Dolandrldk:(((

beste2006

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
1.075
7
116
Diğer
merhaba arkadaşlar. 10 gün önce eşim bana sürpriz yapmak için , çok sevdiğim bir köpek olan chow chow sipariş etmiş. internette bir siteden. hayvan, araba, ev filan satılan ve bayağ geniş kitlesi olan bir site.

ilanlardan birine ulaşmış. ve 650 tl ye köpeği satın almış. ilan sahibi bursada. bursaya gitme imkanımız ve bursada tanıdğımız olmadığı için burdan havale yapmış. akşama köpeği otobüse vereceğim demiş adam. 5 gün süründürdü bizi ha verdim ha veriyorum otobüse almıyorlar falan filan.

derken öğrendiki adam bizi birçok kişiyi dolandırmış. çiftlik sahibine ulaştık. beni dolandırdı gitti dedi bize, herkes beni arıyor hayvanını istiyor dedi.

ama bizi dolandıran adamın bir resmini başka bir ilanda daha gördük. hemen ilan sahibini aradık. ve bize bu kişinin dolandırıcı olduğunu, işin içinde çiftlik shibinin olduğundan da şüphelendiğini , adamı daha geçen hafta bursada gördüğünü söyledi.

ne yapacağımızı şaşırdık. savcılığa versek acaba küçük bir meblağ olduğundan dolayı uzun bir süre mi geçer bulmaları?

derken eşim başka bir ilan bulmuş. bu ilanda ufaklık petshop.. bursa.. bu sabah bu ilan sahibine havale yapmış. 900 tl:( bana olan sürprizi battığı için karıma rezil etti beni ş... ler deyip duruyordu:(( akşam 7 de otobüse vercem demiş yeni kişi.

bilmiyorum yaaa, moralim çok bozuk, ya yine dolandırırlırsak dedim eşime, bu sefer ben kendim bursaya gider bunları bulur mahvederim dedi.

şimdi sorum: eşimde banka dekontu var. eşim savcılığa vermeye yanaşmıyor. acaba ben eşimden dekontu çalıp kendim suç duyurusunda bulunabilirmiyim?

birde bursada ufaklık petshop varmı? varsa bir bilginiz varmı burası hakkında..

internetten telefon fotoğraf mak., altın elektronik eşya alındığını duydumda köpek alındığını ilk kez duyuyorum
geçmiş olsun
sitede hangi siteymiş merak ettim

canım çok geçmiş olsun
ama bi kere dolandırılmışsınız
tekrar nasıl güvenip internetten sipariş verdiniz ki
neyse inş.gelir bu defa köpeğiniza.s.

ahe be güzelim sütten ağzı yanan yğurdu üfleyerek yer

hadi birinciyi yaptınız ödediniz ikinciyi naısl yaptınız bulunduğun şehirde hiç mi köpek yoktu

yeni sipariş bursadan yine. bursada ufaklık petshop adı.

ne bileyim yaaa, eşime dedim ama durmuyor. bu sefer deniyorum dedi. resmen hırs yaptı, gururuna yediremiyor.

site ismi vermek yasak değilse söyleyebilirm. sahibinden .com

inşallah bu seferde dolandırılmayız.. çok tedirginim. eşim gurur meselesi yaptı. ben kk da sorayım burayı bilenler belki vardır diye düşündüm.

ayrıca diğer adamada paramızı yedirtmek ve başkalarınında bizim dururumuza düşmesini engellemek için savcılığa verelim diyorum ama yanaşmıyor. havaleyi o yaptı, benim suç duyurusunda bulunmam bir işe yararmı ki? birde eşimin tepkisinden de çekiniyorum, kızarmı acaba bana:(((

brc1769, canım, eşim 7.30 gibi evde olur. adam eşime adres vermiş.

köpeği saat 7 de binidreceğim otobüse ,hazırlıyorum demiş.

eğer vermemiş olursa adama ulaşamazsak ben eşimden adresi alayım. yazarım buraya.

İyi de otobüslere bu şekilde hayvan alınıyormu ki.
Normalde sütten ağzı yananın yoğurdu üfleyerek yemesi lazım ama sizde hiç öle bi durum yok maşallah.
Açıkcası bana pek gerçekçi gelmedi bu olay ama eğer gerçekse geçmiş olsun.
Söylediğiniz siteye şikayet edin. Onlarda elbet ip adresleri yada iletişim bilgileri vardır.

İyi de otobüslere bu şekilde hayvan alınıyormu ki.
Normalde sütten ağzı yananın yoğurdu üfleyerek yemesi lazım ama sizde hiç öle bi durum yok maşallah.
Açıkcası bana pek gerçekçi gelmedi bu olay ama eğer gerçekse geçmiş olsun.
Söylediğiniz siteye şikayet edin. Onlarda elbet ip adresleri yada iletişim bilgileri vardır.

ben almıyorum ki eşim inat yaptı. sütten ağzı yenen yoğurdu üfler.. bende çok söyledim. bu seferki adam eşime acayip güven verdi. adres te verdi. hatta ev adresiymiş.

siteye haber verdik. adamın ilanları pasif duruma alındı.

ama başka sitelerdede var ilanları adamın.

gerçek olmadığını düşünüyorsan isim vereyim: dolandıran bizi: murat demir. birçok ilanı var. hatta köpek uzmanı diye. site bize savcılığa başvurusanız bizde gerekeni yaparız dedi. eşim yanaşmıyor, dolanırıldım demeyi gururuna yediremiyor.

ikinci sefer almasınida anlamadım bende hala.:1no2: sanırım bu adam çok güven verdiği için. birçok telefon ve sabir telefon numarası verdiği için güvendi diye düşünüyorum.

eşinden habersiz yapman inan onu kızdıracaktır
geçmiş olsun sizede

ay ilahiii alemsiniz
yaşadığınız yerde yokmuydu hiç
ilk defa int hayvan alan duydum :bbo:

keşke araya bir petshopçu koysaydınız. o size getirtseydi köpeği.
hiç olmazsa muhatap olacağınız ve yeri belli bir satıcı olurdu..
.2ci kere aynı hatayı yapmış eşiniz. 1550ytl.
az parada değil. umarım bu dolandırıcı çıkmaz.

canım sen eşinin adına suç duyurusu yapamazsın onun yapması lazım
gururuna yediremiyor diye o adamı cezasız mı bırakacak

Back
X