• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dolapta nasıl satış yapabilirim?

soruyorumoyleysevarim

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
41
Puanlar
18
Küçük gelen kullanmadığım ürünleri ilana koydum. Pahalıya vermiyorum, pazarlığa da açığım. 1 kere satış yaptım bu arada ona da çok özenmiştim. Yine satılsa yine paketleme de çok özeneceğim ama satamıyorum napmam gerek?
Hesabınız varsa takipleşebiliriz bu arada.

Küçük gelen kullanmadığım ürünleri ilana koydum. Pahalıya vermiyorum, pazarlığa da açığım. 1 kere satış yaptım bu arada ona da çok özenmiştim. Yine satılsa yine paketleme de çok özeneceğim ama satamıyorum napmam gerek?
Dolap çok kesinti yapıyor. Gardropsta satışlar daha iyi

İlanı biraz yüksekten koyarak dolap'ın teklif vermesini bekleyin. Örneğin öne çıkarırım paranın yarısını alırım veya fiyatı düşür komisyon indirimi yapayım gibi.

Bu hesap bana ait. Takipleşmeyi isterim. Hatta dilerseniz bir göz atın tüm ürünleri çok ama çok ucuza eklemeye çalışıyorum. Kitaptan, oyuncağa bir sürü ürün var.
Mağaza Linki:
Dolap - İkinci El Alışveriş App - App Store

Dolap çok kesinti yapıyor. Gardropsta satışlar daha iyi

Doğru ancak gardropsta kullanıcı yok. Dolapta doğru taktiklerle ürünleri hemen satabiliyorsunuz.

Back
X