dolandırıldım

• Konu Sahibi Konu Sahibi benimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haBerlerde izlemiştim ben Bunu.. demek hala önüne geçilmedi..

Geçmiş olsun ne denir ki başka. İnsan nasıl oluyorsa kanıveriyor heralde.

cnm geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin. olsun allahtan çok büyük bir meblağ değilmiş .insanın bazen nutku tutuluyor çok geçmiş olsun cnm tekrar

Geçenlerde "Ne Yapmalı?" programında işlendi bu konu.
Çok güzel bilgiler verdiler.
Tüketici derneklerine başvurabilirsiniz siz de.
Çok geçmiş olsun..

Şükürki ucuz atlatmışsın giden 50 lira...
Sana bişey olmamış yaa..
Sakın birdaha açma tanımadığın kimseye ne derlerse desinn .
Yok üfledilermi falan ne alakaa...
:1closedeyes:

onunla geçmiş olsun...neyseki 50 tl ile kalmış ya rakam daha yüksek olsaydı...

ıyikide daha fazla para vermemişsiniz. . !!
Dediğiniz gibi bi su içiceksiniz ve bidahada böyle bir hataya düşmiceksiniz

çok çok geçmiş olsun.sakınböyle insanlara açma kapını.geçen sene komşumda dolandırıldı.
hakkını arayamadı bile.yazın benim kapıyada geldi bi bayanla erkek anket yapıyoruz dedi 1 2 soru sordu cevap verdim tamamsa işim var dedim.bi saniye bi ürünümüz var felan diye konuyu açtılar.şu bele takılan titreşimli kemerlerden çıkardılar.ben gerek yok dedim o arada bayan bi deneyin diye evin içine daldı bi anda bende bağırarak noluyor ya dingonun ahırımı burası çabuk evimden çıkım diye bağırdım o sırada karşıda ablam var o bağırık ne diye açtı kapıyı tabii bunlar apar topar kaçtı.neydi ne deildi anlamadım dolandırıcımı hırsız mı allah korudu valla.

Kargocuya bile kapıyı açarken zinciri çıkartmıyorum.
Kimliğini görmeden ürünümü görmeden muhtapa bile olmuyorum.
Megafondan cvp vermeyen kimseye kapıyı bile açmıorum..
çok mu kafam çalışıyor bu değil sebep korkuyorum..
insanları 5 lira için öldürüyolar siz nasıl oturup bütün bunları yaşarken korkmuyorsunuz.
hayret ettim..
Değil ki birine 50 tl vereceğim.. vs vs
paylaşaman çok iyi olmuş mutlaka aynı şeyi yapacak arkadaşlar vardır.

Bizim kapımızada ikidir 3 tane düzgün giyimli üniversite öğrencisi geliyor.

Kapıyı açar açmaz başlıyorlar konuşmaya; güya lösemililere yardım ediyorlarmış. Makbuzda veriyormuş,sanki güvence belgesiymiş gibi.

Biz hemen gerekli yardımları gerekli kurumlara yaptığımızı belirtip postalıyoruz. Bağış yapacaksam tanımadığım bilmediğim birine kendi evimin kapısından, ne üdüğü belirsiz uyduruk bir makbuz karşılığı bağışmı yapacağım...

Öyle ya,o tür hayır kurumları kapı kapı dilenci gibi para toplamaz.

Dolandırıcılık bu düpedüz,başka hiçbir şey değil. Aman sizde dikkat edin bunlara,hayır yapmak istiyorsanız gidin gerekli resmi kurumlardan bağışınızı yapın. Kapınızın önünden değil...

Konu sahibi arkadaşım,sanıyorum seninde bir an boşluğuna falan gelmiş... Neyse, en azından çok bir paran gitmemiş.

Yerinde olsam yinede şikayetimi yapardım. Öyle ya,sokak kamera kayıtlarından veya başka şikayetçilerden belki bir izine ulaşırlar...Sessiz kalmayın derim. Geçmiş olsun...

Bence canına bişey olmadığı için çok şanslısın. Geçmiş olsun.eyvahedigeldismile
Birdaha da açmazsın kapını kimselere. Bazen dalgınlıkla cazip gelebiliyor böyle şeyler insana aman dikkat çokda riskli bir durum.
Bana da çok denk geliyor böyle şeyler, valla ben bir hışımla gönderiyorum hatta azarladığım bile olmuştur dilenciye bile açmam kapımı:kahve:

evet haklısıız arkadaslar kapıyı bende acmam dilecilere bile hatta gecengü programda cıkmıstı neyapmalıyız diye arkadasın dediği gibi amann dedim böyle kapıyı acanlar varmı ki dedim programa bakmadım sıkıldım açma kardeşim kapıda alısverişmi yapılır dedim kapattım ama düştüm
üfledilermi ey dedim ya bi arkadas buna tepki göstermiş ben okuyup üslemelerinini kastetmedimki ben o durumdaydım birde sazanlastım düştüm maasında söyledim
buraya yazmamın amacı dikkatli olmanız yani ben halen soktayım böyle nasıl düştüm diye
herkese tesekkür ederim yorumlar için a.s.

çok çok geçmiş olsun..ayrıca unutmamak gerekirki bunların ağzı da çok iyi laf yapar...arkadaşların dediği gibi ucuz atlatmışsınız.

bence 50 tl ile kurtulduğunuza şükredin eve dalıp soyabilirlerdi de.
en iyisi hiç muhatap olmamak, kapıyı açmamak
geçmiş olsun.

Kızlar geçende bi tanıdık anlattı komşusu yolda giderken böyle biri gelmiş bi kaç bişey söylemiş kadın yol tarif etcektir diye dinlemiş derken cebinden paraları çıkar ver demiş kadın çıkarıp vermiş adam gitmiş kadın olduğu yerde kalmış.Sonra kendine gelmiş ne yaptım diye pişman olmuş.
Anlamışki kadın adam hipnoz gibi bişey yapmış aslında etraftan yardım etmek istemek istiyomuş bşey engelliyomuş sesi çıkmıyomuş kadının yani böyle hipnoz gibi bişey yapıyorlarmış.

Yani bilmiyorum ama buna benzer bişi yapmış olabilirler.

aslinda söyle düsünülünce hem 350 tl cikabilir hem altin cikabilir diyen biri neden kapi kapi aksama kadr gezsinki

ya nasıl kapıya gelen ınsanlarla bu kadar rahat konusuyorsunuz ben anlamıyorum.artık dünya bu kadar ıyı değil arkadaslar..dıkkat edelım lutfen.neler goruyoruz neler okuyoruz.ben kımseye guvenmem yolda,sokakta,işte vs.. kesınlıkle muhattap olmam ısım olmayan kımseyle.evde de bırını beklemıyorsam kapıyı bıle acmam zili ne kadar calarsa calsın..

ya böyle durumlarda insan kendini gercekten
salak gibi hissediyor en iyisi kapiya gelenlerden
birsey kabul etmemek bence

kaynanamın başınada böyle birşey gelmişti.eşim hemen tüketici haklarını filan aradı savcılığa dilekçe verdi.gözlerini korkuttu ve paşa paşa parayı iade ettiler.

Back
X