Dolap uygulamasi

İki üç örgünüzü atar mısınız çok merak ettim
IMG_0694.webp

Eklentiler

• IMG_0693.webp
    IMG_0693.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_0692.webp
    IMG_0692.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_0691.webp
    IMG_0691.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_0690.webp
    IMG_0690.webp
    75,9 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_0689.webp
    IMG_0689.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 43
Kız çocuğu icin istedim hep mutfak seti almislar dolaplar firinli musluklu birsey vs vs ablamda meyve sebze almış plastik bir pastadansa örulmuş birseyin cocuga daha saglikli olacagini dusundum sacmamı? Belki ben evham yapıyorumdur 😌 instagramda bir plastik oyuncağın icini kesiyordu ful küf cikiyordu.orgu sagliksizmi olur bilemedim şimdi
Belki konu sahibinin böyle bir hediye vermek istemesinin bir nedeni vardir. Herseyide bu kadar surgulamak bana sacma geldi. Yok elinde biri görür ve cani ceker falan biraz gereksiz. Amigurumi yapan biri olarak gayet güzel bir fikir.

3 katlı cilekli bir pasta secmistim 500 tl para verdim ama zamanında oremedi

Kız çocuğu icin istedim hep mutfak seti almislar dolaplar firinli musluklu birsey vs vs ablamda meyve sebze almış plastik bir pastadansa örulmuş birseyin cocuga daha saglikli olacagini dusundum sacmamı? Belki ben evham yapıyorumdur 😌 instagramda bir plastik oyuncağın icini kesiyordu ful küf cikiyordu.orgu sagliksizmi olur bilemedim şimdi

3 katlı cilekli bir pasta secmistim 500 tl para verdim ama zamanında oremedi

Ne guzel dusunmussunuz. Benim kizinda mutfagi var guzel fikirmis oreyim bende. Yukarda bende ekledim bazi yaptiklarimi benim kizim cok seviyo orduklerimi. Fikiri sacma bulanlara birinin cani ceker diyenler icin yazdim yorumumu

Ne guzel dusunmussunuz. Benim kizinda mutfagi var guzel fikirmis oreyim bende. Yukarda bende ekledim bazi yaptiklarimi benim kizim cok seviyo orduklerimi. Fikiri sacma bulanlara birinin cani ceker diyenler icin yazdim yorumumu
Yanlis kisiyi etiketlemişim uzgunum 😀 orgu pasta sacma olur diyeni alicaktim aslinda. Annesi islenmiş pasta tatlı kızıyor normal pasta alip gidemem. Ay bi gorseniz aldiklari mutfak takimini bu halimle ben imreniyorum 😄😄

Telefon numaraları gizli şu güne kadar bir kez numaramdan kimse ulaşmadı bana
yani normalde gizli tabiki ben de biliyorum, ama her zaman oyle olmuyor işte. bissürü şeyi konfirme edip app lere üye olıyoruz. neler konuşuluor, ne dolandırıcılıklar var artık tv de duymuyor musunuz?
threads uygulaması mesela gizlilik kanunlarını ab standartına uydurmadığı için avrupada yoktu ilk açıldığında türkiyede vardı. yani tam gizlilik kanunlarına uygunluk olmadan uygulamaya izin vermişler tr de.
eskisi gibi değil artık data korunumları yani.
bana hiç bilmediğim hayatımda girmediğim yerlerden mesaj geliyor mesela. girdiğimiz bazı applerde kvkk yasasına dair elli küsür noktayı konfirme ettiğimiz oluyor hiç okumadan. telefonumu kimseye vermiyolar die düşünmeyin yani şu devirde :)
vinted yada dolap özelinde değil bu dediklerim bu arada.

Yaptığı bilgi güvenliği ihlali ve baya ciddi suç ben olsam peşini bırakmam

Back
X