Dollenme belirtisi

Hergun konunacmak yasakmi ben onu anlamadm ayrica stresten vs degil mersk ediuorum ogrenmem istiyorum sohbet olsum diyen burda konu acinca gozemi batiyo anlamis degilim
Bakın hanımefendi hâlâ saldırır gibi cevap yazıyorsunuz. Önce şu tavrınıza bir dikkat edin. Size yasak diyen olmadı isterseniz günde 15 konu açın. Biz burada kadın kadına dayanışma içinde iyi niyetle konuşuyoruz madem konu açıyorsunuz eleştirye de açık olun bir zahmet..

Siz kendi tavriniza bakin once saldirmak?? Ne demek siz ve sizin gibiler iste boyle ilk yorumda saldirarak kendini belli ediyo

Siz kendi tavriniza bakin once saldirmak?? Ne demek siz ve sizin gibiler iste boyle ilk yorumda saldirarak kendini belli ediyo
Demek ki herkesle konuşulmuyor anlaşıldı. Allah size en cabuğundan bir evlat nasip eder inşallah da belki biraz sakinleşirsiniz. Guzel başlayan günümü zehir etmek istemiyorum bu şekilde. İyi günler..

Demek ki herkesle konuşulmuyor anlaşıldı. Allah size en cabuğundan bir evlat nasip eder inşallah da belki biraz sakinleşirsiniz. Guzel başlayan günümü zehir etmek istemiyorum bu şekilde. İyi günler..
Sizede akil versin ne diyim iyi gunler biraz pozitif olmayi ogrenin en yakin zamanda

Muhattap olmayin olmayin lutfenn konuma yazi yazmayinbirakin srtik
İşte eleştiriye açık olmamanın bir belirtisi daha. Bana saldırınca hayatınız daha güzel olmayacak bu son mesajım zaten siz sizi pohpohlayan insanlarla mutlu mesut yaşayın

Oğluma istememin 5.yılına girerken hamile kaldım. Süpriz oldu o yüzden hiç belirti fark etmemiştim muhtemelen kendimi yoklamadığım için. Kendimle dalga geçmek için adet günü test yapmıştım pozitifi görünce inme inmişti şimdi ufaktan ikincinin yolunu yapalım dedik yeni yeni ohoo sorsan kırk tane şeyden şüphelenir oldum demem o ki bekleyince her şey belirti oluyor en iyisi salmak..

Aynn en mantiklisida o zaten ama insan bazen suphe ediyo aklina takiliyo

Aynn en mantiklisida o zaten ama insan bazen suphe ediyo aklina takiliyo

Ohoo aklına takılmaz mı hiç? Mesela ben sabah erken gebelik testi yaptım kör olacağım artık bakmaktan. Bir diyorum belki testin kendi çizgisidir ya da bekleyince çıkmıştır bir diyorum silik çizgi ya bu kesin var tam deli işi

Kizlar gebe kalmadan omxe dollenme sirasinda veya sonrasinda yerlesmeyi hissettijii yada hissedenler oluyo belirti olabilirmi sizce
Valla henüz hamileliğin belirtisinden emin olamıyoruz döllenmenin belirtisi neymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…