Dolandirildim resmen . .

Bak bende önceden fal baktım ve tabiri caizse hayvan gibi para kazandım kafede falan bakmıyordum ama telefondan bakıyordum 500 liralık fallarım vardı en ucuzu 50 liraydı ve insan lar çıldırmış gibi fal baktırıyodu her türlü aklına gele bilecek fala bakıyordum size göre aslında bakmıyordum bana göre uyduruyordum insanları inandırıcılık yetenegimle olmamış şeylere olmayan kişilere inandırıyordum çok kişi kandırdım hiç kimsede bana yalan söylüyorsun demedi inanmayanın üstüne gidiyordum inandırıyordum sözüm ona hiç bi falcıya inanma hepsi yalan söylüyor gaybı Allahtan başka kimse bilemez çok şükür falı bıraktım artım dua ediyorum hergün Allah beni affetsin diye lütfen geçmişte yaptıgım şeyden dolayı da kimse bana kötü yorum yapmasın
Ablacim...şşş tek bi kelime daha etme...bak yapma... zaten issizim zaten ortalik karisik, celme aklimi dur... :confused:

Hayvan gibi para derken mesela kac para? Hayvan gibi mi para? :KK53:

Ablacim...şşş tek bi kelime daha etme...bak yapma... zaten issizim zaten ortalik karisik, celme aklimi dur... :confused:

Hayvan gibi para derken mesela kac para? Hayvan gibi mi para? :KK53:
Gerçekten hayvan gibiydi yani çok fazla haftada en az 5 6 kez 500 liralıl fal bakıyorsun zaten ben çektim ama elimi etegimi Rabbim bir daha gşrdirmesin benş oraya

Hayatımda bir kere tarot falı baktırdım. O zaman tanimadığım eşimin ad-soyadına, yaşadığı şehre, nişanlı oluşuna kadar söyledi. O zaman falı baktırdığım şehirde bir şube için eğitime gidecektim. Bana iş için eşiminin yaşadığı şehre gideceğimi söyledi. Fala başlamadan önce işimle ya da kendimle ilgili hiç bilgi almadı. Hiç soru sormadı. Sadece anlattı. Tabi o zaman ne saçmalıyor bi demiştim ama bir ay içerisinde ben eşimin yaşadığı şehre iş için gittim ve onunla tanıştım. Bunlar olduktan sonra baktırdığım tarot falı aklıma geldi. Daha da baktırmam.

Valeriaaaa Valeriaaaa ya burada fal baktırmak için açtığınız konular yüzünden banlanıyorsunuz veya bir fal sitesinin adını yazarak mahkemelik olmanın kapısını aralıyorsunuz.
Dolandırıldığınızı iddia ederken fal sitesi, falcı ismi vb şeyler yazmayın, karşı taraf ticari itibarımızı zedeliyor deyip dava açar, iyiliğiniz için isim vermeden anlatın olayı.

Haklisiniz Mune ablacım, kusuruma bakma. Teşekkürler

Geçmiş olsun ders olsun bu da sana.
bir uygulama var reklama girer yazamam. Öyle beklentiye girilmediği takdirde çerez gibi iyi oluyor, arada kafa dağılıyor.

Gerçekten hayvan gibiydi yani çok fazla haftada en az 5 6 kez 500 liralıl fal bakıyorsun zaten ben çektim ama elimi etegimi Rabbim bir daha gşrdirmesin benş oraya
Dudagim ucukladi, sen ciktin da yerine adam ariyolarsa ben gidivereyim :KK45:

Kazancı iyi olsa da insanların duygularıyla oynuyorsun ve ben bunun bir gün karşı tepeceğini karma oluşacağını düşünüyorum.
Galiba ilk yorumlarımı okumamışsınız bunun ne kadar aşşalıl bi davranış oldugunu ve geçmişte böyle bişey yaptıgım için ne kadar pişman oldugumu orda yazdım

Bak bende önceden fal baktım ve tabiri caizse hayvan gibi para kazandım kafede falan bakmıyordum ama telefondan bakıyordum 500 liralık fallarım vardı en ucuzu 50 liraydı ve insan lar çıldırmış gibi fal baktırıyodu her türlü aklına gele bilecek fala bakıyordum size göre aslında bakmıyordum bana göre uyduruyordum insanları inandırıcılık yetenegimle olmamış şeylere olmayan kişilere inandırıyordum çok kişi kandırdım hiç kimsede bana yalan söylüyorsun demedi inanmayanın üstüne gidiyordum inandırıyordum sözüm ona hiç bi falcıya inanma hepsi yalan söylüyor gaybı Allahtan başka kimse bilemez çok şükür falı bıraktım artım dua ediyorum hergün Allah beni affetsin diye lütfen geçmişte yaptıgım şeyden dolayı da kimse bana kötü yorum yapmasın
Ne diyeceğimi bilemedim valla🤣

Galiba ilk yorumlarımı okumamışsınız bunun ne kadar aşşalıl bi davranış oldugunu ve geçmişte böyle bişey yaptıgım için ne kadar pişman oldugumu orda yazdım
Okudum, hatta bu işi bıraktığınız için sizi onaylayarak bir gün geri tepeceğini yazdım. Sizi suçlamak için yazmadım.

Back
X