dolap için yardim lütfen

mutlulukbenihicbirakma

23.01.08:)
Pro Üye
5 Şubat 2012
3.938
2.524
Merhaba kizlar,

Benim evimde dolap sıkıntım var evim kucuk degil cok sukur ama dolap sıkıntımızı ne yaptıysam halledemedim mutfak dolaplarim bile kullanissiz orayı öyle böyle ek dolapla fln idare ediyorum ama bi yüklüge ihtiyacim var yatak yorganlarimi nevresimlerimi kitaplarimizi ivir zivirlarimi kucuk odamiza istiflemekten gina geldi giresim temizleyesim gelmiyo artik orayi bende takintiliyim ortalikta bisey durdukca sinir oluyorum ve artik ortalikta duran seylerden kafayi yemek uzereyim hatta artik esim bile rahatsiz oldu yani ve sonunda bikac mobilyacidan fiyat alip kucuk odamiza yukluk tarzi boydan bisey yaptirmaya karar verdik yaklask 1.50 genisliginde bi alanimiz var dolap icin ama ben biraz kararsizim nasil bisey yaptirmaliyim sizce nasili kullanisli olur sürgü kapakli mi normal mi yaptirmaliyim bide ilerde nasip olurda bebegimiz olursa orayi cocuk odasi yapcaz:KK36:guzelde gozuksun istiyorum beyaz ya da kririk beyaz lake mi yaptirsam fikirlerinizi ve varsa dolaplarinizin resimlerini bekliyorumm.
Simdiden cok tsk ederimm:KK66::KK36:

Kimsenin dolabi ya da dolap hakkinda bi fikri yokmu ya koskoca KK de :KK51:
Merhaba benim kurtarıcım bu tarz dolaplar:KK66:
Ilk ev aldığımızda yaptırmıştım tabi o zaman yapacak kişiye Yük dolabı istiyoruz dedik kafasına göre yaptı ben de pek anlamıyorum direkt duvara montalamış yani kapakları açtığımda arkada duvar gözüküyordu sunta bile koymamıştı neden sunta yapmadın dedim Yük dolapları böyle oluyor Demişti tabi birde eşimin arkadaşıydı yapan kişi eşim de o zaman adam sürekli yapıyor demekki böyle oluyormuş dedi ben de üstlemedim ama hiç kullanışlı değildi toz oluyor haliyle yorganları eski çarşaflara sarıp kaldırıyordum ben o dolabı 15 yıl kadar kullandım
Sonra tadilat yaparken onu da değiştirdim bu sefer gardolap tipi yaptırdım hatta modelini de kendim çizdim kullanacağım biçimde çekmece dolap yaptırdım arkasıda kapalı bu sefer

Bizim girişimiz bayaa genişti oraya yaptırdık bende sürgülü yaptırmayı düşündüm ama yorgan koymayı düşünüyorsanız sürgülü pek kullanışlı olmaz dediler birde 1.50 m demişsiniz ikiye bölünce kapak açıldığında 75 cm açılacak sürgülüde diğer türlü 3 Kapaklı dolap yaptırabilirsiniz bence 2 kapak yorgan vs. 1 kapak ta ister kitap ister eşya rafı olabilir naçizane fikrim
Benim dolabım 2 m 4 kapak orta 2 kapak yüklük yanlarda 1 er tarafta eşya koyuyorum krem rengi kendinden desenli temizliğide çok kolay

image.jpg image.jpg
Rengi koyu çıkmış spotlar yüzünden ama beyazdansa krem daha kullanışlı gibi geliyor bana
Hayırlı olsun inşallah istediğiniz gibi olur

Eki Görüntüle 1427569 Eki Görüntüle 1427580
Rengi koyu çıkmış spotlar yüzünden ama beyazdansa krem daha kullanışlı gibi geliyor bana
Hayırlı olsun inşallah istediğiniz gibi olur

gayet güzelmis güle güle kullanin bizde sonunda anlastik bgn bi mobilyaciyla bende krem renk istedim dediginiz gibi sürgülüyü mobilyacida önermedi çizim ayni sizinkine benziyor sadece benimki biraz daha kücügü olcak galiba resmi gorunce ilk aklima cizim geldi insallah guzel bisey cikar sizinkinin enide genismis 67cm bizim 60cm olcak yani ideal dedi mobilyaci tamam dedik odamizda cok gejis degil ama ne kadar genis o kadar iyi yani suan acaba 65cm mi yaptirsak dedim kendi kendime esim gelince bi soyliyim :KK51:

Ay benimde aynı derdim var ve benimde küçük bir
odam orası çocuk odası olacak oraya yapsammı diyorum

bence hic durmadan yaptirin benimki henuz yapilip gelmedi ama simdiden huzuru coktu ustume cunku artik neyi nereye sıkıstırsam diye sinir oluyordum dolapsiz ev cok zor oluyo ya temizligi ayri dert esyasi ayri dert benimde cocuk odasi olcak yere olcak kismetse dolap:KK68:

gayet güzelmis güle güle kullanin bizde sonunda anlastik bgn bi mobilyaciyla bende krem renk istedim dediginiz gibi sürgülüyü mobilyacida önermedi çizim ayni sizinkine benziyor sadece benimki biraz daha kücügü olcak galiba resmi gorunce ilk aklima cizim geldi insallah guzel bisey cikar sizinkinin enide genismis 67cm bizim 60cm olcak yani ideal dedi mobilyaci tamam dedik odamizda cok gejis degil ama ne kadar genis o kadar iyi yani suan acaba 65cm mi yaptirsak dedim kendi kendime esim gelince bi soyliyim :KK51:

bence hic durmadan yaptirin benimki henuz yapilip gelmedi ama simdiden huzuru coktu ustume cunku artik neyi nereye sıkıstırsam diye sinir oluyordum dolapsiz ev cok zor oluyo ya temizligi ayri dert esyasi ayri dert benimde cocuk odasi olcak yere olcak kismetse dolap:KK68:
Güle güle kullanın gerçekten ev derli toplu oluyor
Dediğim gibi bizim önceden de dolap vardı onun yerine göre yapıldı yoksa özellikle 67 Cm istemedim ben 60 Cm de yeter sanırım

X