• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dolandırıldım

apranaxx

siz sanki çok şeysiniz...
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
750
1.483
113
arkadaşlar başıma ilk defa böyle birşey geldi. dolandırıldım. hemde büyük meblağ. başıma ilk defa bu şekilde bişey geliyor kendimi çok kötü hissediyorum. hiç iyi değilim. resmen ölmek istiyorum. of of keşke yok olsam o dereceyim ne yapsam kafamı dağıtamıyorum.

Bankayla işgili bişey mi. Banka durumlarıysa bankalar genelde yardımcı olur geri iade ederler hemen salma kendini olay ne tam olarak belki bi oluru vardır?

Nasıl oldu, ne kadar.. Anlatsan belki bizi de böyle bi hatadan kurtarırsın ilerisi için

Bankayla işgili bişey mi. Banka durumlarıysa bankalar genelde yardımcı olur geri iade ederler hemen salma kendini olay ne tam olarak belki bi oluru vardır?

ya kredi kartı ile ilgili ama olay o kadar uzun ki. işle alakalı müşterimiz bize ödemesini başkasının kredi kartı ile yapmış bir sürü ödeme çekildi. kart numaraları aynı ama kart sahibini başka başka vermiş anlaşılmasın diye. bugun 3500 tl ödeme yaptım ve bu şekilde çekilen bir sürü ödeme var 5 aydan beri.

Öncelikle para senin canından daha kıymetli değil, öyle şeyler söyleme. Ne oldu?

muhatap kişiyi arıyorum ya bu kart sizin değil mi diyorum ık mık yapıyor.belli bilerek yapmış şerefsiz ya ben esnaf bayanım burası kucuk yer mecbur ödedim parayı

ya kredi kartı ile ilgili ama olay o kadar uzun ki. işle alakalı müşterimiz bize ödemesini başkasının kredi kartı ile yapmış bir sürü ödeme çekildi. kart numaraları aynı ama kart sahibini başka başka vermiş anlaşılmasın diye. bugun 3500 tl ödeme yaptım ve bu şekilde çekilen bir sürü ödeme var 5 aydan beri.

Canım çözülemez bir durum değil bankayla görüşün bu tip durumlarda önemli bankalar müşteriye son çekilen paraları iade eder belli bir sürede. Bazı bankalar yapıyor bence hemen görüş.

Canım çözülemez bir durum değil bankayla görüşün bu tip durumlarda önemli bankalar müşteriye son çekilen paraları iade eder belli bir sürede. Bazı bankalar yapıyor bence hemen görüş.

öyle bir imkan yok ben sigortacıyım sigorta poliçesine girildi ödemenin iptali söz konusu olamıyor malesef. bilmiyorum şuanda aşırır hissizim. şirket arıyor acenteliği fesh edecekler. ya deliricem insanlar nasıl bu kadar acımasız ya

Çok geçmiş olsun..
İnsanlar bu kadar hain işte alçaklar hırsızlar .
Yemeye fırsat kalmadan Allah layığını versin bunlara inşaALLAH.

Back
X