Dolerex ağrı kesıcı hamileliği zorlar mı ?

Zerendizlek

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2025
276
57
13
32
Kızlar ben hep regl birinci gün ve dördüncü gün dolerex ağrı kesıcı atardım hiç kullanma reçetesine bakmamıştım geçen aylarda hamile olmayı zorlastırabılır yazısı gördüm şok oldum yumurtalara mı zarar verıyor neden engelliyor yumurta rezervim düşük 32 yaşındayım şimdiye kadar hep ağrım kesıcı attım bu etkılemıs mıdır ıkı aydır atmıyorum receteyı eklıyorum

Eklentiler

• IMG_0129.webp
    66,5 KB · Görüntüleme: 27
Bu forum sayesinde sürekli yeni bir şey öğreniyorum. Evet internetten araştırınca öyle bir sonuç çıkıyor canım. Ama sebebi başka bir şey de olabilir. Bu formda senin yazına benzer bi yazıya bir hanımefendi adeti ağrı kesicisiz geçiremiyordum demiş. Regl dönemini şiddetli ağrı ile geçirdiği için kullanıyormuş ve rahminde yapışıklık çıkmış. O da şiddetli ağrı yapabilirmiş. Yani doktorunla bu durumu paylaş, bu nedenle olmuş olabilir mi diye. O konunun uzmanı onlar sonuçta.
Ama sana şunu söyleyeyim bir arkadaşım adet döneminde bu ilaçtan başkasını kullanmaz, sigara da içiyor. Bebeği doğdu bile. Ben de adet dönemini ağrılı geçiririm, bana da dolorex verdi kullan dedi ama ben hiç ağrı kesici kullanmam adet dönemimde. Ağrı kesici kullanınca kanamam azalıyor gibi geliyor, durumun doğallığını bozuyorum gibi hissederdim. Ve sağlıklı olduğum halde hamile kalmam uzun sürdü. Demem o ki başka sebepler de olabilir, bu ilaç yüzünden diyip kendine vicdan yapma, psikolojini bozma.

Ben de küçükken yani gençken diyeyim dolarex kısırlığa sebep oluyor diye duyardım

regl zamanı ağrı kesici kullanmayın die okula gelmıslerdi bilgilendirme yapmışlardı sene bilmem kaçtı 4. Sınıfa gidiyordum .
Bunu yeni öğrenmiş olmam fakat youtubede bakıyordum doktorlar zarar vermez diyordu her yerde bır şey var umarım duzelırım bazıları ıgne oluyor onunda zararı var mısır acaba o da ağrı kesıcı

ben migren için kullanıyordum. muayeneye gittim ve doktoruma gebelik isteğim olduğunu söylemiştim. doktorum direkt o zaman sadece parol içebilirsin demişti yine de 2-3 kez çok çok zorlanınca arvales almistim. ve kullandığım ayların hiçbirinde gebelik olmadı.. ilgisi var mı ilaçla bilemiyorum tabii ki

Bu dolerexe dikkat ettikten sonra tüm ilaçlara dikkat etmeye başladım geçen hafta kas romatızmam ıcın doktora göründüm bir ılac verecektı üç aylık kullanım gebelık ıstedgımı söyledim dırekt hayır kullanmamalısın dedı, ağrı kesıcıyi felan ıkı aydır bıraktım umarım bır artısını görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…