Dolandırıldım

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.417
43.905
798
Kızlar Mart ayında lazer için bir yerle anlaştım ödemeyi yaptım ve 2 seans aldım ancak önceki hafta cenaze nedeniyle kapalıyız denildi. Ardından bende geçtiğimiz hafta sonu randevumu revize etmek için aradım kimse açmadı. Orada çalışan kızlardan birinden müdürün numarasını buldum kapatmışlar. Sözde açacağız diyorlar ancak kızlar kapandı orası artık diyor.
Müdür bugün hesabıma almadığım seansların ödemesini gönderecekti ancak göndereceğim diyip oyalıyor. Ben bu ödememi nasıl alabilirim ?

Güncelleme : Savcılığa gideceğim deyince yatırmış hemen bu saatte paramı

Son düzenleme:
Kızlar Mart ayında lazer için bir yerle anlaştım ödemeyi yaptım ve 2 seans aldım ancak önceki hafta cenaze nedeniyle kapalıyız denildi. Ardından bende geçtiğimiz hafta sonu randevumu revize etmek için aradım kimse açmadı. Orada çalışan kızlardan birinden müdürün numarasını buldum kapatmışlar. Sözde açacağız diyorlar ancak kızlar kapandı orası artık diyor.
Müdür bugün hesabıma almadığım seansların ödemesini gönderecekti ancak göndereceğim diyip oyalıyor. Ben bu ödememi nasıl alabilirim ?
senet sepet bısı almıs mıydın odeme yaparken ? odedıgıne daır bı kanıt yanı?

Alamazsın malesef. Bu şekilde çok dolandırılanlar oldu şebeke gibiler. O yüzden lazer yaptırırken kesinlikle ödemeyi peşin yapmayın derler

Tüketici mahkemesine basvurun, bir arkadaşım bu sekilde geri almisti ödemesini

Geçmiş olsun.
Neden gittiğiniz her seansta ödeme yapmadınız ki ?
Peşin ödeme yapmasanız iyiymiş , tüketici hakem heyetine elinizdeki evraklarla başvurun bakalım inşallah geri alırsınız.

Kredi kartıyla ödeme yaptıysanız charge back yapabilirsiniz. Bankanizla görüşün. Biraz uzun bir süreç ama kesin sonuç alırsınız.
Visa kart ile ödedim
Tüketici mahkemesine basvurun, bir arkadaşım bu sekilde geri almisti ödemesini
İnşallah alabilirim
Geçmiş olsun.
Neden gittiğiniz her seansta ödeme yapmadınız ki ?
Peşin ödeme yapmasanız iyiymiş , tüketici hakem heyetine elinizdeki evraklarla başvurun bakalım inşallah geri alırsınız.
Peşin ödemede indirimle daha ucuza geldi 🤦🏼‍♀️

Savcılığa suç duyurusunda bulunun.( takipsizlik verse dahi en azından elinizde şikayetçi olduğunuza dair kanıt olsun) şirket sahibinin adresini veya adını biliyorsanız ilamsız icra takibi başlatın.itiraz ederse dava açarsınız etmezse borç kesinleşir. Bugün değilse yarın elbet bir vakitte üstüne mal olacak. HaciZde ilk sırada olursunuz en azından

Ben de lazer yaptırdım. Seans sayısına böldürdüm, her gittiğimde ödeme yaptım. Alabileceğinizi sanmıyorum, çok geçmiş olsun. Böyle yerlere birden yüklü ödeme yapmayın, aklınızda bulunsun.

Savcılığa suç duyurusunda bulunun.( takipsizlik verse dahi en azından elinizde şikayetçi olduğunuza dair kanıt olsun) şirket sahibinin adresini veya adını biliyorsanız ilamsız icra takibi başlatın.itiraz ederse dava açarsınız etmezse borç kesinleşir. Bugün değilse yarın elbet bir vakitte üstüne mal olacak. HaciZde ilk sırada olursunuz en azından
Tüketici hakem heyetine başvuracağım e devlet üzerinden
Ben de lazer yaptırdım. Seans sayısına böldürdüm, her gittiğimde ödeme yaptım. Alabileceğinizi sanmıyorum, çok geçmiş olsun. Böyle yerlere birden yüklü ödeme yapmayın, aklınızda bulunsun.
🤦🏼‍♀️

Tüketici hakem heyetine başvurun ama asıl başvurmanız gereken yer savcılık.
Tüketici hakem heyeti sizi haklı bulacak sonra ne olacak ? Yani adamlar dolandırmış kapatmış gitmiş. Bir caydırıcılığı yok. Ancak savcılıkta söz konusu sicil bozulması olacağı için Ve şahıs hapis cezası alacağı için sizinle anlaşmaya yanaşacaktır.

Aa bu ben :D
Yıllaar önceydi. Ben en azından 3 5 seans gittim. Sonra adam kapatıp o paralarla düğün yaptı. Facebookda da paylaştı boy boy
Vücudunun her deliğinden kankrta kanırta çıkmıştır inş o haksız aldığı paralar.

Geçmiş olsun

Tüketici hakem heyetine başvurun ama asıl başvurmanız gereken yer savcılık.
Tüketici hakem heyeti sizi haklı bulacak sonra ne olacak ? Yani adamlar dolandırmış kapatmış gitmiş. Bir caydırıcılığı yok. Ancak savcılıkta söz konusu sicil bozulması olacağı için Ve şahıs hapis cezası alacağı için sizinle anlaşmaya yanaşacaktır.
Bunun için nasıl başvuru yapabilirim peki ?

Back
X