DOLGU DEĞİŞTİRME :(

Gmzhkn06

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
162
26
18
33
selam :) kızlar benim ağzımda 7 tane dolgu var hepsi de eski usul amalgam 23 yaşındayım son zamanlarda araştırma yaptım bol bol ve gerçekten çok zararlı olduklarına Karar verdim yazın mutlaka hepsini değiştiricem kafaya koydum daha önce hiç yapmadım bu işi etrafımda yapan da Yok ankarada bu işi en temiz şekilde yapıcak diş hekimi arıyorum lütfen yardımlarınızı esirgemeyin :(

selam :) kızlar benim ağzımda 7 tane dolgu var hepsi de eski usul amalgam 23 yaşındayım son zamanlarda araştırma yaptım bol bol ve gerçekten çok zararlı olduklarına Karar verdim yazın mutlaka hepsini değiştiricem kafaya koydum daha önce hiç yapmadım bu işi etrafımda yapan da Yok ankarada bu işi en temiz şekilde yapıcak diş hekimi arıyorum lütfen yardımlarınızı esirgemeyin :KK43:
Size birde bu konuda cevap vereyim. :)) Eski bir dolgum vardi disim kirildi nasil panik oldum bilemezsiniz. 1 yil bile olmadi Ankaraya yerleseli ve kimseyi bilmiyorum. Burada konu acmistim hatta. Bir arkadas Cihangir Aydogduyu tavsiye etti. Korka korka gittim. Daha once 2 kere basima gelen 4 saatlik dis cekimim olunca. Disci fobisi olustu. O koltuga oturdugum an titreme basliyor. Kesin cekilir dedigim disimi kurtardi dolgu yapti tamamladi kuculttu ustune porselen dis gecirdi. Agzimda yabanci bir dis yok sanki. Dun aksamustu takti hatta. Siddetle tavsiye ederim super bir doktor

Size birde bu konuda cevap vereyim. :)) Eski bir dolgum vardi disim kirildi nasil panik oldum bilemezsiniz. 1 yil bile olmadi Ankaraya yerleseli ve kimseyi bilmiyorum. Burada konu acmistim hatta. Bir arkadas Cihangir Aydogduyu tavsiye etti. Korka korka gittim. Daha once 2 kere basima gelen 4 saatlik dis cekimim olunca. Disci fobisi olustu. O koltuga oturdugum an titreme basliyor. Kesin cekilir dedigim disimi kurtardi dolgu yapti tamamladi kuculttu ustune porselen dis gecirdi. Agzimda yabanci bir dis yok sanki. Dun aksamustu takti hatta. Siddetle tavsiye ederim super bir doktor
O doktoru daha önce de duymuştum tekrar teşekkür ederim :KK200:

Back
X