Dolap uygulaması kullanan var mı?

Bihterinpekisi

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
8.474
En iyi cevaplar
1
28.696
548
42
İlk defa dolap uygulaması kullandım, 5 gün önce sipariş verdim. Kargoya verilmedi, satıcıya biraz önce ilk defa mesaj attım, siparişimi gönderecek misiniz acaba? Yoksa iptal edeceğim şeklinde. Ama mesajım gitmedi, engellemiş galiba beni. Sinir oldum,madem gondermeyeceksin göndermeyecegim de, engellemek ne?. Ya da bu dolandırıcılık mi? Ben bu elemanın altına yorum da yapamıyorum şimdi. Şimdi de ürünün fiyatini indirmiş, şaka gibi ben anlamadım bu işi.
Şimdi tekrar sipariş vermek istiyorum bu sefer satıcı ne yapacak acaba diye. Riskli mi bu?

İlk defa dolap uygulaması kullandım, 5 gün önce sipariş verdim. Kargoya verilmedi, satıcıya biraz önce ilk defa mesaj attım, siparişimi gönderecek misiniz acaba? Yoksa iptal edeceğim şeklinde. Ama mesajım gitmedi, engellemiş galiba beni. Sinir oldum,madem gondermeyeceksin göndermeyecegim de, engellemek ne?. Ya da bu dolandırıcılık mi? Ben bu elemanın altına yorum da yapamıyorum şimdi. Şimdi de ürünün fiyatini indirmiş, şaka gibi ben anlamadım bu işi.
Şimdi tekrar sipariş vermek istiyorum bu sefer satıcı ne yapacak acaba diye. Riskli mi bu?
İptal ettiniz mi

Engellediğini anlayınca ettim. Ben iptal edince fiyat düşürmüş.
Marttan beri ara ara alisveris yaparim.
Boyle bir sorun yasamadim.
Cok satisi olandan tercih edin genellikle.
Ben hic satisi olmayandan da aldim.
Ama bazisi cer cop satip kayboluyormus.
Yorum yildiz onemli degil onlar icin.
Favorileyin,kiyaslayin,iclerinden secin.
Dikkatli alisverislerde cok faydali bir site..

Önceden konuştunuz mu yoksa direkt aldınız mi ürünü? Kimisi ürün koyuyor ama satılması için değil beğeni toplayıp öne çıkması icn bu sayede diğer ürünleri görülsün diye.
Önceden konuşmadan almayın ürünleri.
Aynen konuşmadım. Direk sipariş verdim. Benim de aklıma bu geldi. Ama saçma yani, ben bunu beklerken diğer seçenekteki mont satıldı. Dolandırıcılık bir nevi.

Aynen konuşmadım. Direk sipariş verdim. Benim de aklıma bu geldi. Ama saçma yani, ben bunu beklerken diğer seçenekleri mont satıldı. Dolandırıcılık bir nevi.
Evet bir nevi ama bu işler öyle yürüyor dolapta.
Veya gardrops var oradan komisyonsuz satıyorlar ürünü ama dolapta hala ayni ürün bekliyor beğeniler biriksin diye.
Bilmediginiz için size denk gelmiş böylesi de.

Marttan beri ara ara alisveris yaparim.
Boyle bir sorun yasamadim.
Cok satisi olandan tercih edin genellikle.
Ben hic satisi olmayandan da aldim.
Ama bazisi cer cop satip kayboluyormus.
Yorum yildiz onemli degil onlar icin.
Favorileyin,kiyaslayin,iclerinden secin.
Dikkatli alisverislerde cok faydali bir site..
İlk defa yaptım, satıcının kötüsü bana denk geldi.

Anlamsız anlamsız hareketler, hayır yani engellemek ne?
Saticilar aralarinda yaziyordu bir urun altinda.
Bazen cok garip durumlar oluyormus.
Alicilarda da oyle.
Biri piril piril cizme satmis,alici yirtik cizme resmiyle itiraz etmis ve site parayi iade ettirmis.
Satici uzuntusunden kapatmis.gitmis.
Satarken de alirken de dikkatli olmak gerek..

Saticilar aralarinda yaziyordu bir urun altinda.
Bazen cok garip durumlar oluyormus.
Alicilarda da oyle.
Biri piril piril cizme satmis,alici yirtik cime resmiyle itiraz etmis ve site parayi iade ettirmis.
Satici uzuntusunden kapatmis.gitmis.
Satarken de alirken de dikkatli olmak gerek..
Öylesi de var bende duyduğumda şok olmuştum.
Bir kadın sıfır mango ürünleri satıyor. Birine böyle mont satmış baya jelatinli tertemiz.
Alan kadın da artık bedeni mi uymamış ne olmuşsa astarını yırtıp iade talebi oluşturmuş ve iadesi kabul edilmiş. Kadın konu açıp tüm resimleri konuşmaları yüklemisti herkes görsün bu kadına bir şey satmayın diye. orda denk geldim.
Kul hakkı bu ama yapan yapıyor işte pisliğini

Öylesi de var bende duyduğumda şok olmuştum.
Bir kadın sıfır mango ürünleri satıyor. Birine böyle mont satmış baya jelatinli tertemiz.
Alan kadın da artık bedeni mi uymamış ne olmuşsa astarını yırtıp iade talebi oluşturmuş ve iadesi kabul edilmiş. Kadın konu açıp tüm resimleri konuşmaları yüklemisti herkes görsün bu kadına bir şey satmayın diye. orda denk geldim.
Kul hakkı bu ama yapan yapıyor işte pisliğini
Aynen oyle.
Halbuki duzgun isleyise yardimci olmak gerek.
Ben aldigim bir seccadeyi(kargoyu oglum almisti,evde degildim) sirf gecikmesin diye onayladim,sifir seccade diyordu.
İnanin gordugumde hic gordugume benzemiyordu,resimler cok profesyonel cekilmis.
Annemin sobasinda yaktim.
Fakat kesinlikle sifir,islenmis ama dikilmemis seccadeler,mis gibi tertemiz,ve ozenle dikilmis dantelli havlular da aldim.
Genelinde memnunum.
Heryerde oldugu gibi orada da dusuncesizlerin olmasi kacinilmaz ne yazikki...

Dolaptan hem satış yapıyorum hemde çok ürün aldım ufak tefek aksaklıklar yaşadım ama genelde dolap gardropsdan daha güvenilir. Yani Trendyol haklının yanında oluyor genelde. Dolap desteğe yazıp şikayet edebilirsiniz satıcıyı. Onun haricinde tekrar almayın bence.

Ben aldım bir defa etiketli pantolan gelmisti bir sorun yaşamadım dolap moderatoru var ona yaz bir de para bir yerdr duruyor kargo eve gelince para satıcıya aktarılıyor su an paraniz güvende siz yazın moderatore

Dolaptan hem satış yapıyorum hemde çok ürün aldım ufak tefek aksaklıklar yaşadım ama genelde dolap gardropsdan daha güvenilir. Yani Trendyol haklının yanında oluyor genelde. Dolap desteğe yazıp şikayet edebilirsiniz satıcıyı. Onun haricinde tekrar almayın bence.
Gard..s un da kargosu hesapli oluyor alici acisindan:)

Back
X