de Mesajlarımıza en son baktım eşimin numarasını engellemiş. Velhasıl dolandırıldık. Haftalar geçti paramızı alamadık. Giden eşyalarıma çok üzüldüm. Gerçekten günlerdir uyku uyuyamıyorum. Benim merak ettiğim bunun için ne yapmam lazım. Dava etsem bir yerlere şikayet etsem faydası oluyor mu beni bilgilendirir misiniz bu konuda..

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık iki ay önce eşimle beraber başka şehre taşındık. Oradan eşyalı ev tuttuk. Kalan büyük eşyalarımı da satmak istedim. İleride yenilerini alırım diye. Zaten beğenmiyordum eşyalarımı da. Her neyse bir ikinci elçi ile görüştük falan eşyaları verdik adam eşyalarımı aldı 30 bini hemen ödedi fakat kalan 40 bini bir türlü ödemedi. Arıyorduk ilk başlarda ayın 15 ı falan dedi bize ayın 15 geldi adam ne telefonlarımıza cevap verdi ne de Mesajlarımıza en son baktım eşimin numarasını engellemiş. Velhasıl dolandırıldık. Haftalar geçti paramızı alamadık. Giden eşyalarıma çok üzüldüm. Gerçekten günlerdir uyku uyuyamıyorum. Benim merak ettiğim bunun için ne yapmam lazım. Dava etsem bir yerlere şikayet etsem faydası oluyor mu beni bilgilendirir misiniz bu konuda..
Fiyat 30 bindi bu fiyata anlaştık der geçer nasıl kanıtlayabilirsiniz ki

Haklısınız bende bilemiyorum birde aile dostumuzdu kendisi. Tanıdık olsun dedik. Başımıza bu geldi
E daha iyi aile büyüklerinizi araya alın eğer kağıt üstünde sözleşme vs yoksa size para göndereceğine dair gerçekten çok zor msj bile olsa yırtar bence ilk baş yüksek fiyat gördüm yakından bakınca fiyatı kırdım kabul ettiler falan der aileyle çözmek daha mantıklı

E daha iyi aile büyüklerinizi araya alın eğer kağıt üstünde sözleşme vs yoksa size para göndereceğine dair gerçekten çok zor msj bile olsa yırtar bence ilk baş yüksek fiyat gördüm yakından bakınca fiyatı kırdım kabul ettiler falan der aileyle çözmek daha mantıkla

E daha iyi aile büyüklerinizi araya alın eğer kağıt üstünde sözleşme vs yoksa size para göndereceğine dair gerçekten çok zor msj bile olsa yırtar bence ilk baş yüksek fiyat gördüm yakından bakınca fiyatı kırdım kabul ettiler falan der aileyle çözmek daha mantıklı
Adam ortalıkta yok. Arıyorlar kimsenin telefonlarına cevap vermiyor.

Aman açacağın avukat masrafına değmez senin kanıtın olsa bile paranın değeri 3 bine düşer sen kazanana kadar. "Hastane parası olsun" Aile büyüğüyle bu lafı yolla zaten "karma" korkusu varsa verir. Karma korkusu yoksa dövseniz yine vermez.

Dükkanı falan varsa gidip yanındaki esnaf komşularına sorun bi nasıl bir adam bu diye eğer dolandırıcı vb şeyler diyorlarsa zaten yapacak şey yok ama iyi bir esnaf falan diyorlarsa duyurun onlara da dolandırıldığınızı paranızı vermediğini falan. Buna ek olarak tanıdık biri demişsiniz arada çekineceği kişiler varsa onlar gitsin konuşsun evine haber yollasın belki öyle çekinir.

Back
X