Dolap ve şifonyer hakkında

she86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
2.863
1.671
83
39
Merhaba herkese
24. Haftalık hamileyim bebeğimize çilek mobilya dan genç odası aldık ben öyle istedim ileride de kullanabilsin diye . Siz nasıl yaptınız merak ettim ? Yani sık sık değiştirmek istemiyorum o yüzden eşimle ortak karar . Sadece dolap içine nasıl yerleştirmem konusunda kararsız kaldım organize alacağım artık . Resimleri paylaşıyorum bana sunabileceğiniz fikir var mı ? Yani aldık ama değiştirme imkanımız var . Siz nasıl aldınız ?

Eklentiler

• IMG_1984.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_1983.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 69
İade şansınız varsa eğer ikeadan bakabilirsiniz benim oğlum 1 bucuk yaşında oda yapmadım henüz ama dolabı var ikea pax model cok güzel renkleri var geniş ve her yaşa uyar. İçinide istediğiniz şekilde sepet göz ayarlayabilirsiniz. Şifonyerleride çok güzel oda yapacağım zaman şifonyer ve yatak ilave edicem şimdi kızımda geliyor ikisine uygun şekilde ilerde odalarını yaparım şimdi zaten hep yanımızda beşiğinde ondan oda işine girişmedim.

Bulunduğum yerde ikea yok maalesef . Bende oda işine girmedim park yatağı var sadece eşyalarını koyacak yer yok . Bende mecbur çilek odadan baktım çünkü sadece çilek var bilindik olarak . Başka mağazadan da almak istemedim bilindik olsun istedim

merhaba park besik mi kullaniyorsunuz

Çilek güzel marka ama daha klasik modelleri ondan ikeayıya bi gezin istedim. İbenimde bulunduğum yerde yok alıp kargolatmıştım kurulumu kendimiz yaptık klavuzunda o kadar anlaşılır anlatmışlar ki çocuklar bile kurar ondan oda sorun olmadı. Ozaman çilekten alın tabi güzel kaliteli marka sonuçta yıllarca götürür.

Evet bende park beşik kullanıyorum . Bana yazmadınız biliyorum ama park beşik için çok araştırdım daha rahat daha kullanışlı .. gerçi benmki arkadaşımın ondan aldım ..
peki icine ona uygun yatak mi aliniyor nasil oluyor

Evet klasik model doğru . Bende öyle modern diye klasik kullanışlı baktım öyle .. ikea bize en yakın 1 saatlik uzaklıkta gidip bakmak fln araba imkanı olsa keşke . Kurulum için ayrı ücret ödeniyor ama eşim hayatta uğraşmaz onunla hem para vereceğim hemde kurulumunu yapıcam der yoksa ikea mallarını seviyorum . Mutfağa masa aldım küçük onun kurulumunda bile laf etti

Daha var doğuma ama her gün bir şeyler zamlandığı için büyük şeyleri aradan çıkarıyoruz
Aynen bizde öyle yaptık her gün zam geliyor . Gerçi çoğu şeye para vermedim çok şükür arkadaşlardan aldım gardrop ve şifonyer aldım bi hem maşallah ikisi de baya pahalı ona rağmen . Demekki bir çok şeyi satın alsam battık

Evet park yatağınızın ölçüleri ne ise ona göre yatak alınıyor benim park yatağım anne yanı olabiliyor yükseklik ayarlanıyor . 70*120 park beşiğim aynı ölçüde yatak aldım pamuk ..
Selamlar, bizde 70 e 120 park yatak aldık. İçine yatak arıyorum.. ne aldınız acaba siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…