Dolandırıldım

valla peşin ödeme olayını yıllar önce ben de yaptım bir güzellik firmasına lazer epilasyon için. hem de çok bilindik, bir sürü şubesi olan bir yer. dolandırılmadım ama seans araları o kadar uzadı ki, araya da hamileliklerim girdi. 10 seansı tamamlayamadım, hala 1 veya 2 seansım kalmıştır ama 5 sene geçti artık :D peşin ödeme olayına çok şaşıran olmuş da o yüzden yapayım dedim. çok bilindik yerler de peşin alabiliyor ücreti.

öncelikle bir dilekçe yazacaksınız. Hangi ildeyseniz oranın savcılığına. Sonra adliyeye gidip teslim edecekseniz dilekçenizi bu kadar. Adliyelerin giriş katında savcılık ön büro oluyor genelde. Dilekçeyle birlikte giderseniz yardımcı olurlar. İhmal etmeyin mutlaka ama mutlaka sonuç alırsınız

valla peşin ödeme olayını yıllar önce ben de yaptım bir güzellik firmasına lazer epilasyon için. hem de çok bilindik, bir sürü şubesi olan bir yer. dolandırılmadım ama seans araları o kadar uzadı ki, araya da hamileliklerim girdi. 10 seansı tamamlayamadım, hala 1 veya 2 seansım kalmıştır ama 5 sene geçti artık :KK70: peşin ödeme olayına çok şaşıran olmuş da o yüzden yapayım dedim. çok bilindik yerler de peşin alabiliyor ücreti.
Her yer peşin ödeme çalışıyor ki 🤦🏼‍♀️ Birde indirimliyse üstelik
öncelikle bir dilekçe yazacaksınız. Hangi ildeyseniz oranın savcılığına. Sonra adliyeye gidip teslim edecekseniz dilekçenizi bu kadar. Adliyelerin giriş katında savcılık ön büro oluyor genelde. Dilekçeyle birlikte giderseniz yardımcı olurlar. İhmal etmeyin mutlaka ama mutlaka sonuç alırsınız
Çarşamba gideceğim olmazsa yarın karakola gideceğim

Savcılığa gidin direkt adliyeden halledin. Karakol da zaten savcıya gönderiyor. Özellikle belirtiyorum mutlaka ama mutlaka sonuç alırsınız ihmal etmeyin lütfen

Artık her özel hastanede lazer ,estetik vs gibi bölümler var.Neden gidip oralarda yaptırmıyor insanlar anlamıyorum.
Ben 10 sene önce hastanede yaptrdım lazerimi.
Tüketici mahkemesine gideceğinizi yazın karsı tarafa.

Mağduriyetinin giderilmesi için Tüketici Hakem Heyetine, dolandırıcılık suçlamasıyla da Cumhuriyet Başsavcılığına başvurursan, karşı tarafa tebligat gittiği an sorunun çözülür.

Artık her özel hastanede lazer ,estetik vs gibi bölümler var.Neden gidip oralarda yaptırmıyor insanlar anlamıyorum.
Herkes bir özel hastaneye 5-10 K verecek durumda olmuyor hanımefendi sordum herhalde hastanelere de

Kızlar Mart ayında lazer için bir yerle anlaştım ödemeyi yaptım ve 2 seans aldım ancak önceki hafta cenaze nedeniyle kapalıyız denildi. Ardından bende geçtiğimiz hafta sonu randevumu revize etmek için aradım kimse açmadı. Orada çalışan kızlardan birinden müdürün numarasını buldum kapatmışlar. Sözde açacağız diyorlar ancak kızlar kapandı orası artık diyor.
Müdür bugün hesabıma almadığım seansların ödemesini gönderecekti ancak göndereceğim diyip oyalıyor. Ben bu ödememi nasıl alabilirim ?
Elinizde dekont varsa veya slip vs bununla birlikte icra takibi başlatabilirsiniz.
Ayrıca savcılığa dilekçe verip şikayetçi de olabilirsiniz.

Ben de yaklaşık 10 sene önce özel bir hastanede yaptırdım lazeri, hiçbir işe yaramadı desem yeridir. O zamanki verdiğim rakamlar şu an hala çok pahalı. Aynı hastane şu an iki seansa başka bir merkezin 12 seanslık ücretini istiyor. Hastanenin de garantisi yok yani maalesef.
Konu sahibi konunun peşini bırakmayın, hakem heyetiyle uzun sürse bile işleminiz çözülür diye düşünüyorum.

senet sepet bısı almıs mıydın odeme yaparken ? odedıgıne daır bı kanıt yanı?

Alamazsın malesef. Bu şekilde çok dolandırılanlar oldu şebeke gibiler. O yüzden lazer yaptırırken kesinlikle ödemeyi peşin yapmayın derler

Valla insanın boş bir anına denk gelebiliyor. Ben salaklık olarak görmüyorum. tabi ki paranızı almak için uğraşın ki inşallah alırsınız

Kredi kartıyla ödeme yaptıysanız charge back yapabilirsiniz. Bankanizla görüşün. Biraz uzun bir süreç ama kesin sonuç alırsınız.

Tüketici mahkemesine basvurun, bir arkadaşım bu sekilde geri almisti ödemesini

Geçmiş olsun.
Neden gittiğiniz her seansta ödeme yapmadınız ki ?
Peşin ödeme yapmasanız iyiymiş , tüketici hakem heyetine elinizdeki evraklarla başvurun bakalım inşallah geri alırsınız.

Savcılığa suç duyurusunda bulunun.( takipsizlik verse dahi en azından elinizde şikayetçi olduğunuza dair kanıt olsun) şirket sahibinin adresini veya adını biliyorsanız ilamsız icra takibi başlatın.itiraz ederse dava açarsınız etmezse borç kesinleşir. Bugün değilse yarın elbet bir vakitte üstüne mal olacak. HaciZde ilk sırada olursunuz en azından

Ben de lazer yaptırdım. Seans sayısına böldürdüm, her gittiğimde ödeme yaptım. Alabileceğinizi sanmıyorum, çok geçmiş olsun. Böyle yerlere birden yüklü ödeme yapmayın, aklınızda bulunsun.

Tüketici hakem heyetine başvurun ama asıl başvurmanız gereken yer savcılık.
Tüketici hakem heyeti sizi haklı bulacak sonra ne olacak ? Yani adamlar dolandırmış kapatmış gitmiş. Bir caydırıcılığı yok. Ancak savcılıkta söz konusu sicil bozulması olacağı için Ve şahıs hapis cezası alacağı için sizinle anlaşmaya yanaşacaktır.

Aa bu ben :KK70:
Yıllaar önceydi. Ben en azından 3 5 seans gittim. Sonra adam kapatıp o paralarla düğün yaptı. Facebookda da paylaştı boy boy
Vücudunun her deliğinden kankrta kanırta çıkmıştır inş o haksız aldığı paralar.

Geçmiş olsun

Başka mağdur olanlar da vardır .
Birlikte savcılığa başvursanız belki anlaşmaya varır , öder.

valla peşin ödeme olayını yıllar önce ben de yaptım bir güzellik firmasına lazer epilasyon için. hem de çok bilindik, bir sürü şubesi olan bir yer. dolandırılmadım ama seans araları o kadar uzadı ki, araya da hamileliklerim girdi. 10 seansı tamamlayamadım, hala 1 veya 2 seansım kalmıştır ama 5 sene geçti artık :KK70: peşin ödeme olayına çok şaşıran olmuş da o yüzden yapayım dedim. çok bilindik yerler de peşin alabiliyor ücreti.

Mağduriyetinin giderilmesi için Tüketici Hakem Heyetine, dolandırıcılık suçlamasıyla da Cumhuriyet Başsavcılığına başvurursan, karşı tarafa tebligat gittiği an sorunun çözülür.

Mahkemeye başvurun görüşmeleri kanıt olarak gösterin

Elinizde dekont varsa veya slip vs bununla birlikte icra takibi başlatabilirsiniz.
Ayrıca savcılığa dilekçe verip şikayetçi de olabilirsiniz.

evraklarımı hazırladım bu sabah savcılığa gidecektim akşam son kez mesaj attım sabah savcılığa suç duyurusunda bulunuyorum hakkında haberin olsun diye gece 10.30 da ödememi geçmiş hesabıma. buda bana ders oldu. araştırmadan güvenmeyeceğime dair

evraklarımı hazırladım bu sabah savcılığa gidecektim akşam son kez mesaj attım sabah savcılığa suç duyurusunda bulunuyorum hakkında haberin olsun diye gece 10.30 da ödememi geçmiş hesabıma. buda bana ders oldu. araştırmadan güvenmeyeceğime dair
Dün o mesajını dikkate almasaydı bile, savcılıktan tebligat geldiğinde paranı koşa koşa yatırmaya giderdi, geçmiş olsun.

Gözünüz aydın 😁

Back
X