- Konu Sahibi Valeriaaaa
bak bu konuda sana katılıyorumYok ben sizden çok sizin gibilere o paraları yediren aklı kıt insanlara kötü yorum yapma gereği duyuyorum. Onlar olmasa siz o dolandırıcılığï yapamazdınız zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak bu konuda sana katılıyorumYok ben sizden çok sizin gibilere o paraları yediren aklı kıt insanlara kötü yorum yapma gereği duyuyorum. Onlar olmasa siz o dolandırıcılığï yapamazdınız zaten.
Benimde böyle takıntılı bir arkadaşım vardı hâlâ da meraklıdır. Bi kere de benim yanımda baktırmıştı kahve ve tarot birlikte bakıyordu oğlan cafeye gelmişti telefonla çağırdı. Suratı bembeyazdı bakan kişinin ben korkmuştum, sen baktırmayacak mısın dedi bende yok benim falım fallanmış nişanlıyım demiştim o evlilik var mı diye baktırıyorduBDV'de sürekli fal ile ilgili konu açan sizdiniz galiba. Niye bu kadar fala takıntılısınız çözemedim ama bu fal merakı daha çok para harcatır size.
Hem okudukça Türkçeleri de gelişir.Şimdi belki bana kızcaksınız ama. Bir kitaba 30 TL çok para vermem diyenler 100 TL sine fal için kıyıyorlar. Okuyun kitap okuyun, gazete okuyun, internetten haber okuyun. O zaman her duyduğunuza inanmazsınız. Başkasının fikriyle değil, araştırıp fikir edinip, kendi fikrinizle hareket edersiniz.
Allahın elcisi bile gaybı bilmezken aciz bi beşeriden medet ummak ne tuaf bi yanılgıdırMerhaba arkadaslar,
Aptaligima gülsem mi şov sem mi bilemedim.
Fal merakindan..
Arkadaşlar ben Astrocenter de üye oldum, ve ilk kez tarot baktirmak istedim. Yaşadığım yerde tarot ile ilgili bakan olmadigi için bende merakımdan denemek istedim.
Herneyse üye oldum. Ve para yatırdım. Ve tarot baktirmak için sözde bir uzman seçtim.
Geri aradı beni.
Merhaba adın ne, ismimi verdim da once görüştük mu yada farklı hesaptan yazdın mı hayır dedim başka dediki chat le yazabilirsin dedi bende dedimki chate denedim ama olmadı.
Yine dene olmazsa sonra yine ararsın dedi. Tmm dedim. Ama her iki tarafta meşgul oldu da sonra dedim başkasına baktirayim dedim. 1 beklemekte yazıyordu. Bakiyem baktım. 0.35 . Fal baktirmadan param gitti. Danışmanlık hizmet faturasına baktım sure: 52 saniye yazıyor ..
Kendimi çok aptal hissetim resmen dolandırılmış bir fal merak yuzunde. Ne gelirse meraktan geliyor bunu anlamış oldim