Dolapta olmazsa olmaz gereken kıyafetler!

turkuaz86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
2.068
533
123
Merhaba arkadaslar,

Sizce bir bayanın dolabında olmazsa olmaz giyim parçaları neler olmalı?

Yani kisacasi herseyde kombinleyebilecegi, uzun süre modaya bakmaksızın gidebileceği renkler ve parçalar nelerdir?

Modaya uymayan ama sık ve güzel giyinmek isteyen birisi için önerilerinizi bekliyoruz.

Çan etek , şifon gömlekler hem zarif hem şık duruyor. Tarzınızı yazarsanız daha güzel bilgiler gelebilir? Klasik mi ? Spor mu? Karma mı? :)

Açıkçası tarzım yok. Hatta bu konuda çok sıkıcıyim desem yeridir. Tarz oluşturmak istiyorum. Yeri geldimi spor şık yeri geldimi klasik. Ama sadeliği çok seviyorum.

v yaka basic bluzlar. beyaz ve siyah özellikle. kışın bile rahatlıkla kombinlenebiliyor. şık bir etekle de, kotla da şortla da çok güzel uyum sağlıyor. benim her renginden dolabımda olan şey budur.

Başka önerisi olan var mı?

Little black dress kavramını duymussunuzdur muhakkak. Eger aciksaniz siyah kisa elbiseler kurtariciniz olur. Altina spor ayakkabi giyerek spor şık olabilirisniz. Stiletto vs giyerek klasik şık olabilirsiniz. Ben her zaman dolapta tek parca olmasindan yanayim. Kirmizi elbise siyah elbise beyaz elbise vs. Aksesuarlarla zenginleştirirsiniz olur biter :KK66:
Bi iki tane de etek ve gömleğiniz olsun tamamdir :)

T turkuaz86

Little black dress kavramını duymussunuzdur muhakkak. Eger aciksaniz siyah kisa elbiseler kurtariciniz olur. Altina spor ayakkabi giyerek spor şık olabilirisniz. Stiletto vs giyerek klasik şık olabilirsiniz. Ben her zaman dolapta tek parca olmasindan yanayim. Kirmizi elbise siyah elbise beyaz elbise vs. Aksesuarlarla zenginleştirirsiniz olur biter :KK66:
Bi iki tane de etek ve gömleğiniz olsun tamamdir :)

T turkuaz86

Evet açığım çok güzel fikir tskler. Başka önerileriniz var mı?

Back
X