Amin amin sende benimle aynı durumdasın isyan etmek gibi olmasın ama biz böyle sınanıyoruz Rabbim de onlara veriyor ama kıymet bilmiyorlar artık hayal kurar oldum birisi bebeğini bırakıcaksa benm kapıma bıraksın diye artık kadar çaresizlik içindeyim hiç muhabbetim olmayan insanlar bile sorar oldu o kadar bunalıyorumki Rabbim den başka kimsem yokNasil bir imtihandır bu boğazı düğüm düğüm oluyor insanin.Yaşın daha ufaktir seversin evlenirsin tam hayaline kavuşursun sevdigin adamla mutlu bir yuva kurdum muradima erdim dersin hayatının ortasina kocaman bir boşluk olusur EVLAT!!! ignler narkozlar yersin ama hic biri insanlarin "kiz daha doğurmadın mi bitane getir"demeleri kadar acitmaz insani.
Annene ablana anlatmazsin üzülürler diye dertlesecek kimsen yoktur kendini kendini yer bitirirsin.
Her ay adet oldugunda yastığı agzina alir ağlarsın hüngür hüngür.Benim gibi binlerce kadin vardir ANNE olmak isteyen ama olamayan...
ALLAHIM BEBEGINI COPE ATAN ONU ÖLÜME TERK EDEN KADINLAR YERİNE BIZIM GIBI DEGIL BEBEGI COPE ATMAK BEBEK OLSUN DIYE DÜNYANIN ILACINI KULLANAN ANNELIGI HAK EDEN BANA BENIM GIBI OLAN KARDESLERIME VER...
Allaha sığınıcaz vermiyosa vardir bir bildiğiAmin amin sende benimle aynı durumdasın isyan etmek gibi olmasın ama biz böyle sınanıyoruz Rabbim de onlara veriyor ama kıymet bilmiyorlar artık hayal kurar oldum birisi bebeğini bırakıcaksa benm kapıma bıraksın diye artık kadar çaresizlik içindeyim hiç muhabbetim olmayan insanlar bile sorar oldu o kadar bunalıyorumki Rabbim den başka kimsem yok
Hic dert mi bu dermiyim onca yıl okuyup emek veriyosunuz sizde tabiki insan üzülür rabbim herkesin gönlüne gore versin insAllahLutfen uzmeyin kendinizi rabbimin imtihani herkesi biseyle imtihan ediyor.bende yillarca atanamadigim icin kahrettim kendimi bi kadin cocuk dogurmayi ne kadar istiyorsa bende atanmayi o kadar istedim.benim icin dunyanin sonuydu sanki.ben cok istedikce rabbimde dahada uzak tutuyordu benden.en son nasip dedim isyandan uzaklastim cok sukur oldu.belki seninkide dert mi bunun yaninda diyeceksin ama herkese kendi derdi buyuk.daha yasiniz genc en guzel zamanlarinizi uzulerek heba etmeyin.sizin sucunuz degil herseyde var bi hayir allah sizede nasip edecek insallah
doktora gittin mi hic pekiAynı durumdayz cnm ve inan bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum her ay 96 lıyım 3 senelik evliyim hala yok bebiş.
Evet ikimizdede çok ciddi bir sorun yokdoktora gittin mi hic peki
Rabbim hayir etsjn c life macun tavsiye ederim sana bi deneEvet ikimizdede çok ciddi bir sorun yok
Olmuyorsa vardır bunda bir hayırNasil bir imtihandır bu boğazı düğüm düğüm oluyor insanin.Yaşın daha ufaktir seversin evlenirsin tam hayaline kavuşursun sevdigin adamla mutlu bir yuva kurdum muradima erdim dersin hayatının ortasina kocaman bir boşluk olusur EVLAT!!! ignler narkozlar yersin ama hic biri insanlarin "kiz daha doğurmadın mi bitane getir"demeleri kadar acitmaz insani.
Annene ablana anlatmazsin üzülürler diye dertlesecek kimsen yoktur kendini kendini yer bitirirsin.
Her ay adet oldugunda yastığı agzina alir ağlarsın hüngür hüngür.Benim gibi binlerce kadin vardir ANNE olmak isteyen ama olamayan...
ALLAHIM BEBEGINI COPE ATAN ONU ÖLÜME TERK EDEN KADINLAR YERİNE BIZIM GIBI DEGIL BEBEGI COPE ATMAK BEBEK OLSUN DIYE DÜNYANIN ILACINI KULLANAN ANNELIGI HAK EDEN BANA BENIM GIBI OLAN KARDESLERIME VER...
Insan emek verdigi herseye uzulur bu bi cicek bile olsa.sizde emek verip tedavi oluyorsunuz rabbim hicbir emegi bosa cikarmaz guzel dusunun.hayatinizin odak noktasina koymayin ama yipranirsiniz.isteyin fakat o olmazsa yasayamam dayanamam demeyin.mevlananin allah der ki diye bi siiri var onu dinleyin oyle iyi gelecek ki sizeHic dert mi bu dermiyim onca yıl okuyup emek veriyosunuz sizde tabiki insan üzülür rabbim herkesin gönlüne gore versin insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?