Dolandırıldım.

sinemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
4
0
Merhaba arkadaşlar,
Şimdi anlatacağım konuda bana yardımcı olmanızı istiyorum. Yaptığım büyük bir cahillik ve aptallık yüzünden dolandırıldım. Evinde fal bakan, aynı zamanda kurşun döküp hacı hocalık yapan bir kadınla tanıştırıldım. Zayıf psikolojimden faydalanarak, gelecekte kötü şeylerin olacağına inandırarak benden tek taş yüzüğümü aldı. Alma nedeni ise o dönemde erkek arkadaşımla çok kavga ediyorduk, umreye giden hocaya verilecek ve umrede okunacak nazara karşı, 15 gün sonra gelecek ve bana geri verilecekti. O hoca hiç gelemedi, yok kalp krizi geçirdi yok ankaraya gitti derken eylül ayından beri alamadım yüzüğü. Erkek arkadaşımla ayrıldık, yüzüğü geri istedi, anlattım bu kadına ve hep vericem vericem diye oyaladı beni. Hediye geri istenirmiymiş diye bir de erkek arkadaşıma laf söyleyip durdu. Sonrasında erkek arkadaşım bana hakaretler etti dayanamadım kendisine herşeyi anlattım. Kadını aradı ve kadın bana iftira attı, yüzüğü 2.500 tl ye satmışım ve borçlarımı kapatmışım. Ne iftiralar atmış anlatamam. İnanmadım, erkek arkadaşım konferans yaptı ve kulaklarımla duydum. Kadının eşi beni aradı tehdit etti, şeytan yüzümü görmek istemezsin diye. Yüzüğün onda olduğuna dair daha önceden attığı mesajlar vardı ama silmişim, telefon görüşmeleri de vardı. Beni hırsız çıkarttı erkek arkadaşıma karşı. Ve ben savcılığa gidip şikayette bulunmak istiyorum, nasıl bir yol izlemem lazım. Bende parayı vereyim diye attığı mesajlar var. Yardımcı olun lütfen.

hiç mesaj yazılmamış ama bu kişi sitedeyse neler olduğu hakkında bilgilendirebilir mi

Şikayette bulundum. Mesajları gösterdim. Dava açıldı. Şikayeti geri almam konusunda sürekli kadının tanıdıkları aradı durdu. Tabi bu süre çok uzun sürdü dava açılması vs 1 seneyi buldu. Ben artık aradaki husumeti unutmuştum neredeyse. Tabi bu arada daha kötü olaylar yaşadım. Aradan bi süre sonra eski erkek arkadaşım beni aradı, görüşmek istedi. Çok mutlu oldum. Sonra Eski erkek arkadaşım bana yüzüğü alan şahıs, meğer evliymiş. Ve ben bunu şansa öğrendim. 1 sene boyunca kandırılmışım. Ben bunu öğrendiğimde, boşanma davam vardı, boşanacaktım, ayrı yaşıyodum zaten, yüzük olayı olunca vazgeçtim boşanmaktan dedi. Şok oldum. Başladı bekle beni ben ayrılıcam sana gelicem demelere. Karısıyla aynı evde yaşamaya başlamış yine, ama karı koca ilişkileri yokmuş, sadece çocuk için bir aradaymış ama ayrılıcakmış, tatsızlık olmadan ayrılmaya çalışıyomuş sabretmemi istedi, çok basit birşeymiş gibi.
Biz yine görüşmeyi kestik, sonra o karı koca ilişkisi olmadığı kadından ikinci çocuğu yaptı. Ona ettiğim beddua, allah sana kız evlat versin ve seni onunla sınasındı ve kızı olmuş.

İfadeye çağırdılar beni 2 defa, şahitlere ulaşamıyorlarmış ev ya da iş adreslerini istediler. Hepsini verdim ama davayı geri çektim. Ben şikayetimi geri alsamda dava kapanmıyormuş, kamu davası olmuş. Geçen ay öğrendiğim kadarıyla kişinin hakkında tutuklama kararı çıkmış ama ne oldu bilmiyorum.

X