Doldum taştım bittim bir çare

Son Edebiyat

Yolunda gitmeyen şey imtihanındır
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
658
444
36
Merhabalar yeni üyeyim.6 aylık evliyim ama bir gün huzur bulmadım.içinde oturduğumuz ev eşimin beni tanımadan almışlar.Ben bu eve hiç girmek istemedim kendim isteğime göre ev almak istedim.Olmadı.Eşim gir beğenmezsen çıkarsın dedi.Üstelik masrafda ettik bizden önce bir kiracı vardı temiz kullanmamış pek.Üst katımda görümcem karşı apartmanımda kaynanam var.Birbirlerine bağlılar kaynanam hep gidip gelin der görümcem yemek falan getirir.Bende vicdansız değilim bende iyi olmaya çalışıyorum ama onların orda olması yüzünden BOĞULUYORUM çocukları üstümüzde gürültü yapınca deliriyorum sinirden üstümüzde olup tuvaletteki su seslerini duymayı çekemiyorum.Evinde boğucu bir havası var koridoru falan dar ben geniş antreli evlere ferah bayılırım.Kendi evimi seçme hakkım olmadı.Lütfen nankörsün demeyin kan kusuyorum eşimle her gün kavga ediyoruz ailesine bu kadar yakın olduğundan aklı fikri hep onlarda ben hayatında o kadar önemsizim ki hiç bir şeyim .Ben bu evden nasıl çıkarım nolur yardım edin nasıl ikna ederim eşimi bir uzaklaşsak iyileşecek bütün yaralarımız yoksa boşanmanın eşiğindeyiz.

Seni anliyorum cnm bende eltime karsi karsiyayiz ama benn esimi nasil ikna ederim bile diemiorum ikna olmaz çünküaslaaa. AAnnesiyle de ayni mahalledeyiz ve esim asla kabuletmz bzde cok sorun yasiyoruz

eşine tuvalet su sesi,çocuk sesi vs konuları hiç söyleme.nereye gitsen var bunlar.inadına taşınmaz çünkü.evi beğenmediğini söyle sadece.beğenmezsen çıkarsın demiş zaten.netten ev araştır eşine göster ben böyle istiyorum diye belki onunda fikri değişir daha güzel evler görünce

Keşke en başından hiç kabul etmeseydiniz, ben olsam etmezdim. Siz zaten en başından istemediğiniz için herşey batıyor size, o sesler falan.
Şurada ki konulardan okudum ve çevremde gördüğüm kadarıyla ailesi ilişkileri kopuk olan erkekler bile evlenince bir aile aşkına bürünüyor, ailesine düşkün olanlar hele 2 katına çıkıyor, ya o dengeyi kuramayacaksanız evlenmeyin o zaman.

eşine tuvalet su sesi,çocuk sesi vs konuları hiç söyleme.nereye gitsen var bunlar.inadına taşınmaz çünkü.evi beğenmediğini söyle sadece.beğenmezsen çıkarsın demiş zaten.netten ev araştır eşine göster ben böyle istiyorum diye belki onunda fikri değişir daha güzel evler görünce

Yok zaten yabancının su sesi olsa batmaz da görümcem çok gürültü yapınca kasıtlı yapıyormuş gibi geliyor nasıl olsa altında oturuyorum ya. çocuklarıda çok yaramaz gürültü yapıyor zırt pırtta bize gönderiyor müsait olup olmadığımızı sormadan

Ah be arkadasim lutfen kizma bana ama rahat batiyor demek geliyor icimden.Baska eve cikmak pek tabi hakkin elbet ama esinle bu yuzden sık sık kavga etmenize deger mi.

Emin ol arkadaşım rahat olsam batmaz zaten kan kusuyorum tabi ki tek kavga konumuz bu değil ama bütün kavgalar ailesine yakın olmakla alakalı

Canım bende aile apartmanındayım. En sevmediğim şey gizlilik kalmamsımonun dışında ilk başlarda bende çok rahatsız oluyordum ve çok kavgalar edip evlilğimin ilk yıllarının içine ettim.. şimdi onlarda zaman için de benim özelime düşkün olduğumu anladılar ve uygunsuz gelip gitmiyorlar. Birazdan ben alıştım ve eşimede açık açık özelim olsun istiyorum deyince kv herşeyin hesqbını vermekten uzak duruyor. Artık ben giderken gidiyorum diyorum... canım senin konjna gelince imkan ı n varsa hay hay değiştirisin amambunu sakın kırarark yapma yoksa hep önüne gelir. Eğer evine uygunsuz gelip gitmiyorlarsa seni inciltecek söz söylemiyorsa cidden boşuna üzersin birbirinizi. Ha evden hoşlanmıyorsan o ayrı. Ama canım oda nankörlük olur. Yeni evlisin bırak zamana yayılsın. Su sesi çocuk sesi herkesden gelir onkara dur diyebilirsin ama komşuna zor. Ayrıca seninde çocukların olucak ilerde. Ve onların yardımları çok olucak bu dönemde sana. Dediğim gibi eğer mesafeyi koruyabiliyırlarsa seni üzcek laf söylemiyorsa evini sev canım... bir ev için güzelim aylarının içine etme...

Keşke en başından hiç kabul etmeseydiniz, ben olsam etmezdim. Siz zaten en başından istemediğiniz için herşey batıyor size, o sesler falan.
Şurada ki konulardan okudum ve çevremde gördüğüm kadarıyla ailesi ilişkileri kopuk olan erkekler bile evlenince bir aile aşkına bürünüyor, ailesine düşkün olanlar hele 2 katına çıkıyor, ya o dengeyi kuramayacaksanız evlenmeyin o zaman.

Ah ah ne kavgalar ettim nişanlıyken eşim bizde otururken kaç kere kavga edip kovmaktan beter ettim bu ev bir kez olsun çıkarım başka ev alırım demedi elim kolum basiretim bağlandı inan.

Yok zaten yabancının su sesi olsa batmaz da görümcem çok gürültü yapınca kasıtlı yapıyormuş gibi geliyor nasıl olsa altında oturuyorum ya. çocuklarıda çok yaramaz gürültü yapıyor zırt pırtta bize gönderiyor müsait olup olmadığımızı sormadan
anladım canımda işte eşine görümcem olduğu için gözüne battığını söyleme.ailesini hiç karıştırma.taşınma sebebi olarak sadece evi beğenmediğini bu yüzden mutsuz olduğunu söyle.beğenmezsen çıkarsın demiş zaten keşke bu kadar mutsuz olduğun halde oturmasaydın orada

Zaten istememissiniz evi o yüzden her ses her olay batiyor gözünüze.
Kendinizi sartlamis gibisiniz..
Yani o evde huzur bulmak yine sizin elinizde.
Kendi bakis aciniza bagli..
Unutmayin önemli olan esiniz ile olan huzurunuz mutlulugunuz.

Son düzenleme:
anladım canımda işte eşine görümcem olduğu için gözüne battığını söyleme.ailesini hiç karıştırma.taşınma sebebi olarak sadece evi beğenmediğini bu yüzden mutsuz olduğunu söyle.beğenmezsen çıkarsın demiş zaten keşke bu kadar mutsuz olduğun halde oturmasaydın orada

Haklısın birde babası buna destek olmuş alırken ama tapu eşimde diyor ki nasıl satayım onların aldığı evi oda bahane tabi ben onun ailesiyle samimi olmak istemiyorum ki laf sokma huyları var çünkü dört dörtlük bir ilişkimizde yok zaten alt katında oturmak zoruma gidiyor tepemde tepiniyorlar işte dayanamıyorum

Ah ah ne kavgalar ettim nişanlıyken eşim bizde otururken kaç kere kavga edip kovmaktan beter ettim bu ev bir kez olsun çıkarım başka ev alırım demedi elim kolum basiretim bağlandı inan.

Size deneyelim beğenmezsen çıkarım demiş ama şimdi neden yan çiziyor ki, ailesinden şikayet ederek çıkalım diyorsanız daha çok inada bindirmiş olabilir, düşkünmüş bide

Haklısın birde babası buna destek olmuş alırken ama tapu eşimde diyor ki nasıl satayım onların aldığı evi oda bahane tabi ben onun ailesiyle samimi olmak istemiyorum ki laf sokma huyları var çünkü dört dörtlük bir ilişkimizde yok zaten alt katında oturmak zoruma gidiyor tepemde tepiniyorlar işte dayanamıyorum
canım sevmediğin için herşey gözüne batar.madem onların aldığı evi satamazmış niye beğenmezsen çıkarsın demiş?

Size deneyelim beğenmezsen çıkarım demiş ama şimdi neden yan çiziyor ki, ailesinden şikayet ederek çıkalım diyorsanız daha çok inada bindirmiş olabilir, düşkünmüş bide

Beni eve sokana kadarmış demekki nasıl olsa artık çıkmayız diye düşünmüştür kavga etsek ses gider eminim bütün kavgalarımızı dinledi görümcem dünyada ev mi yok ya tüm özelimi öğrendiler.

Beni eve sokana kadarmış demekki nasıl olsa artık çıkmayız diye düşünmüştür kavga etsek ses gider eminim bütün kavgalarımızı dinledi görümcem dünyada ev mi yok ya tüm özelimi öğrendiler.

Sende mesafe koy, çocuklarını yolladığında falan gelmeden önce haber verirsen sevinirim her zaman müsait olmayabiliyorum de, aile apartmanı gibi ya çok sıkıcı bir durum. İnsan kafa dinlemek ister.

Sende mesafe koy, çocuklarını yolladığında falan gelmeden önce haber verirsen sevinirim her zaman müsait olmayabiliyorum de, aile apartmanı gibi ya çok sıkıcı bir durum. İnsan kafa dinlemek ister.

Ablasına öyle birşey diyemem ki ne haddime eşim benimle bir ömür konuşmaz dayısının evi değil mi gelicekler tabi der

Canim esin o evden zor cikar,evlenene kadar begenmezsen soyle yapariz aliriz ederizler cok olur nikahtan sonra hersey degisir. O yuzden evlilik arefesinde olanlar nikahlari kiyilana kadar ne istiyorlarsa yaptirsinlar sonrasi zor cunku.

X